הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג weightlifting+crossfit

יום שישי אימון קלינים קצת.
עד 130 לPR, הטכניקה הייתה לא משהו היום (ה135 לכשל היה קל רצח במשיכה אבל עף לי קדימה כל הזמן בתפיסה אז נחכה חודש וזה יעלה , לא ממהר)

בכמה מכוני כושר אתה מתאמן?

המכון המרכזי שלי כרגע הוא באונ' ת"א, אני גם מתאמן בראשון לציון שם הקבוצה של ההרמת משקולות (עכשיו אני פחות מתאמן שם), אני מאמן בקרוספיט אקסטרים באור יהודה אז לפעמים מתאמן גם שם ולפעמים גם מתארח בבוקסים של חברים בארץ.
זה דווקא נחמד "לא להתרגל" למוט מסויים ופלטות מסויימות אלא לגוון אני מוצא את זה יעיל דווקא.

קלין יפה. לא ניסית להוריד ושוב לחזור ל 135?

עשיתי 3 נסיות ל135 , משהו שם לא הסתדר לי בתפיסה. וכל השבוע עשיתי משיכות והגב כבר היה עייף (גם עשיתי קלין דחיקה 120 לפני ה130). אין טעם להפצע בשביל זה אני בעיקרון רוצה לסדר קצת את הטכניקה וכן לקפוץ ולנתק רגליים. הכל מקרה המטרה הייתה עד ינואר בערך 140, נראה לי שאני בכיוון.

דוגרי יותר מעניין אותי לדחוק 135-140 , מאשר להגיע לקלין 150. אבל נראה מה ייקרה שם. ואין לי בעיה שתתן לי תחרות העיקר שתנצח את @Balbazor

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית