הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך התוכנית?

• פותח/ת השרשור 1q2w3e
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

1q2w3e

משתמש פעיל
499
202
נק' מוניטין:
201
499
202
איך התוכנית? תרגילים מורכבים

אני 1.93
בן 20
שוקל 90
א.ש 20
תוכנית fbw 3 פעמים בשבוע מתחיל ב ריצה חימום של חצי קילומטר, 2 דקות., מתיחות ולעבודה:

3X15 בנץ פרס
3X7 מיליטרי פרס מאחורי הראש
4Xmax (1-2) מתח רחב
בנד אובר 3X15
3X15 סקוואט
פאוור קלין - 3X15

כול האימון לוקח בערך 50 דקו
כעיקרון אני חוזר להתאמן אחרי נסיון של כשנה לפני כ3 שנים
מתאמן בתכנית כשבועיים
לא רואה עליה משמעותית במשקלים
מה אומרים
אנשים כנראה לא מבינים
עשיתי 15 כדי להכנס לכושר לא בשביל להתנפח
אני יודע שהאפטימלי זה 5-10

נערך לאחרונה:
שמע אחי התוכנית לא משהו... קודם כל המתיחות בתחילת אימון - בזבוז זמן מוחלט. לדעתי אתה גם חליש את השריר כי אתה מאריך אותו.
בקשר לתוכנית, יותר מדי תרגילים לאימון אחד. טווח חזרות לא נכון. פוואר קלין 15 חזרות ?! לא! מילטרי פרס 7 חזרות וסקוואט 15 חזרות ? מה ההיגיון פה? בקיצור, צריך לבנות אותה מחדש מ-0

כמו ששחר אמר, חרא תוכנית.
יפה שיש לך קלינים, סקוואטים וכו', אבל אל תצפה להתקדם 5 ק"ג לאורך זמן בחיטוב בסקוואט של 3X5 התקדמות פעם בשבוע, אז מה אתה מצפה לעשות עם 15 חזרות? זה טווח שכמעט לא מתקדמים בו אפילו במסה, רק פעם בהרבה זמן.
אגב, דדליפט חובה.

לבנות מ0? להוריד מסםר חזרות זה לא לבנות מ0.

בקשר לאשכול השני שלך אני יודע שאתה בחיטוב= אל תצפה לעלות משמעותית במשקלים.
ודחוף דחוף תוריד מספר חזרות אתה לא רוצה להגיע לבית חולים.

• פותח/ת השרשור
אני לא בחיטוב אני במסה, הייתי עושה חיטוב אבל אין על מה כי מסת שריר נמוכה יחסית. דבר שני עם מישהו יכול לרשום תוכנית שלפי דעתו טובה שתבוסס על התרגילים שרשמתי אני אשמח

- - - עידכון הודעה - - -

המספר חזרות הגבוהה יחסית זה כדי לעבוד קצת יותר על הסיב של הסיבולת, בגלל זה 15 חזרות, ובגלל זה כנראה המשקלים לא עולים, שזה בסדר מבחנתי, כי המטרה הייתה להכנס לאט לאט לכושר בלי להפצע, כרגע אני מרגיש מוכן להתחיל מסה רצינית לכן אני מתחיל מהאימון הבא עבודה יותר על המסה שזה חזרות באזור ה5
אני רוצה לדעת בכללי עם התוכנית מחסה לי את כול הגוף מבחינת עבודה ועומס כי אני יודע שהתרגילים פה הם הכי טובים שיש, מישהו אמר פה שהיא ארוכה מדי כנראה רוצה שאני אעשה Ab? מעדיף שלא למרות שאם ממש יהיו טעונים משכנעים לא אפסול על הסף

תעשה SS היא תתאים לך..

לפי מה שרשמת יש לך את האופציה לSS, אז למה לא לעשות?

• פותח/ת השרשור
כי אמרתי שאני מעדיף fbw

כי אמרתי שאני מעדיף fbw
WTF
אס אס זו FBW שבנויה מבנץ', פרס, סקוואט, דדליפט ומתח/בנט אובר/פאוורקלין (אחד מהם), והיא תהיה עדיפה בערך פי 100 מלעבוד עם 15 חזרות בסקוואט.

• פותח/ת השרשור
שמע אחי התוכנית לא משהו... קודם כל המתיחות בתחילת אימון - בזבוז זמן מוחלט. לדעתי אתה גם חליש את השריר כי אתה מאריך אותו.
בקשר לתוכנית, יותר מדי תרגילים לאימון אחד. טווח חזרות לא נכון. פוואר קלין 15 חזרות ?! לא! מילטרי פרס 7 חזרות וסקוואט 15 חזרות ? מה ההיגיון פה? בקיצור, צריך לבנות אותה מחדש מ-0
השריר נחלש בגלל מתיחות?! שטות גמורה

• פותח/ת השרשור
WTF
אס אס זו FBW שבנויה מבנץ', פרס, סקוואט, דדליפט ומתח/בנט אובר/פאוורקלין (אחד מהם), והיא תהיה עדיפה בערך פי 100 מלעבוד עם 15 חזרות בסקוואט.

נו אז מה ההבדל בין מה שיש פה לss? מספר חזרות!
אני לא מדבר על מספר חזרות כרגע צאו מהקטע הזה של ה15 חזרות רגע
וחוץ מזה יש ss
של fbw
ויש ab

נו אז מה ההבדל בין מה שיש פה לss? מספר חזרות!
אני לא מדבר על מספר חזרות כרגע צאו מהקטע הזה של ה15 חזרות רגע
וחוץ מזה יש ss fbw ויש ab חמוד
אתה מבלבל פה את המוח על דברים שאתה לא מבין ואני מתאפק לא לתת לך שלילי כי אתה חדש.
SS עובדת בכל אימון על כל הגוף ולכן היא FBW כמו שהתוכנית שמשה הביא לי, שמחולקת לשלושה אימונים עם תרגילים שונים שבכל אימון עובדים על כל הגוף היא גם FBW, וכמו שתוכנית שעובדת עם A1 A2 B1 B2 היא AB ולא ABCD.
SS מחולקת לסקוואט בנץ' דדליפט ואימון אחרי סקוואט פרס PC/PU/BOR שזה אחר לגמרי.
התוכנית בנויה על 3X5 בסקוואט פרס בנץ' ומתח, 5X3 ב-PC ו-1X5 בדדליפט.
ובפעם האחרונה- השיטה הכי לא יעילה לעבודת התנגדות בחיטוב היא חזרות גבוהות בתרגילי הבסיס. המטרה היא עצימות ובשביל זה טווח של 1-6 חזרות יהיה הכי יעיל בדגש על 1-5.
אתה עובד עם תוכנית דפוקה מהבסיס ותוקע מושגים שאין לך מושג מה הם אומרים.
אגב, בהצלחה עם PC 3X15, שזה בערך הדבר הכי דפוק שראיתי.

• פותח/ת השרשור
אתה מבלבל פה את המוח על דברים שאתה לא מבין ואני מתאפק לא לתת לך שלילי כי אתה חדש.
SS עובדת בכל אימון על כל הגוף ולכן היא FBW כמו שהתוכנית שמשה הביא לי, שמחולקת לשלושה אימונים עם תרגילים שונים שבכל אימון עובדים על כל הגוף היא גם FBW, וכמו שתוכנית שעובדת עם A1 A2 B1 B2 היא AB ולא ABCD.
SS מחולקת לסקוואט בנץ' דדליפט ואימון אחרי סקוואט פרס PC/PU/BOR שזה אחר לגמרי.
התוכנית בנויה על 3X5 בסקוואט פרס בנץ' ומתח, 5X3 ב-PC ו-1X5 בדדליפט.
ובפעם האחרונה- השיטה הכי לא יעילה לעבודת התנגדות בחיטוב היא חזרות גבוהות בתרגילי הבסיס. המטרה היא עצימות ובשביל זה טווח של 1-6 חזרות יהיה הכי יעיל בדגש על 1-5.
אתה עובד עם תוכנית דפוקה מהבסיס ותוקע מושגים שאין לך מושג מה הם אומרים.
אגב, בהצלחה עם PC 3X15, שזה בערך הדבר הכי דפוק שראיתי.

אופס, טעות שלי..
כנראה שנפלתי על פורום שלא יודעים בו לקרוא
תקרא את ההודעות שלי פה ותחזור
חוץ מזה כמה זמן אתה מתאמן ילד? יש לך בכלל תוצאות?
אתה עונה לי דברים לא קשורים ומאיים בשליליות ילד פורום תרגע לא אכפת לי שלילות חיוביות אתה עדיף שתתרכז שלא תקבל שלילי בבית ספר ואז נדבר.
אני שואל פעם אחת ואחרונאני רוצה לעשות את התוכנית הזאת כמובן עם מספר חזרות נמוך יותר, האם אפשר להשאר עם אותם תרגילים או שכדאי להוריד 1-2 מהם

אופס, טעות שלי..
אתה עונה לי דברים לא קשורים ומאיים בשליליות ילד פורום תרגע לא אכפת לי שלילות חיוביות אתה עדיף שתתרכז שלא תקבל שלילי בבית ספר ואז נדבר.
אני שואל פעם אחת ואחרונאני רוצה לעשות את התוכנית הזאת כמובן עם מספר חזרות נמוך יותר, האם אפשר להשאר עם אותם תרגילים או שכדאי להוריד 1-2 מהם
בפעם ה-1000, התוכנית בנויה לא טוב, לא בסדר טוב, חזרות גבוהות, FBW עמוס וקשה מדי.
תבחר בין פאוורקלין לבנט אובר למתח.
תוריד ל-3X5 את השאר.
או שתנסה להקשיב למה שאומרים לך בפעם ה-1000 ותבין שב-SS תקבל תוצאות גבוהות יותר.
יותר אין לי טעם ורצון להגיב.

אופס, טעות שלי..

כדאי להוריד, יש לך פה נפח גדול מדי של תרגילים מורכבים באימון אחד.

• פותח/ת השרשור
מה עם זה:

סקוואט 3x8
בנץ 3x8
מתח 4x max
פאוור קלין 3x8
דדליפט 3x8

3 פעמים בשבוע

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית