הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיאטת כאסח, כמה שאלות.

Diakover LeChen

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
שלום לכלום, אני משתמש בדיאטת כאסח שפירסמתם בקילוגרם.
א.בשביל תחושת שובע, מותר לי לאכול מרק ירקות? (בלי שטיות קצת גזר כמה תבלינים ועוד משהו ששכחתי את שמו)
2.אפשר המלצות על מאכלים בהעמסת פחמימות?מה מותר?מה אסור?דברים כגון חומוס אבו חסן עם פיתות או פסטה בריאה וכדו', הבנתי שצריך לעשות את כל העמסה מקסימום 5 שעות.
3.שעה אירובי מספיק בעצימות נמוכה מספיק?או שצריך יותר?אני עושה 7 פעמים בשבוע אירובי.

תודה.

למה דיאטת כאסח?

• פותח/ת השרשור
כי זה מה שבחרתי והכי טוב בשבילי מביו כל הדיאטות, יש סיכוי לקבל תשובה על השאלות?

שעה אירובי 7 פעמים בשבוע?
מה אתה רוצה להגיע לבית חולים כמה שיותר מהר?
גם ככה זה תזונה כאסח, תרגיע טיפה עם האירובי

• פותח/ת השרשור
לפני כמה זמן השתמשתי בדיאטה ארחת (משהו כמו חודשים, לפני שטסתי לתאילנד).
עשיתי שעתיים אירובי למשך 14 ימים.
לא ירדתי קילו, מה שמוזר שבשבועות קודם לכן עשיתי שעה אירובי וירדתי המון.
אבל אפשר לענות גם על השאלות האחרות בבקשה כמו המרק ירקות ומה מומלץ בהעמסת פחמימות?גם לא הבנתי פעם בכמה זמן עושים העמסת פחמימות אחת לשבוע או ל-10 יום?

בקשר למרק בסופו של דבר זה לא נורא אבל יש לקחת בחשבון את הערכים, כמובן שלא יהיה שם תפו"א או בטטה כי זה כבר לא דל פחמימה.
על כמה גרם פחמימה התפריט היומי שלך? לפי זה אני אדע לענות לך על תדירות העמסות

• פותח/ת השרשור
בקשר למרק בסופו של דבר זה לא נורא אבל יש לקחת בחשבון את הערכים, כמובן שלא יהיה שם תפו"א או בטטה כי זה כבר לא דל פחמימה.
על כמה גרם פחמימה התפריט היומי שלך? לפי זה אני אדע לענות לך על תדירות העמסות

אגב במרק יש בצל, קצת גזר וקישווים, זהוא!
ולגבי הפחימימות אני צורך 31 גרם פחמימה ביום.
תודה

נערך לאחרונה:
אתה תצטרך לעשות העמסה פעם ב5-7 ימים.

• פותח/ת השרשור
תודה, יש המלצה מה כן ומה לא לאכול?
כמו נגיד חומוס אבו חסן עם פיתה כן או לא
או תפוח אדמה מבושל בתנור עם או בלי קליפה, פסטה?
תודה ממש.

ביום זה אתה צריך להגיע לכמה שיותר פחמימה(אני ספציפית מציב מטרה 600 גר ב24 שעות)
חלבון כמו ביום רגיל אפילו טיפה פחות ושומן כמה שפחות.
חומוס אבו חסן אני מאמין שזה חומוסייה, בפעם האחרונה שבדקתי את החומוס מהחומוסייה שלנו הוא הגיא ל40% שומן ואפילו יותר= לא מתאים להעמסה.
אתה יכול לאכול דגנים, לחמים תפוחי אדמה,פסטות קוסקוס אורז תמיד בשאיפה שיהיה מלא כמובן.

יש כאלה שמחשיבים את היום הזה כיום צ'יט=לאכול כל מה שבא ליד, אם תאכל איזה חומוס\פיצה\או כל ג'אנק אחר זה לא נורא, רק אל תסתמך על זה.

עוד שאלות? 😃

• פותח/ת השרשור
איך?אני הגעתי ל250 גרם פחמימה שאני צריך
גובה 1.66
שוקל 65
אחוז שומן מוערך:15
וממש תודה!

הכוונה ליום העמסה
תקרא את המאמר כ-3 פעמים. http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

במיוחד את החלק הזה:
העמסת פחמימות
העמסת פחמימות, או יותר נכון לומר יציאה ממאזן קלורי שלילי לנטרלי או חיובי קל אחת ל X זמן, היא חיונית וחלק בלתי נפרד מכל דיאטה, בין אם היא דלת פחמימות, דלת שומן, דלת חלבון (לא מומלץ), דיאטת כרוב, חסה, שסקים, וכל דבר ביזארי אחר שנתקלתם בו בדרך.
כאשר מאגרי הגליקוגן (הפחמימה שבשריר וחלקן הקטן בכבד) מתחילים להתרוקן, הגוף צריך להחזיר זאת כדי לשמור על איזון מסויים. האיזון יכול להתבטא בירידה בתפקוד ההורמונאלי של גופכם, הורמונים שבין היתר אחראים על חילוף החומרים, בקרת הרעב, ואפילו מערכת הרבייה. בנוסף, העמסת פחמימות חיונית להתאוששות של הגוף והמשך העצימות באימונים.
העמסת פחמימות מתפרסת בד"כ בין 24 ל-48 שעות, כאשר בזמן הזה אתם מקציבים לעצמכם תפריט או סגנון מסויים של תזונה. סגנון זה לא פחות חשוב – ואולי אף יותר – מהתהליך שעשיתם כמה ימים או שבועות לפני כן.

ביום זה אתה צריך להגיע לכמה שיותר פחמימה

יש כאלה שמחשיבים את היום הזה כיום צ'יט=לאכול כל מה שבא ליד, אם תאכל איזה חומוס\פיצה\או כל ג'אנק אחר זה לא נורא, רק אל תסתמך על זה.

עוד שאלות? 😃
לא נכון , אתה צריך להיות ב+ קלורי מסוים (500-1000) מינימום שומן חלבון פי 1.5 ממשקל הגוף וכל השאר פחמימה .
אם זה היה כמה שיותר פחמימה זה לא היה נגמר טוב , לפחות במקרה שלי 😛

יום צ'יט לא מומלץ כי הוא מאט את קצב הירידה במשקל בקרוב ל75% !!!! (במקרים מסוימים מחזיר אותך שבוע אחורה).

אבל זה לא אומר שזה "אסור" .

מאט ב75%?? על פי מה אתה מתבסס? נשמע הזוי.

ובהעמסה שלי אני מגיע ל+1500-2000 בשביל להגיע ל600גר פחמימה האלה, כזה קריטי האקסטרה הזה?
תודה אריאל!

תחשוב שאתה בגרעון קלורי של 3500 קלוריות בשבוע , עשית יום צ'יט והכנסת בו 6K-5K קלוריות הרסת את הגרעון השבועי ב75%~ ...
1500-2000 זה אפשרי זה עדיין לא נחשב כל כך יום צ'יט (אפשר להעמיס גם כפול מהתחזוקה) אבל יותר מזה מיותר סתם מאט את ההתקדמות בירידה במשקל.

טעות פאטלית אתה תסבול מפציעות וכנראה גם שתחזיר את כל המשקל עם איזה פלוס קטן זה מהלומה לא קטנה לגוף אתה תסבול מסימני מתיחה ומי יודע מה עוד
חבר זה לא הדרך..

• פותח/ת השרשור
טעות פאטלית אתה תסבול מפציעות וכנראה גם שתחזיר את כל המשקל עם איזה פלוס קטן זה מהלומה לא קטנה לגוף אתה תסבול מסימני מתיחה ומי יודע מה עוד
חבר זה לא הדרך..

מה זאת אומרת למה אתה מתכון?

Back
למעלה תחתית