הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקלים יורדים מאימון לאימון :(

מה קרה לך, אני מטריל כל הזמן.

אתה לא יכול לעבוד עלי, שים לך מי נמצא ברשימת ה"עוקבים" שלך ;susss

אני מקבל בועה קטנה בפינה כל פעם שאתה כותב משהו 😃

זה לא משנה כמה אתה אוכל , תבדוק שאתה עולה במשקל במאזניים , יש מצב שאתה טועה ואתה לא אוכל 3000 קלוריות ויש מצב שאתה פשוט מוציא יותר קלוריות מאשר חשבתה

לגבי שינה אני זוכר שקראתי שזה קשור בעיקר לכל מיני הורמונים ודברים כאלו שמשתחררים בלילה

כמו כן אמרתה שזה רק אימון אחד ב AB תראה אם בשבועיים אתה לא עולה במשקלים אז זאת באמת בעיה , פעם אחת זה לא נורא

המשקלים שלי יורדים מאימון לאימון, אני במאזן קלורי חיובי . אני בחופש אז אני לא נחשף לשמש בכלל אני יוצא מהבית רק בלילות , זה יכול להיגרם בגלל מחסור בויטמין D ?

לא חושב שזה קשור לויטמין D . אתה בטוח שאתה במאזן קלורי חיובי (אתה עולה במשקל?), אולי אתה אוכל לא נכון. אולי אתה ישן לא טוב.

• פותח/ת השרשור
מישהו בבקשה יכול לשלוח לי את השרשור שמדבר על שינה ? נראה לי זאת הבעיה ... היום ישנתי 6 וחצי שעות בכוונה שאני יירדם היום מוקדם

מישהו בבקשה יכול לשלוח לי את השרשור שמדבר על שינה ? נראה לי זאת הבעיה ... היום ישנתי 6 וחצי שעות בכוונה שאני יירדם היום מוקדם
אם אתה ישן 6.5 שעות השינה לא אמורה להוות את הבעיה, הבעיה היא האוכל. אתה בעצמך רשמת שאתה לא מקפיד בזמן האחרון

אם אתה ישן 6.5 שעות השינה לא אמורה להוות את הבעיה, הבעיה היא האוכל. אתה בעצמך רשמת שאתה לא מקפיד בזמן האחרון

תתפלא שינה איכותית וארוכה עושה פלאים.

כן אחי הוא ישן הרבה ויקום עם פרס 100. די זה הכל באוכל כל עוד הוא לא ישן 3-4 שעות הכל בסדר

Back
למעלה תחתית