אהלן אנשים אני נמצא כבר בערך שלושה שבועות בתוכנית להעלאה במסת שריר וארצה לשמוע את דעת המומחים 😃
ארוחה 1
שתי קופסאות יופלה לבן ובערך כוס גרנולה (הכוונה לא לקווקר, אלא לגרנולה משקית עם תוספת של פירות יבשים דבש וכו').
ארוחה 2
חביתה משתי ביצים+ פרוסה וחצי של גבינה צהובה וארבע פרוסות של לחם מחיטה מלאה.
ארוחה 3
200 גרם חזה עוף ואורז (האמת שאני לא בטוח בכמות הרצויה של האורז אז אני פשוט שם מנה נאה).
ארוחה 4
100 גרם גיינר (15 גרם חלבון ו75 פחמימה) עם כוס חלב.
ארוחה 5
קופסאת קוטג' 3% וארבע פרוסות לחם מחיטה מלאה
מי ששרד את החפירה הזאת אולי יוכל לענות לי על מספר שאלות:
התייעצתי עם מישהו בנוגע לתפריט והוא אמר שאין לי מספיק חלבון... הוא אמר שיש להוסיף עוד כף גיינר של 50 גרם (שתביא עוד 7.5 גרם חלבון אך גם תוסיף כ33 גרם פחמימה) ועוד 2 קופסאות יופלה לבן....
זה נראה לכם סביר?
אני פשוט לא רוצה להעלות יותר מדיי במסה "מלוכלכת" , והעובדה היא שבשבועיים האחרונים מאז התחלתי להשקל בצורה מסודרת העליתי בשבוע הראשון 800 גרם ובשבוע השני קילו 400(!)
זה לא יותר מדיי??
אגב אני 172 מטר ובשקילה האחרונה הייתי על 68.8 ק"ג על 12.3% שומן (לפי המשקל של המכון כושר)
תודה לכל העוזרים המבינים!
ארוחה 1
שתי קופסאות יופלה לבן ובערך כוס גרנולה (הכוונה לא לקווקר, אלא לגרנולה משקית עם תוספת של פירות יבשים דבש וכו').
ארוחה 2
חביתה משתי ביצים+ פרוסה וחצי של גבינה צהובה וארבע פרוסות של לחם מחיטה מלאה.
ארוחה 3
200 גרם חזה עוף ואורז (האמת שאני לא בטוח בכמות הרצויה של האורז אז אני פשוט שם מנה נאה).
ארוחה 4
100 גרם גיינר (15 גרם חלבון ו75 פחמימה) עם כוס חלב.
ארוחה 5
קופסאת קוטג' 3% וארבע פרוסות לחם מחיטה מלאה
מי ששרד את החפירה הזאת אולי יוכל לענות לי על מספר שאלות:
התייעצתי עם מישהו בנוגע לתפריט והוא אמר שאין לי מספיק חלבון... הוא אמר שיש להוסיף עוד כף גיינר של 50 גרם (שתביא עוד 7.5 גרם חלבון אך גם תוסיף כ33 גרם פחמימה) ועוד 2 קופסאות יופלה לבן....
זה נראה לכם סביר?
אני פשוט לא רוצה להעלות יותר מדיי במסה "מלוכלכת" , והעובדה היא שבשבועיים האחרונים מאז התחלתי להשקל בצורה מסודרת העליתי בשבוע הראשון 800 גרם ובשבוע השני קילו 400(!)
זה לא יותר מדיי??
אגב אני 172 מטר ובשקילה האחרונה הייתי על 68.8 ק"ג על 12.3% שומן (לפי המשקל של המכון כושר)
תודה לכל העוזרים המבינים!