נק' מוניטין:
0
- 19
- 0
כותרת
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לעזאזל .. אני לא מצליח למצוא דרך נורמאלית לשלב sw עם מכון ..כל תרגיל שאתה מוסיף "פוגע" בהתאוששות.. אתה צריך לדעת כמה זמן אתה צריך בשביל התאוששות.. בעליות כוח יש שימוש ביד אחורית וגם בחזה התחתון יש שימוש
לעזאזל .. אני לא מצליח למצוא דרך נורמאלית לשלב sw עם מכון ..
חשבתי לחלק תכנית AB לפי קבוצות שרירים ואימון B נגיד יהיה שרירים שעובדים בסטריט ואחרי אימון לעשות סטריט .. אני לא מדבר על שכיבות סמיכ המקבילים וזה אלה להתשפר בתרגיליםמ מורכבים עליות כח פרונט לבר דגל וכ'ו .. אבל הבעיה שאז יהיה עומס יתר לשריריםפ ואין לי שמץ של מושג כמה סטים להוריד מגב יד קדמית כתפיים ושרירים כאלה שעובדים ..כמובן שלא יהיה כדאי בימי מנוחה לעשות SW, אני לא יודע מה התוכנית אימונים שלך אבל יהיה חכם יותר להחליף יום אימון במכון ל- SW.
אני מעוניין לעשות 2 זאת אומרת לבוא למתח לתת 4 סטים מקסימום של עליות כח 4 סטים מקסימום פרונט לבר וככה בכל התרגילים ..כדי להשתפר .. אבל לא אימוני מקבילים וזה אלה תרגילים מורכבים פרונט לבר באק לבר עליות כח דגל וכ'ו ..כמה אימוני SW אתה עושה בשבוע?
נכון .. אבל אני פשוט אוהב את זה .. מה אתה אומר על החלוקה שרשמתי למעלה אחי .. ?מה המטרה שלך ב-SW?
זה נטו סיבולת שריר.
זה בסדר רק אל תתן דגש לטרפזים, פשוט תעשה פרס (לחיצת כתפיים עם מוט), מתח והם יגדלו מספיק.נכון .. אבל אני פשוט אוהב את זה .. מה אתה אומר על החלוקה שרשמתי למעלה אחי .. ?
מה המטרה שלך ב-SW?
זה נטו סיבולת שריר.
מהר מאד זו סיבולת נטו, אלה אם כן יש לך ווסטים וחגורות משקל.אולי כדאי שתצפה בכמה סרטונים של SW ברמה בשביל להבין שזה ממש לא נטו סיבולת שריר
מהר מאד זו סיבולת נטו, אלה אם כן יש לך ווסטים וחגורות משקל.
כל תרגיל מורכב שם לאט לאט מגיע למצב של סיבולת, תוך חצי שנה הכל אצלו אמור להיות כבר סיבולת.
וחצי שנה לא תעזור לו בשום מובן.
מהר מאוד זו סיבולת נטו? מה?
0:23-0:41
0:48-0:55
וזה משהו שמצאתי בדקה וחצי של חיפוש. אם באמת מעניין אותך להחכים קצת ולא רק לשבת ולזרוק הערות של "SW זה סיבולת נטו אחי, אם אתה לא מסקביט ומדדלפט אתה אפס אחי, מה יש לך לחפש מחוץ לתחום של PL אחייייייי" אז צא החוצה ותנסה לעשות מה שהחבר'ה האלה בסרטון עושים. תספר לי כמה סיבולת היית צריך בשביל זה. אולי גם כדאי שתבדוק אם אתה יודע מה זה סיבולת.
הכל סיבולת עם טיפה כוח.
התרגיל שהוא מתסובב עם הידיים על הרצפה נקרא פלייר וזה ברייקדאנס.
בתור אחד שלמד ברייקדאנס, כל התרגילים המורכבים שם הם 70% טכניקה ו-30% כוח, אין מה להתלהב.
אם לא הבנת זו הערכה כללית שהמדריך שלי אמר, והוא לא סתם אומר דברים.תודה על הניתוח המעמיק של האחוזים, בזה אני סיימתי לדון איתך בנושא (וכנראה בכל נושא אחר).
תודה אחי אבל מה לגבי זה :זה בסדר רק אל תתן דגש לטרפזים, פשוט תעשה פרס (לחיצת כתפיים עם מוט), מתח והם יגדלו מספיק.
מתח תעשה 3-5 סטים עד כשל, מקבילים 2X8 ואם אתה יכול תעשה או עם משקל עליך או ש-3-4 סטים עד כשל.רגע חברים אם אחרי אימון B אני עושה סטריט וורקאוט בסטים זאת אומרת נכון לרגע זה זה 1--15 סטים קל מסקימום נסיונות לעליות כח מקסימום נסיונות לדגל מקסימום נסיונות לפרונט בר מקסימום נסיונות למתח יד אחת וכ'ו .. אני עושה כל כך הרבה סטים מכל תרגיל מכיוון שאני לא מצליח אפילו עליית כ אחת בקושי וכנל לגבי כל התרגילים .. שאני יצלח קצת יותר אז אני יוריד ל5 סטים שדל מקסימום כדי להשפר..
בקיצור השאלה שלי מאיזה שרירים אני אמור להוריד סטים וכמה כדי שלא יהיה עומס יתר על השריר והוא ימשיך להתפתח מהר . ?
- - - עידכון הודעה - - -
תודה אחי אבל מה לגבי זה :
רגע חברים אם אחרי אימון B אני עושה סטריט וורקאוט בסטים זאת אומרת נכון לרגע זה זה 1--15 סטים קל מסקימום נסיונות לעליות כח מקסימום נסיונות לדגל מקסימום נסיונות לפרונט בר מקסימום נסיונות למתח יד אחת וכ'ו .. אני עושה כל כך הרבה סטים מכל תרגיל מכיוון שאני לא מצליח אפילו עליית כ אחת בקושי וכנל לגבי כל התרגילים .. שאני יצלח קצת יותר אז אני יוריד ל5 סטים שדל מקסימום כדי להשפר..
בקיצור השאלה שלי מאיזה שרירים אני אמור להוריד סטים וכמה כדי שלא יהיה עומס יתר על השריר והוא ימשיך להתפתח מהר . ?
מזאת אומרת כמה שבאלי פרונט לבר מתח יד אחת דגל כמה שבאלי ? זה יהיה עומס יתר על השרירים לא ?מתח תעשה 3-5 סטים עד כשל, מקבילים 2X8 ואם אתה יכול תעשה או עם משקל עליך או ש-3-4 סטים עד כשל.
עליות כוח תעשה שני סטים כמה שאפשר, אבל רק אחרי שיהיו לך 10 מתח בסט הראשון של המתח.
כל השאר תעשה כמה שבא לך.