הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ABC/תכנית כוח

eyal159753

משתמש מתחיל
144
31
נק' מוניטין:
31
144
31
אהלן,כרגע מתאמן בתכנית ABC
1.78 שוקל 69 אחרי חיטוב,11-12 אחוז שומן.

חשוב לציין שאני מתאמן נטו למטרות בילדינג,התקדמות במשקלים לא מעניינת אותי כרגע.
הבעיה שלי היא שבתכנית הנוכחית קשה לי להתקדם מבחינת משקלים.

אני פחות מתחבר לתוכניות כוח מכיוון שאני פחות מרגיש עבודה בגלל שהתרגילים הם מורכבים ואין "פאמפ" באיזור מסויים כמו ביד אחורית או גב לדוגמא..
משקלים :
פרס - 45 ל6-8
בנצ- 80 ל5
דד-120 ל5
סקואט-70(לאחר פציעה)

אני יודע שמבחינת משקלים תוכנית כוח תתאים לי,עשיתי בעברי SS ומאוד התקדמתי מבחינת משקלים בחודש אחד של התוכנית,
אבל לא נהנתי מבחינת העבודה,לא הרגשתי "פאפמ" ומבחינת הנאה אני מרגיש את הבידוד והעבודה הרבה יותר בתכנית פיצולים.

אשמח לעצתכם !
****כרגע עושה שבוע-שבועיים חיטוב קצר להוריד נוזלים שעלו במהלך הזמן האחרון***

לא הבנתי למה אתה בחיטוב (בכלל) ועם תוכנית abc (בפרט) ואיך נראה לך שתצליח להתקדם ככה במשקלים?
תחליט, אתה רוצה פאמפ מתוכנית בילדרית חסרת תועלת עם תזונה לא מתאימה שתביא אותך לפציעות או שאתה רוצה להתאמן?

• פותח/ת השרשור
הצלחת לבלבל אותי

לא הבנתי מה השאלה..
חח אוקיי לא הייתי הכי ברור:
הכוונה שלי,שאין לי מטרה להתקדם מבחינת כוח ולהגיע ליעדים כמו דד 200 ולדחוף 4 אלף קלוריות ביום כדי להגיע לזה.
אמנם אני יודע שחייבים להעלות משקלים על מנת לגרות את השריר ולהמשיך לגדול אבל שזו לא תהיה המטרה העיקרית

לא הבנתי למה אתה בחיטוב (בכלל) ועם תוכנית abc (בפרט) ואיך נראה לך שתצליח להתקדם ככה במשקלים?
תחליט, אתה רוצה פאמפ מתוכנית בילדרית חסרת תועלת עם תזונה לא מתאימה שתביא אותך לפציעות או שאתה רוצה להתאמן?
נראלי מיציתי כבר את התוכניות פאמפ,נחמד באימון אבל לא אפקטיבי מאוד..
אשמח לעזרה במציאת תוכנית שבאמת תעבוד אבל גם אהנה ממנה

עם הנתונים שאתה מnיג ועם השאיפות שלך fbw תשיג תוצאות הרבה יותר טובות לכל המטרות - מסה/חיטוב/משקלים ואפילו קצת פאמפ אם תתכנן אותה נכון

נערך לאחרונה:
לא חייב SS, ולא חייב טקסס.
כמו שאמרו, אתה יכול עם FBW להוציא אחלה תוכנית בתכנון נכון.

אבל אין כאן תוכנית קסם כלשהי, זה משהו שצריך לדעת לתכנן גם את ההתקדמות וגם את הנפח והעצימות (והתדירות) הנכונים בשבילך בכל תרגיל.
האידיאל יהיה לשלב עצימות ונפח ביחד בתרגילים משלימים, עבודה על מוביליטי עם גומיות ותזונה עם מספיק חלבון ופלוס לא גדול מידיי.
והמון סבלנות ומוטיבציה, כי בשונה מתוכנית כוח רגילה ההתקדמות איטית יותר ועלולה להרגיש לא מספיק מהירה או טובה ובעיקר למתאמנים יחסית חדשים.

