הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לגבי סקוואט בסמית'

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
אני עושה כבר משקלים סבבה לגמרי בסקוואט בסמית', הבעיה שאין לי ממש איך לאלתר לעשות סקוואט חופשי, ולג פרס המכונה לא מתאימה לי, לא נוחה בגרוש, האם ממש כדאי לעבור מכון?, או להמשיך לעשות בסקוואט בסמית' עד שאני יגיע למשקלים ממש גבוהים ואז אולי אני יוכל לשכנע את ההורים שלי לעבור מכון?

באופן אישי לא הייתי ממהר לעבור מכון. סקוואט בSM הוא תרגיל שממנו התחלתי והוא עזר לי מאוד ביצירת בסיס איתן לסקוואט החופשי. הוא כן תרגיל טוב, שכן מחזק את הרגליים בצורה בכלל לא רעה.
כולם אומרים לעשות סקוואט חופשי ולא בסמית', ומניסיון אישי הם צודקים, אבל זה עדיין לא אומר שאם אין לך חופשי במכון אז תעבור.
אני במקומך הייתי מסיים את המנוי, ואז עובר. ובינתיים ממשיך להתקדם בסמית.

אם אין ברירה, אין ברירה. צריך לעשות מה שצריך בשביל להתאמן - מוצאים חד"כ אחר.

• פותח/ת השרשור
נראה לי נגיע ככה ל100-140 קילו בסקוואט בסמית', אני יוכיח להורים שלי שזה רצוי לעבור מכון, ואני פשוט יעבור מכון ומקסימום במקום 2-5 דקות הליכה, 15-20 דקות הליכה, אבל זה סביר בהחלט ושווה את זה.
ביקשתי מהמכון שלי כבר להביא סטנד לסקוואט, אבל היו עוד הרבה שאמרו לי, כולל מאמנים XD ומאמנות, שאין מצב שהם יביאו את זה, ושהם ביקשו הרבה פעמים, אתם יודעים זה מהמכונים בצפון תל אביב, שהם ל show, מלא סוגי מכשירים מתוחכמים ומציקים למיניהם, ובלי סקוואט ראק, או סטנד לסקוואט.

נראה לי נגיע ככה ל100-140 קילו בסקוואט בסמית', אני יוכיח להורים שלי שזה רצוי לעבור מכון, ואני פשוט יעבור מכון ומקסימום במקום 2-5 דקות הליכה, 15-20 דקות הליכה, אבל זה סביר בהחלט ושווה את זה.
ביקשתי מהמכון שלי כבר להביא סטנד לסקוואט, אבל היו עוד הרבה שאמרו לי, כולל מאמנים XD ומאמנות, שאין מצב שהם יביאו את זה, ושהם ביקשו הרבה פעמים, אתם יודעים זה מהמכונים בצפון תל אביב, שהם ל show, מלא סוגי מכשירים מתוחכמים ומציקים למיניהם, ובלי סקוואט ראק, או סטנד לסקוואט.

איזה גועל זה מה שאתה מתאר
העיקר אבל יש להם בטח פלזמה בשירותים!!

ואגב, לא חייבים כלוב בשביל לעשות סקוואט. יש מכונים קטנים שיש להם נגיד ספסל לחזה או לחזה עליון, ואז בצד השני של העמודים שאליהם הספסל עצמו מחובר, יש מין בליטות מתכת כאלה. זה במיוחד בשביל לשים עליהן מוט, לתרגילים כגון סקוואט! תבדוק, אולי אצלכם יש כאלה?

אגב, כמה עושה בסמית?

• פותח/ת השרשור
חח לא אחינו ההורים שלי לא כאלה, המכון ההוא אפילו יותר זול, פשוט הם לא רוצים שאני עכשיו ישבור את הראש וילך רבע שעה עד למכון אחר, או טיפה יותר ברגל.
אני כרגע על 80 קילו בסמית', אימון הבא 85, 5 חזרות.
וגבר, אני יודע שיש אפשרות לעשות בבנצ' וכל זה, אבל אני אישית לא יכול, זה ממש נמוך לי.
ואין את מה שאתה מדבר עליו, אני יודע על מה אתה מדבר, זה בנצ' ובנצ' עליון בלבד, אין לי אפשרות לעשות סקוואט, ניסיתי אחינו XD.

• פותח/ת השרשור
כן אבל לעשות אופניים באוויר מציק לי, אז אני מעדיף לרכוב על אופניים עם גלגלי עזר (הכל פה מטאפורות כן? חחחחחחחחח)
ולא גבר, מקבילים גם אין מצב, אני יהרוג איזה כמה אנשים בדרך אם אני ינסה לעשות את זה שם.
וגם לא ממש אפשר/נוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית