ייעוץ שאלה בנוגע לריצות, העלאה במסה

platfus215

משתמש מתחיל
128
1
נק' מוניטין:
62
128
1
שלום,
אני מנסה לבנות תכנית לחבר רזה שיעלה במסת השריר שלו.
הוא מוכן להתאמן חזק ולאכול הרבה, לתסף במה שצריך.
אך הבעיה היא שהוא לא מוכן לוותר על ריצות של 10 ק"מ, שלוש פעמים בשבוע. (כ30 ק"מ כל שבוע)
מה שעלול לסקל את עלייתו במשקל.
האם ניתן למצוא את עמק השווה, ולהכין תפריט ותכנית אימונים שתתאים לאדם שרץ כלכך הרבה ועדיין עולה במאסה?

תודה מראש ושבת שלום.😃

30 ק'מ בשבוע שווה בערך 1800 קלוריות, שיאכל עוד 300 קלוריות ביום ויהיה בסדר.
הבעיה היותר גדולה תהיה ההתאוששות מאימוני הכוח.
תן לו להתחיל להתאמן, אחרי כמה אימוני סקווט כבר לא יהיה לו חשק לרוץ:-)

אני מכיר חברה כאלה, פשוט תכניס לו טוב טוב לראש שהוא יהיה חייב לאכול יותר ובשום אופן לא לנטוש את הסקוואט

מה שחנן רשם לך זה הבעיה העיקרית התאוששות , אני גם במסה כבר חודש והייתי רץ 50 ק"מ בשבוע.. ירדתי עם הרבה רצון ל 5 ק"מ פעם בשבוע...

תסביר לו שהחלק הכי חשוב בבנית שריר זה ההתאוששות. אז איך הוא רוצה להתאושש מ3 אימונים בשבוע כשהוא רץ בכמויות כאלו? מהם גם שאחרי סקאוט ודדליפט מערכת העצבים נאנסת.

נערך לאחרונה:

אתה בטוח ש-10 ק"מ זה רק 600 קלוריות?

שלום,
אני מנסה לבנות תכנית לחבר רזה שיעלה במסת השריר שלו.
הוא מוכן להתאמן חזק ולאכול הרבה, לתסף במה שצריך.
אך הבעיה היא שהוא לא מוכן לוותר על ריצות של 10 ק"מ, שלוש פעמים בשבוע. (כ30 ק"מ כל שבוע)
מה שעלול לסקל את עלייתו במשקל.
האם ניתן למצוא את עמק השווה, ולהכין תפריט ותכנית אימונים שתתאים לאדם שרץ כלכך הרבה ועדיין עולה במאסה?

תודה מראש ושבת שלום.😃
מניסיון - זה לא ממש אפשרי. יותר נכון אפשרי בצורה לא אידיאלית בעליל. הבעייה העיקרית היא הסקוואט. אם הוא לא מתחרה במשהו שקשור לריצות ארוכות אין שום סיבה שהוא יעשה את זה. ואם הוא כן, אז אין סיבה מספיק משמעותית שבגללה הוא צריך להתחזק ברמה שדורשת עלייה במשקל הגוף. אם מסיבה כלשהי הוא עדיין רוצה לשלב בין שניהם, התוכנית לא תוכל להיות SS קלאסית, אולי אופציה של פעמיים בשבוע תוכל לעבוד לא רע.

מחזק. כשהאימונים מתחילים להיות באמת כבדים, אחרי 3X5 בסקוואט יהיה לו קשה רצח והוא גם לא ירצה לרוץ 10 ק"מ, כמעט בוודאות. זה אונס. במיוחד כשמתחשבים בעובדה שהוא עולה במשקל וזה עושה את הריצה עוד יותר קשה.

זה קצת יותר מסדר לי את העניינים.
אפילו בוינגייט מלמדים את זה, אגב. פספסת את השיעור? 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית