עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סכרת לא נגמרת מאכילת יתר של סוכר.
דיברתי על הנפוצה.דווקא סוגרת type B כן יכולה להגרם כתוצאה מהזנחה וליקויים באכילה
איך אפשר לאכול ככה ?
סוכרת סוג 2 היא הנפוצה, וחשיפה ממושכת למאכלים עם אינדקס גליקמי גבוה היא גורם סיכון משמעותי ביותר.דיברתי על הנפוצה.
אכן פיט אחד הגדולים אבל הוא לא יותר מטורף מטוד,ושאני אומר מטורף אני מדבר על כמויות, גם טוד עשה את המייקל פלפס והוא עשה גם דברים יותר מטורפים כנס לערוץ שלו ותראהקוראים לזה אכילה תחרותית (competitive eating9), ותראה את הערוץ של Furious pete, הוא עושה דברים יותר מטורפים, כמו
[
מישהו אמר העמסה מלוכלכת?
שבעים וחמישה אחוזים מהאוכל נשאר על הפנים שלו והשאר באמת נכנס לפה שלו.
חחחח ^
וכן, כמו שאמרו פה:
אין מצב לאכול כמויות כאלו ולהיחשב אדם בריא, וזה לא רק הסוכר, יש בזה עוד הרבה זבל אחר שבכמויות כאלה בטוח משבש את הערכים בגוף.
קח שעתיים ותראה שאתה לא מסיים כמות כזאת..זה לא בעיה לאכול כמות כזאות ((לפחות בשבילי) .
אומנם אני לא יכול לאכול את זה כמו חזיר אני מעדיף לעשות את זה לאט ובכפיות .
עכשיו לפני שמישהו יגיד חוב לראק אני מוכן לעשות את זה על העמסה שלי אם ישלמו לי על זה חחח .
(Moshe( http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=4845&p=54782&viewfull=1#post54782ברמה הפרקטית זה אפשרי להגיע גם ל10 גרם חלבון פר קילו, זה עניין של כמה אתה מטומטם, כמה הקיבה שלך מסוגלת להכיל מבלי לעלות את זה חזרה למעלה, וגם מה המטרה שלך בזה (יש דרכים יותר נחמדות למות)
חחחח ^
וכן, כמו שאמרו פה:
אין מצב לאכול כמויות כאלו ולהיחשב אדם בריא, וזה לא רק הסוכר, יש בזה עוד הרבה זבל אחר שבכמויות כאלה בטוח משבש את הערכים בגוף.