הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית כוח מתאימה

• פותח/ת השרשור elii23
  • פורסם בתאריך

elii23

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
1
37
0
אני כרגע עושה את הREG PARK 5X5 ואני לא כל כך בטוח שהיא מתאימה לי.... כולם אומרים לי לקחת תכנית כוח מהפורטל ולעשות אותה בדיוק כמו שכתוב... אבל כל פעם שני קורא את המאמר "כך תשיגו ידיים גדולות" אני רואה שכן אפשר לבנות תכנית לעצמי לבד. מה לעשות? מראש: אל תגידו SS , זה כמעט בדיוק אותו דבר כמו התכנית של REG PARK

למה אתה אומר שהיא לא מתאימה לך או שSS לא תתאים לך?

1. ביל סטאר לא סתם בנה תוכנית לעצמו או לשני הילדים, הוא מאמן עם עשרות שנות ניסיון שפיתח המון את התחום, יש לו ידע עצום והוא לא סתם בונה תוכנית.
הוא בדק את הילדים, ראה למה הם מסוגלים ובנה להם תוכנית מותאמת אישית. קשה לי להאמין שתמצא פה בארץ מישהו ברמה של ביל סטאר (רמז: אין אף אחד כזה בארץ).
רק מאמנים בודדים ביותר עם ידע מספיק טוב בשביל לבנות לך תוכנית מותאמת אישית שתהיה עדיפה על SS, ורוב הפורום פה לא ברמת ידע כל כך גבוהה בשביל לבנות תוכנית מותאמת אישית שתהיה עדיפה על SS.
2. התוכנית שאתה עושה ממש לא אותו הדבר.
אתה עושה את כל SS + תרגילים נוספים באותו אימון שזה כבר שונה לגמרי. חוץ מזה שיש לך בסך הכל נפח גדול בהרבה- 5X5 זה הבדל עצום מ-3X5, בטח כשמדובר בהבדל של סך הכל 170 חזרות באימון עם משקלי עבודה לעומת 45 חזרות עם משקלי עבודה באימון.
אין שם דדליפט, רק ספיף לג דדליפט שזה לא לרמה שלך.
בקיצור יש שם נפח גדול בהרבה ממה שאתה צריך וזה מתאים לרמות גבוהות משלך, לעומת SS שבול מתאימה לך.
אז מראש- תעשה SS.

1. ביל סטאר לא סתם בנה תוכנית לעצמו או לשני הילדים, הוא מאמן עם עשרות שנות ניסיון שפיתח המון את התחום, יש לו ידע עצום והוא לא סתם בונה תוכנית.
הוא בדק את הילדים, ראה למה הם מסוגלים ובנה להם תוכנית מותאמת אישית. קשה לי להאמין שתמצא פה בארץ מישהו ברמה של ביל סטאר (רמז: אין אף אחד כזה בארץ).
רק מאמנים בודדים ביותר עם ידע מספיק טוב בשביל לבנות לך תוכנית מותאמת אישית שתהיה עדיפה על SS, ורוב הפורום פה לא ברמת ידע כל כך גבוהה בשביל לבנות תוכנית מותאמת אישית שתהיה עדיפה על SS.
2. התוכנית שאתה עושה ממש לא אותו הדבר.
אתה עושה את כל SS + תרגילים נוספים באותו אימון שזה כבר שונה לגמרי. חוץ מזה שיש לך בסך הכל נפח גדול בהרבה- 5X5 זה הבדל עצום מ-3X5, בטח כשמדובר בהבדל של סך הכל 170 חזרות באימון עם משקלי עבודה לעומת 45 חזרות עם משקלי עבודה באימון.
אין שם דדליפט, רק ספיף לג דדליפט שזה לא לרמה שלך.
בקיצור יש שם נפח גדול בהרבה ממה שאתה צריך וזה מתאים לרמות גבוהות משלך, לעומת SS שבול מתאימה לך.
אז מראש- תעשה SS.

איזו תוכנית אתה עושה? לא הבנתי מהלוג...

אבל אתה גם עושה SS עם שינויים לא?

אבל אתה גם עושה SS עם שינויים לא?
עד לא מזמן עשיתי בלי רגליים עקב פציעה בברך. עשיתי כבר שני אימונים רגליים ואין שום החמרה, אם כבר שיפור.
ניסיתי לעשות חימום כמו שהמאמן הציע לי (המאמן הכי לא מעט מרי ישראל, אלופי אירופה בבילדינג וליפטינג וכו', תואר שני בספורט מרוסיה + היה מרצה באונ') של מתח ומקבילים באחיזות שונות 10 חזרות בגרביטון אבל זה עייף אותי יותר מדי, עכשיו אני חוזר לנורמה ומתחיל לחזור למשקלים הישנים.

אבל אתה עושה את התוכנית כמו שהיא כתובה? כי רשמת שאתה רוצה להוסיף הרמות אולימפיות וכו'.?

אבל אתה עושה את התוכנית כמו שהיא כתובה? כי רשמת שאתה רוצה להוסיף הרמות אולימפיות וכו'.?
כרגע כן, אולי בעתיד אעשה אימון מתח אימון PC ואוסיף פעם בשבוע-שבועיים סנאצ'ים.

Back
למעלה תחתית