הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תכנית אימונים

• פותח/ת השרשור MorXP
  • פורסם בתאריך

MorXP

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
הולמס פלייס
היום התאמנתי במכון בפעם הראשונה עם מאמן אישי.. הוא עבר איתי על המכונות ובסוף האימון ביקשתי שירשום לי את התכנית כדי שאני אדע מה לעשות בפעם הבאה וגם כדי להתייעץ כאן..
אני שוקלת 63.7 גובה 1.68, אחוז שומן 24%, הוא שאל אותי מה המטרה, אמרתי לו שכעיקרון קודם מסה ואז חיטוב והוא עשה פרצוף כזה של "מה את מבינה" והתחלנו להתאמן..
התחלתי בהליכון הליכה מהירה 7 דקות, חימום.. ואז עברנו ככה:
לחיצת חזה בישיבה כנגד מכונה 6 ק"ג - 12X2
כפיפות מרפק במכונה 6 ק"ג 12X2
מקרבים 12X2
מרחיקי ברך 12X2
משיכה עליוני לפני (אני לא סגורה על ה"לפני פשוט נראה לי שזה מה שכתוב, הכתב לא ככ מובן) 2 ק"ג - 12X2
חתירה בישיבה 12X2, נראה לי שהמשקל 10..
פשיטה במכונה - 6 ק"ג 12X2
כפיפה בספסל 12X2
הייתה עוד מכונה שלדעתי הוא לא רשם, ששמים עליה את הידיים ומרימים את הברכיים (עובד על שירי בטן)..
ובסוף האימון עשיתי רבע שעה בהליכון..
הוא אמר שאני אעשה פעם אירובי ופעם את האימון הזה...
אשמח לתגובות 😃

אני חושב שכדאי לך להמשיך קצת עם התוכנית הזאת (אולי ימליצו לך אחרת) למשך שבוע - שבועיים, לעלות קצת במשקל גוף וגם משקלי עבודה ואז לחזור לפה בשביל תוכנית יותר טובה עם תרגילים מורכבים.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה!

ממש לא נכון, תתחילי לקרוא על התוכנית SS ותרגילים מורכבים. בשום שלב ובשום מצב המכונות האלה לא יעילות.

• פותח/ת השרשור
ממש לא נכון, תתחילי לקרוא על התוכנית SS ותרגילים מורכבים. בשום שלב ובשום מצב המכונות האלה לא יעילות.
http://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/
זו התוכנית?
עכשיו כמה שאלות:
עם איזה משקלים לעשות את התרגילים?
איך אני אדע אם אני עושה נכון? שהמאמנים לא יגידו לי שזה קשה מדי להתחלה או משהו כזה..
ומה לגבי המכונות שעשיתי באימון ההוא? לא לעשות אותן בכלל?

צריכים לבנות בוט שיגיב אוטומטית בפורום הזה "תעשה SS"

צריכים לבנות בוט שיגיב אוטומטית בפורום הזה "תעשה SS"

צודק לגמרי

- - - עידכון הודעה - - -

http://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/
זו התוכנית?
עכשיו כמה שאלות:
עם איזה משקלים לעשות את התרגילים?
איך אני אדע אם אני עושה נכון? שהמאמנים לא יגידו לי שזה קשה מדי להתחלה או משהו כזה..
ומה לגבי המכונות שעשיתי באימון ההוא? לא לעשות אותן בכלל?

על כל השאלות עונים במאמר המלא, קחי לך זמן לקרוא אותו. את יכולה לצלם ולהעלות לפורום ויתקנו אותך כמו גם ליווי אישי שאני מאוד ממליץ לאנשים חסרי כל ידע בתחום. בהצלחה

• פותח/ת השרשור
צודק לגמרי

- - - עידכון הודעה - - -

על כל השאלות עונים במאמר המלא, קחי לך זמן לקרוא אותו. את יכולה לצלם ולהעלות לפורום ויתקנו אותך כמו גם ליווי אישי שאני מאוד ממליץ לאנשים חסרי כל ידע בתחום. בהצלחה

ולא להמשיך עם המכונות שהתאמנתי איתן?

מה SS ? היא בת , אני בטוח שהיא לא תרצה להשמין לתקופה מסויימת . פשוט שתעשה AB עם תרגילים מורכבים ומאזן חיובי קל

• פותח/ת השרשור
אין לי בעיה לעלות במשקל, זה הרי לצורך עלייה במסה וזה יעזור לי לרדת באחוזי שומן...
ואוקיי, אני אתחיל עם ה-SS.. מקווה שאני אסתדר עם התרגילים.. תודה 😃

donic - עכשיו ראיתי את ההודעה שלך..
כעיקרון אני יכולה לבקש מהמדריכים במכון אבל האמת שיש לי הרגשה כזאת שהם יגידו שזה לא מתאים שאני אעשה את זה ככ מוקדם...

נערך לאחרונה:
אין לי בעיה לעלות במשקל, זה הרי לצורך עלייה במסה וזה יעזור לי לרדת באחוזי שומן...
ואוקיי, אני אתחיל עם ה-SS.. מקווה שאני אסתדר עם התרגילים.. תודה 😃

donic - עכשיו ראיתי את ההודעה שלך..
כעיקרון אני יכולה לבקש מהמדריכים במכון אבל האמת שיש לי הרגשה כזאת שהם יגידו שזה לא מתאים שאני אעשה את זה ככ מוקדם...

סביר להניח שזה מה שהם יגידו, בשביל זה יש את הספר SS וכמו שאמרתי את יכולה להעלות צילומים לפורום.

• פותח/ת השרשור
סביר להניח שזה מה שהם יגידו, בשביל זה יש את הספר SS וכמו שאמרתי את יכולה להעלות צילומים לפורום.
אוקיי קראתי את המאמר על ה-SS. אם הבנתי נכון התוכנית היא כזאת:
A:
Squat 3X5
Bench press 3X5
Deadlift 1X5
B:
Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 5X3/Pullups 3X5
אולי אני טועה, אבל זה לא קצר מדי? יש עוד תרגילים שאפשר לעשות?
וכחימום לעשות ריצה קצרה, ובסוף האימון גם אירובי קצר?
ובימים שבין אימונים הSS, אפשר לעשות אירובי?

אוקיי קראתי את המאמר על ה-SS. אם הבנתי נכון התוכנית היא כזאת:
A:
Squat 3X5
Bench press 3X5
Deadlift 1X5
B:
Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 5X3/Pullups 3X5
אולי אני טועה, אבל זה לא קצר מדי? יש עוד תרגילים שאפשר לעשות?
וכחימום לעשות ריצה קצרה, ובסוף האימון גם אירובי קצר?
ובימים שבין אימונים הSS, אפשר לעשות אירובי?

כמתאמנת מתחילה זה כל הנפח (כמות סטים ותרגילים) שאת צריכה. אין צורך להוסיף תרגילים.
את יכולה לעשות אירובי אבל קחי בחשבון שזה פוגע בהתאוששות.
השאלות שאת שואלת הן עדיין מאוד בסיסיות, בטוחה שקראת את המאמר המלא?
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

• פותח/ת השרשור
כמתאמנת מתחילה זה כל הנפח (כמות סטים ותרגילים) שאת צריכה. אין צורך להוסיף תרגילים.
את יכולה לעשות אירובי אבל קחי בחשבון שזה פוגע בהתאוששות.
השאלות שאת שואלת הן עדיין מאוד בסיסיות, בטוחה שקראת את המאמר המלא?
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/
כן, היו דברים שקצת סתרו את עצמם, בתחילת המאמר היה רשום שאפשר אבל לא מומלץ לעשות אירובי, ואחרי זה היה רשום שמומלץ...
וגם ראיתי שהיו חלקים שהתמקדו בבטן ועוד כל מיני תרגילים שלא היו בתכנית שרשמתי ולא ככ הבנתי איך לשלב ובגלל זה שאלתי כאן אם זה קצר מדי או לא..

כן, היו דברים שקצת סתרו את עצמם, בתחילת המאמר היה רשום שאפשר אבל לא מומלץ לעשות אירובי, ואחרי זה היה רשום שמומלץ...
וגם ראיתי שהיו חלקים שהתמקדו בבטן ועוד כל מיני תרגילים שלא היו בתכנית שרשמתי ולא ככ הבנתי איך לשלב ובגלל זה שאלתי כאן אם זה קצר מדי או לא..

אה, הבנתי, הדעות חלוקות בנושאים האלה, אני אישית לא ממליץ להוסיף תרגילים, ואירובי רק בעצימות נמוכה.

המאמר סותר את עצמו הרבה, לפעמים רשום שהבטן עובדת מספיק במורכבים ולפעמים רשום שעבודה על הבטן דווקא תעזור,
בכל מקרה אני מניח שאת תתחילי ממוט ריק במורכבים ככה שאין בעיה שתוסיפי 3 סטים של בטן בסוף כל אימון

• פותח/ת השרשור
תודה ענקית לשניכם!! ממש עזרתם לי.. אני אעלה סירטונים לבדיקת טכניקה אחרי האימון הבא..
עכשיו סתם שאלה רק כדי שאני אבין: למה לא לעשות במכונות ההן שעשיתי?

Back
למעלה תחתית