איך התוכנית?

• פותח/ת השרשור 1q2w3e
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
מה עם זה:

סקוואט 3x8
בנץ 3x8
מתח 4x max
פאוור קלין 3x8
דדליפט 3x8

3 פעמים בשבוע
דדליפט מספיק סט אחד בשבוע. יותר מזה אתה מעמיס יותר מדי וההתאוששות שלך תהיה לא טובה. מה עם כתפיים?
חשוב שתבין את ההיגיון שעומד מאחורי פאוור קלין, זה תרגיל שבמהות שלו בא לעבוד על כוח מתפרץ, זה המטרה שלו, יש תרגילים טובים יותר שיעבדו על גב או מה שאתה רוצה, אבל בשביל כוח מתפרץ זה תרגיל מושלם, וכוח מתפרץ עובדים בטווח חזרות נמוך של 1-5.

• פותח/ת השרשור
דדליפט מספיק סט אחד בשבוע. יותר מזה אתה מעמיס יותר מדי וההתאוששות שלך תהיה לא טובה. מה עם כתפיים?
חשוב שתבין את ההיגיון שעומד מאחורי פאוור קלין, זה תרגיל שבמהות שלו בא לעבוד על כוח מתפרץ, זה המטרה שלו, יש תרגילים טובים יותר שיעבדו על גב או מה שאתה רוצה, אבל בשביל כוח מתפרץ זה תרגיל מושלם, וכוח מתפרץ עובדים בטווח חזרות נמוך של 1-5.
מה עם
A
בנץ
סקוואט
מתח
דדליפט

B
בנץ
סקוואט
מתח
מיליטרי

מה עם
A
בנץ
סקוואט
מתח
דדליפט

B
בנץ
סקוואט
מתח
מיליטרי
זה כבר יותר טוב..! אבל הייתי מחליף ב-B את הבנץ' בפוואר קלין ואת המתח אולי לשנות לסופינציה

• פותח/ת השרשור
עוד תגובות

מה עם
A
בנץ
סקוואט
מתח
דדליפט

B
בנץ
סקוואט
מתח
מיליטרי

למה שלא תעשה פשוט SS ? תהיה לך התקדמות יותר מהירה במשקלים, אתה תגדל יותר כוח ומסה, למה בכוח לנסות לבנות תוכנית שכבר יש לך תוכנית יותר טובה שתעבוד יותר טוב?

• פותח/ת השרשור
למה שלא תעשה פשוט SS ? תהיה לך התקדמות יותר מהירה במשקלים, אתה תגדל יותר כוח ומסה, למה בכוח לנסות לבנות תוכנית שכבר יש לך תוכנית יותר טובה שתעבוד יותר טוב?

אבל זה ss אני לא מבין מה אתם רוצים

אבל זה ss אני לא מבין מה אתם רוצים
לא זה לא.
SS בנויה לפי סדר ביצוע מסויים, ולא עושים בנץ' כל אימון, לא מיליטרי אלה אוברהאד פרס רגיל, מתחילים בסקוואט ולא עושים מתח כל אימון.
SS בנויה ככה-
A
סקוואט 3X5
בנץ' 3X5
דדליפט 1X5
B
סקוואט 3X5
פרס (רגיל) 3X5
BOR/מתח 3X5 (מתח בתוספת משקל) או פאוורקלין 5X3.
עכשיו אתה מבין את ההבדל?

• פותח/ת השרשור
כן, תודה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית