הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אזרחות אירופאית

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
נראה לי שיש לי אפשרות להוציא אזרחות ליטאית.
זה די פרוצדורה. מה אתם אומרים, כדאי? אני לא רואה מינוסים.
יש כאן מישהו עם אזרחות ליטאית?

יש לך צורך באזרחות כזו כרגע?
אם לא, תדחה את זה.

אם זאת אזרחות תחת גוש היורו זה נותן לך אפדרות כניסה חופשית לארהב(לא צריך ויזה) זה נותן לך גם אפשרות לגור ולעבוד באירופה איפה שתרצה באופן חוקי. אני עכשיו במהלכים להוציא אזרחות גרמנית זה קצת כאב ראש , יש מלא משרדי עו"ד שעוסקים בזה

• פותח/ת השרשור
כן זאת אזרחות ליטאית והם באיחוד האירופאי.

אני לא חושב שאני אדחה. לך תדע מה יהיה עוד שנה שנתיים, אולי אני אוכל לקבל הצעת עבודה באירופה. אני צעיר, אם יתאפשר לי לעבוד באירופה אני אלך על זה.

אני אוציא. כן זה קצת סיפור וזה סביב ה3000 שח.

מה אתם אומרים לגבי אזרחות פולנית? שווה משהו?

• פותח/ת השרשור
מה אתם אומרים לגבי אזרחות פולנית? שווה משהו?

כלעוד זאת מדינה באיחוד האירופאי אז אתה תוכל לבקר בכל מדינה שנמצאת באיחוד לכל מטרה אחרת מתיירות.
אתה יכול לגור שם, לעבוד שם, לפתוח עסק, ללמוד בזול וכו

רוב האנשים כנראה שלא פותחים עסק או סתם הולכים לגור באירופה, אבל וואלה לך תדע. העולם היום הוא מקום גדול. מי יודע אילו הזדמנויות פתאום יבואו לך בעתיד וחבל שפתאום לא תוכל לממש אותן בגלל זה.

• פותח/ת השרשור
הם כן משנת 2004 נראה לי. זאת שנה שהצטרפו לא מעט מדינות.

• פותח/ת השרשור
תראה זה משתנה נראה לי ממדינה למדינה אבל אצלי אני צריך להוכיח שאחד ההורים או סבא או סבתא נולדו בתקופה מסויימת שם. בגדול אתה צריך לדאוג לתעודות לידה וכל מני מסמכים שלפעמים צריך לחפש בכל מני ארכיונים שלא בארץ, וצריך לתרגם וכו...
יש עורכי דין שמטפלים בזה.

לא כזה סיפור. זה אמור לקחת פלוס מינוס שנה אן הכל תקין.

כל מדינה באיחוד שווה את הכסף.

כלעוד זאת מדינה באיחוד האירופאי אז אתה תוכל לבקר בכל מדינה שנמצאת באיחוד לכל מטרה אחרת מתיירות.
אתה יכול לגור שם, לעבוד שם, לפתוח עסק, ללמוד בזול וכו

רוב האנשים כנראה שלא פותחים עסק או סתם הולכים לגור באירופה, אבל וואלה לך תדע. העולם היום הוא מקום גדול. מי יודע אילו הזדמנויות פתאום יבואו לך בעתיד וחבל שפתאום לא תוכל לממש אותן בגלל זה.

צודקים, שווה לברר...

תראה זה משתנה נראה לי ממדינה למדינה אבל אצלי אני צריך להוכיח שאחד ההורים או סבא או סבתא נולדו בתקופה מסויימת שם. בגדול אתה צריך לדאוג לתעודות לידה וכל מני מסמכים שלפעמים צריך לחפש בכל מני ארכיונים שלא בארץ, וצריך לתרגם וכו...
יש עורכי דין שמטפלים בזה.

לא כזה סיפור. זה אמור לקחת פלוס מינוס שנה אן הכל תקין.
סבא רבא שלי מגרמניה וסבא, הבן שלו, מפולין אבל השטח נכבש על ידי רוסיה והוא הפך להיות אזרח רוסי במקום פולני.
יש לי אפשרות כלשהי להשיג אזרחות גרמנית או פולנית?
מתוך עניין כללי.

איך זה שעדיין לא צץ איזה אחד שממליץ לעזוב את זה כי הכי טוב לגור בארץ אבותינו, ארץ הקויידעש?

• פותח/ת השרשור
סבא רבא שלי מגרמניה וסבא, הבן שלו, מפולין אבל השטח נכבש על ידי רוסיה והוא הפך להיות אזרח רוסי במקום פולני.
יש לי אפשרות כלשהי להשיג אזרחות גרמנית או פולנית?
מתוך עניין כללי.

לא נראה לי אבל אם אתה באמת תיהיה מעוניין תצטרך לברר בעצמך בשגרירות.

יש אפשרות כלשהי לעשות אזרחות אירופאית למישהו שאף אחד מהמשפחה שלו לא נולד בארצות מזרח אירופה ?

יש אפשרות כלשהי לעשות אזרחות אירופאית למישהו שאף אחד מהמשפחה שלו לא נולד בארצות מזרח אירופה ?
כן, להתחתן עם אזרח/אזרחית אירופאית, וגם אז זה לוקח בין 5 ל-7 שנים, תלוי במדינה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית