נק' מוניטין:
932
- 1,911
- 431
- בית
אפשר לצפות לעלייה במשקלי עבודה?
תלוי כמה אתה מתחיל, התאמנת בעבר? עשית סקוואטים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר לצפות לעלייה במשקלי עבודה?
תלוי כמה אתה מתחיל, התאמנת בעבר? עשית סקוואטים?
כן, סקוואטים / בנצ'ים
דדליפט ופרס התחלתי לפני שבוע
אוקיי, מה המשקלי עבודה?
- - - עידכון הודעה - - -
אוקיי, מה המשקלי עבודה?
סקוואט 50 (אני יתקדם לא משנה אם איזה תוכנית - ככה מרגיש לי)
דדליפט 60 (עשיתי פעם אחת, עובד על טכניקה)
בנץ' 45 וזה מאוד כבד לי!
פרס 20 (עשיתי פעם אחת מוט ריק לטכניקה)
אני כבר מגיב לעצמי בנוגע לסקוואט ולדדליפט אני כמעט בטוח שתהיה התקדמות כל שהיא וגם התקדמות קטנה בפרס, הבנץ' זה הבעיה העיקרית (תגיב על כל ה4 בכל מקרה בבקשה)
התוכנית הזאת אמורה לעזור לי להתקדם בבנץ' אם אני לא מתקדם בתוכנית AB רגילה?
תודה על העזרה
אתה בהחלט יכול להתקדם קצת בחיטוב עם משקלים כאלה אבל יותר חשוב שתקפיד על תזונה ותירד באחוזי שומן כי העלייה במשקלים בחיטוב תתגמד לעומת מה שתשיג במסה.
אוקיי, בנץ' 60, פרס 40, סקוואט 70 ודדליפט 80, ריאלי?
לא כל כך ריאלי אבל לך תדע.
לא כל כך ריאלי אבל לך תדע.
יש עוד המון שאלות:s49:
איך אני אוכל לעשות פרמידה בדדליפט שהמשקל המינימלי להתחיל איתו הוא 60 קילו וזה גם משקל עבודה (בגלל גובה הפלטות)
ומה זה:Incline or Military/Deadlift – אותו עיקרון כמו באימון מס' 1 רק שכאן מס' הסטים הוא 4לאיזה אימון זה שייך?
ויש 3 Workout ז"א שקבוע לעבוד יום ראשון שלישי חמישי, ומנוחה עד יום ראשון ואז בידיוק אותו דבר?
- - - עידכון הודעה - - -
יש עוד המון שאלות:s49:
איך אני אוכל לעשות פרמידה בדדליפט שהמשקל המינימלי להתחיל איתו הוא 60 קילו וזה גם משקל עבודה (בגלל גובה הפלטות)
ומה זה:Incline or Military/Deadlift – אותו עיקרון כמו באימון מס' 1 רק שכאן מס' הסטים הוא 4לאיזה אימון זה שייך?
ויש 3 Workout ז"א שקבוע לעבוד יום ראשון שלישי חמישי, ומנוחה עד יום ראשון ואז בידיוק אותו דבר?
תאלתר איזושהי במה או שתי במות (אחת לכל צד) שיגביהו את המוט בדדליפט.
Incline- לחיצת חזה בשיפוע 45 מעלות
Military- פרס
יש לך בחירה, עדיף לעשות פרס.
זה שייך לאימון 2- אימון התאוששות.
תנסה לשמור על הסדר השבועי כמו בתוכנית שיש רווח של יומיים בין אימון העצימות (אימון 3) לאימון נפח (אימון 1) .
תצלם אותך עושה את התרגילים ותעלה לפורום, כל עוד הטכניקה לא טובה אין לך מה להעלות משקלי עבודה.
טוב אני אצלם אימון הבא, מצפה לתגובה מימך 🙄