עם הנתונים שאתה מnיג ועם השאיפות שלך fbw תשיג תוצאות הרבה יותר טובות לכל המטרות - מסה/חיטוב/משקלים ואפילו קצת פאמפ אם תתכנן אותה נכון

לא חייב SS, ולא חייב טקסס.
כמו שאמרו, אתה יכול עם FBW להוציא אחלה תוכנית בתכנון נכון.

אבל אין כאן תוכנית קסם כלשהי, זה משהו שצריך לדעת לתכנן גם את ההתקדמות וגם את הנפח והעצימות (והתדירות) הנכונים בשבילך בכל תרגיל.
האידיאל יהיה לשלב עצימות ונפח ביחד בתרגילים משלימים, עבודה על מוביליטי עם גומיות ותזונה עם מספיק חלבון ופלוס לא גדול מידיי.
והמון סבלנות ומוטיבציה, כי בשונה מתוכנית כוח רגילה ההתקדמות איטית יותר ועלולה להרגיש לא מספיק מהירה או טובה ובעיקר למתאמנים יחסית חדשים.

היי,זה המשתמש השני שלי מכיוון שאני לא על המחשב.
אשמח להמלצות עם לתוכנית כזו.
פחות מבין בתוכניות כוח

היי,זה המשתמש השני שלי מכיוון שאני לא על המחשב.
אשמח להמלצות עם לתוכנית כזו.
פחות מבין בתוכניות כוח
אי אפשר להמליץ כי זה משהו שצריכים לבנות ולתכנן באופן אישי.
או שתקרא על פיריוזידציה ותכנון אימונים נכון או שתיעזר בייעוץ האישי של מייק.

אי אפשר להמליץ כי זה משהו שצריכים לבנות ולתכנן באופן אישי.
או שתקרא על פיריוזידציה ותכנון אימונים נכון או שתיעזר בייעוץ האישי של מייק.
וחוץ מלחקור את הנושא או לשלם סכום גדול, האפשרות שלי היא תוכנית כוח כללית שלא תתאים לדעתך באופן מיטבי ?

וחוץ מלחקור את הנושא או לשלם סכום גדול, האפשרות שלי היא תוכנית כוח כללית שלא תתאים לדעתך באופן מיטבי ?
לדעתי 531 יכולה לעבוד, עם התאמות נכונות כמובן ולא להשתגע עם הפי ארים כשזה מגיע לעצימות.
תוכנית כוח כללית לבדה סביר להניח שלא תתאים למטרות שלך, לפי מה שהבנתי.

ולחקור לבד זאת האופציה הכי טובה, תמיד.

לדעתי 531 יכולה לעבוד, עם התאמות נכונות כמובן ולא להשתגע עם הפי ארים כשזה מגיע לעצימות.
תוכנית כוח כללית לבדה סביר להניח שלא תתאים למטרות שלך, לפי מה שהבנתי.

ולחקור לבד זאת האופציה הכי טובה, תמיד.
ברור.כל תחום הבילדינג על מנת להתקדם צריך לחקור ולבדוק בעצמך.ככה התקדמתי מבחינת תזונה-נטו ניסוי וטעייה על עצמי,אבל תמיד טוב להתייעץ עם מי שיודע.
אבדוק על ה531,יש לך טיפים נוספים שלדעתך יועילו ?
מבחינת תרגילי עזר וכו

ברור.כל תחום הבילדינג על מנת להתקדם צריך לחקור ולבדוק בעצמך.ככה התקדמתי מבחינת תזונה-נטו ניסוי וטעייה על עצמי,אבל תמיד טוב להתייעץ עם מי שיודע.
אבדוק על ה531,יש לך טיפים נוספים שלדעתך יועילו ?
מבחינת תרגילי עזר וכו
זה מוסבר במאמרים על התוכניות

Back
למעלה תחתית