הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימונים ללא עלייה במשקלים

• פותח/ת השרשור GuyBP
  • פורסם בתאריך

GuyBP

משתמש מתחיל
286
14
נק' מוניטין:
46
286
14
אני כרגע עושה תכנית FBW שכוללת את כל תרגילי הבסיס(3X5+חימום) ואם יש עוד זמן אז אני מוסיף מתח, בטן ואירובי בסופה.
אני לא מוסיף משקל מאימון לאימון, אני נשאר על המשקלים הנמוכים שלי- בנץ': 80, סקוואט: 80(מרגיש שיכול לעלות), דדליפט: עושה בינתיים 100(עובד על טכניקה), פרס: 50.
האם אתם ממליצים לי להתחיל מ-80% מהRM5 שלי ולעלות משקלים? האם כך אוכל לשבור את הPR? *אני כרגע אוכל בגירעון ולפעמים בתחזוקה(על תפריט בסיסי של 1600 קלוריות ולפעמים אוכל עוד ארוחות וכך מגיע לתחזוקה).
אני מתכנן להתחיל SS בקרוב ולכן אני עובד על טכניקה. האם מתכנות האימונים שלי מתאימה? *מסיבות אישיות אני עדיין לא מתחיל SS.

ג€‹תודה מראש לעוזרים, כל דעה תתקבל 😃

אין סיבה שתוריד משקלים אם הטכניקה סבבה. אתה כרגע לא עולה במשקלים כי אתה לא יכול או לא רוצה? (חוץ מסקוואט)

• פותח/ת השרשור
אין סיבה שתוריד משקלים אם הטכניקה סבבה. אתה כרגע לא עולה במשקלים כי אתה לא יכול או לא רוצה? (חוץ מסקוואט)
לא מוריד משקלים, מוריד ואז מעלה במתכונת של 5 קילו בבנץ' ובפרס, 7.5 בסקוואט ו10 בדדליפט(לאחר שהטכניקה תהיה סבירה+). זה מה שאני מתכנן לעשות בSS מבחינת עלייה במשקלים. אחת השאלות שלי היא האם כדאי להתחיל כבר עכשיו לנסות לעלות את המשקלים או שעדיף לי להישאר באותו המשקל ולעבוד על הטכניקה שבכולם היא סבירה חוץ מבדדליפט?
אני לא עולה במשקלים כי אני לא רוצה. יכול? אולי כן, אולי לא.

• פותח/ת השרשור
אל תצפה לעלות יותר מדי אם בכלל כשאתי בגירעון שלילי-ניטראלי 😲
אם אתה יכול לעלות במשקלים והטכניקה טובה אז תעלה.
לא מצפה לעלות למשקלים מרשימים. יש לי שתי שאלות: 1. האם זו הכנה נכונה ל-SS?
2. האם כדאי לי להתחיל לעלות משקלים?(כלומר לעשות ריסט ל80% ומשם לעלות כפי שציינתי קודם)

לא מצפה לעלות למשקלים מרשימים. יש לי שתי שאלות: 1. האם זו הכנה נכונה ל-SS?
2. האם כדאי לי להתחיל לעלות משקלים?(כלומר לעשות ריסט ל80% ומשם לעלות כפי שציינתי קודם)

כן, אם אתה עובד עם משקלים שלא קשים לך אתה סוג של "מבזבז זמן"..

• פותח/ת השרשור
כן, אם אתה עובד עם משקלים שלא קשים לך אתה סוג של "מבזבז זמן"..
תוכל לבסס את זה? ולא אמרתי שהמשקלים לא קשים אבל אני מרגיש שבפרס זה המשקל שיא שלי כרגע, בבנץ' אולי משקל שיא אולי אוכל להוסיף עוד 2.5 קילו, בסקוואט אוכל להוסיף עוד 10 קילו ובדדליפט עדיין עובד על הטכניקה.
אני מבין את הטענה שלך אבל האם תוכל לבסס אותה? נגיד שאלו משקלי השיא שלי, מה הבעיה ב"לתחזק" אותם כאשר אני במאזן שלילי\תחזוקה?

