הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלוריות ושומן בתפריט חיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
אני כרגע בחיטוב ואוכל במהלך היום בסביבות ה50-80 ג' פחמימה וכמות חלבון של פי 2 ממשקל הגוף,האם יש טעם לצרוך יותר חלבון ולהגביל את כמות השומן או שאין בעיה לאכול כמויות שומן גדולות(למשל 100 ג' ויותר)?

תאכל כמה שומן שאתה רוצה כל עוד אתה נשאר במאזן קלורי שלילי שלך.. (-500 או כמה שאתה צריך..) .. אין צורך לצרוך יותר מלפי 2 חלבון

אל תשכח שבסופו של דבר המקור אנרגיה שלך הוא שומן בדל-פחמימה.
תראה שאתה צורך שומן איכותי ולא זבל(שמן זית,דגים שקדים אגוזים וכו')

• פותח/ת השרשור
שאלה נוספת שנוגעת לחיטוב,באם אני עושה העמסה אחת ל7-8 ימים,יש צורך להיות בגירעון מקסימלי או קרוב אליו או שגם איזור ה-500 זה בסדר?

שאלה נוספת שנוגעת לחיטוב,באם אני עושה העמסה אחת ל7-8 ימים,יש צורך להיות בגירעון מקסימלי או קרוב אליו או שגם איזור ה-500 זה בסדר?
בהעמסה אתה לא צריך להיות בגרעון אלא בפלוס קלורי 😲

• פותח/ת השרשור
בהעמסה אתה לא צריך להיות בגרעון אלא בפלוס קלורי 😲
הניסוח לא היה טוב,התכוונתי שמעמיס כול 7-8 ימים והשאלה היא האם בשאר הימים בהם אני כן בגירעון אז מומלץ להיות בגירעון גבוה שקרוב למקסימלי(לפי הנוסחה)או מספיק משהו כמו 500קל' ביום?

הניסוח לא היה טוב,התכוונתי שמעמיס כול 7-8 ימים והשאלה היא האם בשאר הימים בהם אני כן בגירעון אז מומלץ להיות בגירעון גבוה שקרוב למקסימלי(לפי הנוסחה)או מספיק משהו כמו 500קל' ביום?
לדעתי להיות על גרעון מקסימלי זה לא בהכרח טוב כמו שזה נשמע.. לטווח הארוך זה יתקע אותך

לדעתי להיות על גרעון מקסימלי זה לא בהכרח טוב כמו שזה נשמע.. לטווח הארוך זה יתקע אותך

במבה זה נכון , אך בשביל זה יש העמסות, ויציאה לניטרלי , ותלוי כמה אחוזי שומן הוא נמצא , וכמה מסת שריר יש לו!

כמה אחוזי שומן אותה ?
כמה זמן אתה בדיאטה?
ואם אתה באזור ה 14- ואין לך בעיה עם מאזן גדול תתחיל ud2

• פותח/ת השרשור
מעריך שכרגע על 15%,התחלתי דיאטה לפני כמעט 3 חודשים,לא חושב שנתקע כרגע ומתכנן שבוע חופשי בתחילת ספט',מעמיס כל 7-8 ימים כמו שציינתי.לא הולך על גירעון מקסימלי אלא על 700קל' בערך.תמיד מתעניין איפה אפשר לשפר ולשמוע דעות של אחרים.שוקל 89 ק"ג, 1.73.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית