הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ| מסלול חיטוב

• פותח/ת השרשור shayft
  • פורסם בתאריך

shayft

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
1
36
1
אהלן לכולם, תודה על העזרה שאתם נותנים תמיד 😃

אני רוצה להמשיך בחיטוב שלי ואני רוצה להתעייץ.

לפני 3.5 חודשים שקלתי 110 היום 87 ירדתי 23 קילו האמת שבלי לעשות יותר מדי, פשוט דללתי תכמות אוכל ושמרתי לא לאכול יותר מהניטרלי שהשאיפה כמה שפחות מהניטרלי.

האמת שאני תקוע על המשקל הזה כבר הרבה זמן ואני גם רואה פה ושם עלייה של קילו ואז אני שומר טיפה יותר ויורד עוד הפעם, החלטתי שאני צריך לעשות לי תפריט רציני שאני אדע מה נכנס וכמה יוצא בלי משחקים.

הבעיה שהיעד שבאוקטובר אני אכנס למסה ואני רוצה להיכנס למסה עם אחוזי שומן מינימלים כי גם ככה אני יעלה הרבה מאוד באחוזי שומן, אני רוצה כמה שפחות להפחית את הנזק.

היעד שב20 לאוקטובר אני ישקול 70 קילו פלוס(מקסימום 74).
יש לי 90 יום בערך.
זה אומר שעם דיאטה מאוזנת זה לא ריאלי שהרי הגירעון הקלורי שאני ישיג בדיאטה מאוזנת הוא לכל היותר 1100 קלוריות (20 אחוז שומן פלוס מינוס)
1100 כפול 70 יום (בגלל ההעמסות ועוד כמה ימים ספייר של שבירה וכו') לחלק ב7500 שווה 10 קילו.
וזה אם אני יעשה הוצאה קלורית מקסימלית!

אז החלטתי לעשות חודש אחד בלבד PSMF ואז לעבור לתפריט מאוזן.(אני בכל זאת בן אדם עם חולשות)
אני מאמין שהחודש הזה ישלים לי את ההפרש הזה 3-5 קילו נוספים שאני לא יצליח להוריד ב90 יום האלה.

השאלה:
אפשרי?
לפי הPSMF צריך לעשות הפסקה כל כמה שבועות לניטרלי, האם אפשר במקום לעשות ניטרלי לעבור לדיאטה מאוזנת?
ופשוט להמשיך איתה ולהוריד במאזן קלורי שלילי או שהקצב חילוף חומרים נדפק וחייב לעשות ניטרלי?
כי אם כן זה לא משנה לי אני לא מאמין שאפשר להוריד בדיאטה הזאת יותר מ 8 קילו לחודש(אני ספציפית) ואם כן אז התוצאה הסופית פשוט אותו הדבר אלא אם כן אני ימשיך בדיאטה הזאת עוד סיבוב ואז זה כבר בטוח מה שלא נראה לי אפשרי כלכך.
אם למישהו יש המלצה אחרת איך לרדת ב90 יום 13-17 קילו אני פתוח להצעות.

שאלה נוספת:
יש מה לעשות אינטרוולים באחוזי שומן גבוהים? גם ככה זה יוציא לי שומן עיקש או פשוט יוריד את השומן הרגיל?

עוד שאלה מעניינת (לא בטוח אם יש תשובה):
בשביל לפרק תאי שומן עיקשים צריך להגביר את החומרים אנדרלין, דופמין, ועוד אחד (שחכתי עכשיו תשם) יש גם לקבוצה הזאת שם כולל. (גם תשם הזה שחכתי).
בשביל להגביר תחומרים האלה(חוץ מדופמין) עושים אינטרוולים. כמובן שמומלץ להפחית גם רמת אינסולין בגלל שזה מדכא את הפירוק וכו'
אמנם יש לי דרך להגביר את החומרים האלה ללא אינטרוולים.
יש חומרים מסויימים שאפשר לקחת אותם והם פועלים לשחרור החומרים הללו או לעיכוב ספיגתם מה שמעלה את הרמה שלהם בגוף.
סתם לדוגמא, קפאין הוא חומר כזה.

פרטים:
משקל 87
גובה 184
גיל 22

תודה לעונים וסליחה על האורך;maeq

• פותח/ת השרשור
כן...
נראה לי שחפרתי יותר מדי.
השאלה שלי בקיצור:
אני יכול להוריד 13-17 קילו ב90 יום?(לפי המאמר זה לא אפשרי )

משקל ; 87
גובה 184
גיל22

תוציא את "משקל" בתור מטרה ותהפוך את המטרה לתאריך סיום,
אי אפשר לענות לך אם זה אפשרי או לא, לדעתי זה ממש אפשרי ולא קשה במיוחד לרדת 13 קילו ב3 חודשים.

אבל חשוב שתפסיק עם החישובי קלוריות>שומן האלה כי זה כל כך תיאורטי אתה לא יודע עד כמה כי יש מליון משתנים שאתה לא יכול לעקוב אחריהם
(נוזלים שריר שתאבד וכו')

• פותח/ת השרשור
הבנתי...
אז אני יעשה חיטוב ומה שיהיה יהיה.
המטרה עוד 88 יום להיות במסה.
במידה ואני יגיע למשקל יעד לפני(נראה לי באמת ככה) אז אני יתחיל לפני.
תודה בכל מקרה.

בכיף,
רק תדע לצאת לשבועיים מאזן נייטראלי לפני שתתחיל מסה,
אתה לא עובר מחיטוב למסה ביום אחד אחרת אתה תלך כמה צעדים אחורה בקטע של אגירת שומן(ריבאונד שומן)

הבנתי...
אז אני יעשה חיטוב ומה שיהיה יהיה.
המטרה עוד 88 יום להיות במסה.
במידה ואני יגיע למשקל יעד לפני(נראה לי באמת ככה) אז אני יתחיל לפני.
תודה בכל מקרה.
שווה לך להשקיע את המחיר של היעוץ האישי דרך האתר. אני מאמין שמאוד יעזור לך

Back
למעלה תחתית