תוכל לבסס את זה? ולא אמרתי שהמשקלים לא קשים אבל אני מרגיש שבפרס זה המשקל שיא שלי כרגע, בבנץ' אולי משקל שיא אולי אוכל להוסיף עוד 2.5 קילו, בסקוואט אוכל להוסיף עוד 10 קילו ובדדליפט עדיין עובד על הטכניקה.
אני מבין את הטענה שלך אבל האם תוכל לבסס אותה? נגיד שאלו משקלי השיא שלי, מה הבעיה ב"לתחזק" אותם כאשר אני במאזן שלילי\תחזוקה?

הטענה שלי מבוססת על זה, שככל שאתה מתחזק (מרים יותר משקל) אתה בהכרח תעלה מסת שריר. אם אתה לא מתחזק (לא מרים יותר משקל), אז אתה כבר מבין את התשובה..

• פותח/ת השרשור
הטענה שלי מבוססת על זה, שככל שאתה מתחזק (מרים יותר משקל) אתה בהכרח תעלה מסת שריר. אם אתה לא מתחזק (לא מרים יותר משקל), אז אתה כבר מבין את התשובה..
אתה לא מבין את השאלה, אני אנסה לנסח זאת שוב.
נגיד שאלו המשקלים המקסמיליים שלי כרגע, מה הבעיה "לתחזק" אותם כאשר אני במאזן שלילי\תחזוקה?

אתה לא מבין את השאלה, אני אנסה לנסח זאת שוב.
נגיד שאלו המשקלים המקסמיליים שלי כרגע, מה הבעיה "לתחזק" אותם כאשר אני במאזן שלילי\תחזוקה?

אני שאלתי אותך קודם ואמרת שאתה יכול לעלות משקלים. אני מסיק מזה שאתה לא עובד במשקלים המקסימאליים שלך. ;maeq
אם אלא המשקלים המקסימאליים שלך, ואתה במאזן שלילי , אז אם אתה מצליח לשמר את המשקלים האלה זה מעולה.

• פותח/ת השרשור
אני שאלתי אותך קודם ואמרת שאתה יכול לעלות משקלים. אני מסיק מזה שאתה לא עובד במשקלים המקסימאליים שלך. ;maeq
אם אלא המשקלים המקסימאליים שלך, ואתה במאזן שלילי , אז אם אתה מצליח לשמר את המשקלים האלה זה מעולה.
אמרתי נגיד, אולי כן, אולי לא. שוב השאלה שלי היא מה עדיף- להישאר במשקלים המקסימליים עד שאחליף תפריט או האם כדאי להתחיל לעלות משקלים מריסט של 80% כמובן?

אין טעם לעשות ריסט אם הטכניקה טובה והמשקלים לא קשים לך. ריסט עושים כשרוצים לעבוד על טכניקה או שנתקעים במשקלים.

• פותח/ת השרשור
אין טעם לעשות ריסט אם הטכניקה טובה והמשקלים לא קשים לך. ריסט עושים כשרוצים לעבוד על טכניקה או שנתקעים במשקלים.

אני לא יודע אם אני לא מסביר טוב או שאתה לא מבין טוב.
כרגע אני לא עולה במשקלים, גם כאשר התחלתי את התכנית לא העליתי, אלו משקלי העבודה שלי. האם כדאי לי להתחיל לעלות אותם או לא?

אני לא יודע אם אני לא מסביר טוב או שאתה לא מבין טוב.
כרגע אני לא עולה במשקלים, גם כאשר התחלתי את התכנית לא העליתי, אלו משקלי העבודה שלי. האם כדאי לי להתחיל לעלות אותם או לא?

כן, אם אתה יכול לעלות אותם אז תעלה.. אין לך מה לחכות

• פותח/ת השרשור
כן, אם אתה יכול לעלות אותם אז תעלה.. אין לך מה לחכות

גם אם הם המשקלים המקסימליים שלי?
השאלה שלי היא מה עדיף כאשר אתה בתחזוקה, להישאר במשקלים המקסימליים שלך או לעלות משקלים עם ריסטים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית