Resource icon

לוג weightlifting+crossfit

יום ראשון, אחרי התחרות.

לא יודע למה עשיתי את זה, מחר אני לא הולך.
400 מטר ריצה, 15 אוברהאד סקוואט (40 קילו) X5
ואז ישר 400 מטר ריצה 30 בוקס ג'אמפ 30 וולבול X3

40 דקות.

וזה מה שקורה שלא עובדים WL המון זמן ובאים לתרות WL, העיקר שזה עלה ועבר. אבל איכס

יום ראשון, אחרי התחרות.

לא יודע למה עשיתי את זה, מחר אני לא הולך.
400 מטר ריצה, 15 אוברהאד סקוואט (40 קילו) X5
ואז ישר 400 מטר ריצה 30 בוקס ג'אמפ 30 וולבול X3

40 דקות.

וזה מה שקורה שלא עובדים WL המון זמן ובאים לתרות WL, העיקר שזה עלה ועבר. אבל איכס

נראה שהיה לך קל מאוד.

נראה שהיה לך קל מאוד.

היה לי קל, אבל לא רציתי ללכת על שיא כי הטכניקה הייתה לא שם באותו היום וישנתי 4 שעות.
יהיו עוד תחרויות אני לא דואג, תחרות הבאה אם היא לא תהיה באמצע האופן או הRFA אני הולך על 90-120

אימון יום שני:

מתיחות וראמבל רולר

מקבילים על טבעות עם משקל 10 קילו עלי 3X10
פוש אפ טעות עם 10 קילו עליי 3X15
פוש אפ עם מחיאת כף 20X1

פיסטול סקוואט עם לוג עץ עליי לא יודע כמה שקל 10 חזרות (5 כל רגל) ואז ישר 10 מתח X3

'אנני עם סטריקט סיט אפ- 7:30

יום רביעי:אימון כוח, מטורף.

סקוואט 155 3X3

פווארקליןן 100 3X3 (סרטונים בהמשך)

מתח צ'ין אפס - 28 קילו 4X5

יס!

לוג מרשים ביותר ואחלה משקלים 😃
יש לך תכנית מוביליטי חימום מתיחות שאתה עושה ?

תודה.
יש לי רוטינה כזאת אבל קשה לי להסביר אותה פה...
בקיצור - רולר, מתיחות עם גומיה ואז מתיחות+ חימום רגיל...

אילו תרגילים אתה עושה עם הגומיה ?
התחלתי ללמוד על וויטליפטינג בזמן האחרון, יש לי מאמן מאוד נוסה שמלמד אותי את התרגילים (הוא ממש חזק)
אני הולך היום גם לתחרות בהרצליה ללמוד עוד קצת. קוראים לו רועי נבה אם יצא לך לשמוע במקרה.
אני אעקוב אחר הלוג שלך!

מה הרוטינה של מאט? לא מכיר.

וpala אני לא מכיר את רועי נבה. אבל אני ממליץ לך ללמוד וויטליפטינג בקבוצה של וויטליפטינג, אבל אם אתה רק עושה זאת לכיף תהנה...

קשה לי להסביר את התרגילים שאני עושה הגומיה ויש לי חימום של איזה 30 דקות ככה שאם אתחיל להעלות סרטונים זה לא ייגמר

יש לו קבוצה בהרצליה,
בכל מקרה אחרי שאני אקבל את הבסיס אם אני אחליט להתקדם עוד שלב, אולי אני אלך לאלון (leftyland) לקרופיט שלו כדי ללמוד יותר.

מה הרוטינה של מאט? לא מכיר.

וpala אני לא מכיר את רועי נבה. אבל אני ממליץ לך ללמוד וויטליפטינג בקבוצה של וויטליפטינג, אבל אם אתה רק עושה זאת לכיף תהנה...

קשה לי להסביר את התרגילים שאני עושה הגומיה ויש לי חימום של איזה 30 דקות ככה שאם אתחיל להעלות סרטונים זה לא ייגמר
בבקשה!
אולי זה יתן לך ולחברי הפורום רעיונות .

טוב חברים, התחיל הOPEN
מהיום , 5 שבועות האימונים שלי הולכים להיות ר-ק האימונים שפורסמו שם (אולי בין לבין אני אדחוף קצת כוח)

האימון הראשון
10 דקות , כמה שיותר סיבובים
30 דאבל אנדרס (קפיצות כפולות בחבל)
15 פווארסנאצ'ים (75 ליברה, 34 קילו?!)

היום אני אעשה את האימון פעם ראשונה, ובטח עוד לפחות פעמיים עד שבוע הבא. wish me luck

אימון open נסיון ראשון

225 חזרות (חמישה סיבובים)

יש לי יותר ולכן ראשון/שני אעשה שוב מקווה לסגור 6.

אוקי פחות מ24 שעות, הייתי חייב לעשות שוב.

265 חזרות, כרגע מקום שלישי בארץ אבל אני מניח שיעברו אותי לפחות 20 איש, אז אני אעשה עוד פעם בשני

קודם כל אני רק רוצה לציין שאני עוקב אחרי הלוג שלך כבר תקופה מאוד ארוכה. נראה שמאז שנכנסת להרמות האולימפיות ברצינות אתה מתקדם בקצב מעולה, במיוחד בכוח. כל הכבוד!

יש לי שאלה קטנה בקשר לOpen: איך מפקחים על המתחרים ומוודאים שאין רמאויות? אם כל אחד יכול לשלוח סרטון שלו מבצע את הWOD, מה מונע מבנאדם להשתמש למשל במשקולות מזויפות?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית