עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אתם אומרים לגבי אזרחות פולנית? שווה משהו?
מה אתם אומרים לגבי אזרחות פולנית? שווה משהו?
כל מדינה באיחוד שווה את הכסף.
כלעוד זאת מדינה באיחוד האירופאי אז אתה תוכל לבקר בכל מדינה שנמצאת באיחוד לכל מטרה אחרת מתיירות.
אתה יכול לגור שם, לעבוד שם, לפתוח עסק, ללמוד בזול וכו
רוב האנשים כנראה שלא פותחים עסק או סתם הולכים לגור באירופה, אבל וואלה לך תדע. העולם היום הוא מקום גדול. מי יודע אילו הזדמנויות פתאום יבואו לך בעתיד וחבל שפתאום לא תוכל לממש אותן בגלל זה.
סבא רבא שלי מגרמניה וסבא, הבן שלו, מפולין אבל השטח נכבש על ידי רוסיה והוא הפך להיות אזרח רוסי במקום פולני.תראה זה משתנה נראה לי ממדינה למדינה אבל אצלי אני צריך להוכיח שאחד ההורים או סבא או סבתא נולדו בתקופה מסויימת שם. בגדול אתה צריך לדאוג לתעודות לידה וכל מני מסמכים שלפעמים צריך לחפש בכל מני ארכיונים שלא בארץ, וצריך לתרגם וכו...
יש עורכי דין שמטפלים בזה.
לא כזה סיפור. זה אמור לקחת פלוס מינוס שנה אן הכל תקין.
איך זה שעדיין לא צץ איזה אחד שממליץ לעזוב את זה כי הכי טוב לגור בארץ אבותינו, ארץ הקויידעש?
סבא רבא שלי מגרמניה וסבא, הבן שלו, מפולין אבל השטח נכבש על ידי רוסיה והוא הפך להיות אזרח רוסי במקום פולני.
יש לי אפשרות כלשהי להשיג אזרחות גרמנית או פולנית?
מתוך עניין כללי.
כן, להתחתן עם אזרח/אזרחית אירופאית, וגם אז זה לוקח בין 5 ל-7 שנים, תלוי במדינה.יש אפשרות כלשהי לעשות אזרחות אירופאית למישהו שאף אחד מהמשפחה שלו לא נולד בארצות מזרח אירופה ?