הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה | איך התוכנית?

• פותח/ת השרשור donic
  • פורסם בתאריך

donic

משתמש מתחיל
214
7
נק' מוניטין:
35
214
7
מצטער שזה אשכול נוסף פשוט השני שוקע ולא מקבל תגובות

A
בנץ' 3X5
סקוואט 3X5
כפיפת מרפקים דאמבלים 3X8

B
פרס 3X5
דדליפט 3X5
פשיטת מרפק בפולי 3X8

אני רוצה לשלב גם ניסיונות פתטים ועלובים למתח (שליליות) ומקבילים, איפה להוסיף שלא יפגע?
ואם התוכנית בסדר, גם הסדר של התרגילים מתאים?

התוכנית היא לחיטוב

תודה מראש 😍

תכנית לא טובה.
*בA סקוואט ראשון
*ב-B דדליפט ראשון
*בדדליפת מומלץ לעשות רק סט אחד(בנוסף לסט חימום)
*אין לך בנץ פרס? למה?
*ומתח תכניס ב-B

• פותח/ת השרשור
תכנית לא טובה.
*בA סקוואט ראשון
*ב-B דדליפט ראשון
*בדדליפת מומלץ לעשות רק סט אחד(בנוסף לסט חימום)
*אין לך בנץ פרס? למה?
*ומתח תכניס ב-B

יש לי בנץ..
ואתה מתכוון להחליף בין הסקוואט והדדליפט? למה?

לא להחליף פשוט בכל אימון לעשות אותו ראשון,
לדוגמא תשנה את ה-A שלך לזה:

A

סקוואט 3X5
בנץ' 3X5
כפיפת מרפקים דאמבלים 3X8

• פותח/ת השרשור
לא להחליף פשוט בכל אימון לעשות אותו ראשון,
לדוגמא תשנה את ה-A שלך לזה:

A

סקוואט 3X5
בנץ' 3X5
כפיפת מרפקים דאמבלים 3X8

אוקיי תודה, רק מה הסיבה? (אני רוצה ללמוד על הדרך)

האמת שאני לא סגור על זה, משהו עם זה שאתה מוציא מלא אנרגיות שם והדגש על הטכניקה הוא גדול, ככה שעל ההתחלה אתה תהיה הכי מוכן לזה.
תקנו אתי אם אני טועה

אוקיי תודה, רק מה הסיבה? (אני רוצה ללמוד על הדרך)

האמת שאני לא סגור על זה, משהו עם זה שאתה מוציא מלא אנרגיות שם והדגש על הטכניקה הוא גדול, ככה שעל ההתחלה אתה תהיה הכי מוכן לזה.
תקנו אתי אם אני טועה

בגלל שהסקוואט משמש כחימום יותר כללי ויעיל לאימון.

יש טעם אם אני בחיטוב?

אם אתה בחיטוב תעשה לינארית של ביל סטאר, אל תנסה לבנות תוכנית אימונים לבד אין לך את הידע המתאים כמו לרוב חברי הפורום, יש מספיק תוכניות מוכנות.

• פותח/ת השרשור
אם אתה בחיטוב תעשה לינארית של ביל סטאר, אל תנסה לבנות תוכנית אימונים לבד אין לך את הידע המתאים כמו לרוב חברי הפורום, יש מספיק תוכניות מוכנות.

נו באמת, ידע.. תוכנית כ"כ בסיסית שדומה לשאר התוכניות, יש בה את כל המורכבים והיא דיי דומה ל SS פשוט אין צייפיה להתקדם במשקלי עבודה כמו בתוכנית בגלל התפריט.

מהפורטל: "
תוכנית 5X5 הלינארית למתאמנים שעברו את שלב המתחילים"

בכל חיטוב אין ציפייה להעלות משקלי עבודה אלא אם כן אתה מתאמן מאוד מתחיל

- - - עידכון הודעה - - -

נו באמת, ידע.. תוכנית כ"כ בסיסית שדומה לשאר התוכניות, יש בה את כל המורכבים והיא דיי דומה ל SS פשוט אין צייפיה להתקדם במשקלי עבודה כמו בתוכנית בגלל התפריט.

מהפורטל: "
תוכנית 5X5 הלינארית למתאמנים שעברו את שלב המתחילים"

אני לא מבין אותך, נכון היא בסיסית (וזה מצויין), ההתקדמות בה היא שבועית בשונה מSS ואין צייפיה להתקדם בה רק כעושים אותה בחיטוב כמו כל חיטוב אחר

• פותח/ת השרשור
בכל חיטוב אין ציפייה להעלות משקלי עבודה אלא אם כן אתה מתאמן מאוד מתחיל

- - - עידכון הודעה - - -

אני לא מבין אותך, נכון היא בסיסית (וזה מצויין), ההתקדמות בה היא שבועית בשונה מSS ואין צייפיה להתקדם בה רק כעושים אותה בחיטוב כמו כל חיטוב אחר

באמת לא הבנת אותי, העתקתי מהפורטל את שם התוכנית והדגשתי את "מתאמנים שעברו את שלב המתחילים" כי אני מתחיל אז כנראה שהיא לא מתאימה לי.

- - - עידכון הודעה - - -

קח מהפורטל פשוט

תגובה מאוד מיותרת, עברתי על כל התוכנית בפורטל מספיק פעמים

באמת לא הבנת אותי, העתקתי מהפורטל את שם התוכנית והדגשתי את "מתאמנים שעברו את שלב המתחילים" כי אני מתחיל אז כנראה שהיא לא מתאימה לי.

- - - עידכון הודעה - - -

תגובה מאוד מיותרת, עברתי על כל התוכנית בפורטל מספיק פעמים

התכוונתי שתיקח תכניות לחיטוב מהפורטל ...

• פותח/ת השרשור
התכוונתי שתיקח תכניות לחיטוב מהפורטל ...

בהודעה שלי התכוונתי תוכניות* גם את התוכניות האלה בדקתי ואני לא מוצא הבדל גדול בין התוכנית לתוכניות בפורטל (שבחלק מהן אין פרס / דדליפט...)

נכון, את התוכנית הזאתי עושים בדרך כלל לאחר SS כשמדובר במסה אבל בחיטוב הייתי מתחיל ממנה כי עוד תוכל קצת להתקדם בה ואז כשתהיה באחוז שומן סביר 12 נניח, תעשה SS מבין?

• פותח/ת השרשור
נכון, את התוכנית הזאתי עושים בדרך כלל לאחר SS כשמדובר במסה אבל בחיטוב הייתי מתחיל ממנה כי עוד תוכל קצת להתקדם בה ואז כשתהיה באחוז שומן סביר 12 נניח, תעשה SS מבין?

5 סטים (ו4 בבדליפט אם קראתי נכון) זה לא יותר מידי נפח למתחיל?

Back
למעלה תחתית