הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מכניס קילו סוכר לגוף ולא מת? (200 עוגיות אוראו ועוד)

akyeruc

משתמש פעיל
350
65
נק' מוניטין:
313
350
65
דיון רציני, מעניין אותי איך בן אדם מכניס כמויות כאלה והוא לא חולה סכרת ובריא לגמרי? מוטציה? או שאני טועה וכל בן אדם יכול לעשות דבר כזה?

יש לו עוד הרבה תכנסו לערוץ שלו ביוטוב בן אדם מטורף לא ראיתי אף אחד מתקרב לרמה שלו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
קוראים לזה אכילה תחרותית (competitive eating9), ותראה את הערוץ של Furious pete, הוא עושה דברים יותר מטורפים, כמו

[
אכן פיט אחד הגדולים אבל הוא לא יותר מטורף מטוד,ושאני אומר מטורף אני מדבר על כמויות, גם טוד עשה את המייקל פלפס והוא עשה גם דברים יותר מטורפים כנס לערוץ שלו ותראה

מישהו אמר העמסה מלוכלכת?

חחחח ^

וכן, כמו שאמרו פה:
שבעים וחמישה אחוזים מהאוכל נשאר על הפנים שלו והשאר באמת נכנס לפה שלו.

אין מצב לאכול כמויות כאלו ולהיחשב אדם בריא, וזה לא רק הסוכר, יש בזה עוד הרבה זבל אחר שבכמויות כאלה בטוח משבש את הערכים בגוף.

חחחח ^

וכן, כמו שאמרו פה:

אין מצב לאכול כמויות כאלו ולהיחשב אדם בריא, וזה לא רק הסוכר, יש בזה עוד הרבה זבל אחר שבכמויות כאלה בטוח משבש את הערכים בגוף.

מי אמר שהוא בריא? חח

זה לא בעיה לאכול כמות כזאות ((לפחות בשבילי) .
אומנם אני לא יכול לאכול את זה כמו חזיר אני מעדיף לעשות את זה לאט ובכפיות .

עכשיו לפני שמישהו יגיד חוב לראק אני מוכן לעשות את זה על העמסה שלי אם ישלמו לי על זה חחח .

זה לא בעיה לאכול כמות כזאות ((לפחות בשבילי) .
אומנם אני לא יכול לאכול את זה כמו חזיר אני מעדיף לעשות את זה לאט ובכפיות .

עכשיו לפני שמישהו יגיד חוב לראק אני מוכן לעשות את זה על העמסה שלי אם ישלמו לי על זה חחח .
קח שעתיים ותראה שאתה לא מסיים כמות כזאת..

- - - עידכון הודעה - - -

אגב, Savickas פותח את הבוקר עם 200 גרם סוכר.

אגב יכול להיות שהוא בריאה, לפחות הוא ניראה כזה מבחוץ. גם רואים שיש לו מודעות לאימונים ,ז"א מודעות לגוף שלו ולתזונה ....
בארה"ב יש הרבה אנשים כאילו ששוקלים מעל 160 ק"ג ומתחת ל1.70 עם אחוזי שומן מטורפים וחוץ מלחץ דם קצת גבוהה(שיש את זה להרבה אנשים ששומרים על עצמם) הם בריאים לגמרי!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחחח ^

וכן, כמו שאמרו פה:

חח לא אמרתי שהוא בריא

- - - עידכון הודעה - - -

מעניין אם הכליות שלו קרסו אחרי זה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית