הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פאוורקלין ופאוורסנאץ' לביקורת המשקולנים

StarDust

משתמש משקיע
6,045
1,273
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,290
6,045
1,273
משקלי נוצה, כחלק מדילואד כללי שאני עושה - הזדמנות טובה לשפר טכניקה. ניסיתי שזה יהיה כמה שיותר לפי טכניקה "משקולנית" - סטארט עם ירכיים נמוכות, מוט קצת קדימה ממרכז כף הרגל, להביא את המוט אליי קצת במהלך המשיכה, ובסוף לדחוף את הירכיים קדימה ולתפוס.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני אסכם קצת את מה שאני אומר. מודה שלא כזה בער לי לעשות rehash לדיונים עם אלכס לפני 4 שנים LOL ולא ממש נכנסתי לדיונים האלה.

- את הקלינים שריפ מלמד אפשר לראות למעלה, כמו גם את של דימס מהזוית הכי טובה שמצאתי. זה לא אותו קלין. לא חושב שיש משהו שמייצג יותר טוב את מה שהוא מלמד מלראות אותו מאמן. אם זה נראה לך אותו דבר - אשריך.

- that being said, אין לי בעיה מהותית עם מה שריפ מלמד בעניין, בטח שלא עם מה שהוא כותב. אני למדתי למשוך במקור ממה שקראתי במהדורה הראשונה של SS, וכל עוד לא משכתי עם הידיים יצא לי פחות או יותר S פול. אני מודה שדי הופתעתי בפעם הראשונה שראיתי באיזו תנוחה הוא מעמיד את את כל המתאמנים שלו אבל בשלב ההוא כבר ממילא עברתי הלאה ובחרתי כיוון באימונים.
בכל אופן, בקלין עושים כל מיני trade offs ולאור הדרישות וצורת האימונים בענף די ברור למה רוב המשקולנים נעים לכיוון שיתן להם להם להוציא מהרגליים (מהקוודס) כמה שיותר, ומכאן הישיבה הנמוכה. יכול להיות שלמישהו עם רקע אימונים שונה פשרות אחרות יתנו תוצאה יותר טובה.

- כל הסיפור על זה שמפחדים וזה סיכון לנסות דברים חדשים זה די חרטא. מנסים דברים חדשים ושינויים בטכניקה כל הזמן (גם אחרי הופעה באולמפיאדה) כשיש כל מיני תובנות חדשות (או כאבים חדשים...) אין על דברים כאלה איזה טאבו ובסופו של דבר כל אחד מתיישר על הטכניקה שהוא חושב שהכי מתאימה לו וגם זה משתנה עם הזמן.
אני גם בספק אם יש בעולם משקולן שלא אמר בשלב כלשהו משהו כמו "בלאט, אני הולך עכשיו חצי שנה לתת בראש בסקוואט ומשיכות ואח"כ אני אזיין את כולם". ריפ אומר הרבה דברים חכמים אבל צריך לקחת בחשבון שחלק ממה שהוא אומר לגבי הענף מגיע מהתנסויות ומרמורים די ספציפיים שלו (מניח שניסה להזיז לשנות דברים באיגוד אצלם וחרבנו לו על הראש) וצריך לקחת את הדברים בקונטקסט המתאים.

• פותח/ת השרשור
סרטון חדש, עד 85 ק"ג. עם 90 כבר נכשלתי כי התחלתי למשוך מוקדם מדי, אז יצאה מעין תנועה היברידית בין קלין לבין חתירה.

הבעיה הגדולה שלך שהתנועה לא מבוצעת כתנועה יחידה והמוט לא מאיץ ככל שהוא עולה, אלא מאט כשאתה עובר את הברך מה שגורם לך לאבד את המומנטום מהרצפה ולהשקיע יותר כח ממה שצריך
במצבך הייתי מתרגל סינגלים אקרוס על 95% או דאבלים עם 85-90

הבעיה הגדולה שלך שהתנועה לא מבוצעת כתנועה יחידה והמוט לא מאיץ ככל שהוא עולה, אלא מאט כשאתה עובר את הברך מה שגורם לך לאבד את המומנטום מהרצפה ולהשקיע יותר כח ממה שצריך
במצבך הייתי מתרגל סינגלים אקרוס על 95% או דאבלים עם 85-90
+ הייתי משתמש בcue של להאיץ את המוט כל הזמן, ומנסה להעיף אותו מהר מהרגע הראשון, במידה ואתה יכול לבצע את המשיכה השנייה טוב אם משכת את המשיכה הראשונה מהר. אם עוד לא, אז עוד לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית