הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אנשים שמבינים ומאמנים אני מעוניין לדעת

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
אז ככה היום באימון , עשיתי דד ליפט , ניגש אליי המדריך ואמר לי שהוא לא ממליץ לאף בנאדם לעשות דד ליפט , אלא אם כן הוא באדיבלדר אבל ענק , הוא טוען שזה תרגיל שהוא מתכון לפציעות , אם יש לך גב ענק אז תעשה אותו , אבל כל עוד אתה לא מרים בפולי עליון את כל הפלטות או משו כזה אני ממליץ לך לא לעשות את התרגיל הזה (במילים האלה) , שאלתי אותו מה דעתו על תוכניות כמו SS הוא טוען שזה מתאים למפתחי כוח , ושזה תוכנית שממש לא מומלצת לבנאדם שרוצה לעלות במסה , התוכנית הכי מומלצת לעלות מסה זה AB , איתה צריך לעבוד משו כמו שנתיים , שבמשך השנתיים מגוונים אם זה 3 חודשים אימון של חזה יד קדמית לדוגמא אז 3 חודשים אחריזה חזה עם יד אחורית וכדו' .

עכשיו יש לי כמה שאלות , מה ההבדל בין תוכנית כוח לתוכנית מסה ? כאילו SS מוגדרת כביכול כתונית כוח , אבל אם בנאדם אוכל טוב ברמה שהוא מגיע למאזן קלוריות חיובי , ומתאמן בתוכנית SS אז מזה אומר פיתוח כוח ? הבנדם יהיה שמן וסתם יהיה חזק ? מזה אומר תוכנית מסה \ תוכנית חיטוב \ תוכנית כוח ?

זה לא הכל אותו דבר ? הרי לעלות מסה זה הכל במטבח תאכל הרבה אתה תגדל אם תתאמן נכון ולא תגיע לאימון יתר זה יהפוך לשרירים , אם תתאמן לא נכון סתם תפצע , חיטוב תאכל פחות אתה תרד במשקל , תוכנית כוח זה לעלות במשקלים אבל איך זה מתקשר למסה או חיטוב ?

בשורה התחתונה הייתי שמח לדעת , אם בנאדם שאוכל טוב ומגיע למאזן קלוריות חיובי ועושה תוכנית כמו SS שהטווח חזרות הוא עד 5 , למה שהוא לא יגדל ויעלה במסה ? למה זה מתואר כתוכנית כוח ?

אני ישמח לתשובות על מה שנאמר למעלה והסברים , ותשובה ברורה האם תוכנית SS היא תוכנית שטובה לעלייה במסה או שהיא נטו תוכנית כוח שאני לא יפיק מימנה תועלת אם המטרה שלי היא לעלות במסה .

עוד שאלה חשובה זה בקשר לדד ליפט , למה זה מתכון לפציעה ?
ועוד משו שהוא אמר , שבסקוואט אסור לנשום כי זה יכול להוביל לפציעה , גם על זה אני ישמח לשמוע ...

תודה וסליחה על החפירה ועל כל השאלות , חזרתי סקרן מהאימון .

לא יודע מה איתכם אבל כל פעם שאני הולך על המקסימום בקלין יום אחריי הטרפזים תפוסים לי אחו שלוקי

(לא קשור לפוסט סתם רציתי לשתף 😛)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית