עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכיוון חיובי. תמשיך לעשות כל חזרה בריכוז מלא, ולהעלות סרטונים.
הבנצ' שלך מטייל לגמרי, תוריד אותו למטה עם גב מכווץ. אין מה לכוון נמוך על הגוף.
בסקוואט הייתי ממליץ להקטין כל פעם קצת את הפיסוק עד שהרגליים יהיו ברוחב הכתפיים בערך והכפות רגליים שלך קצת פתוחות מידי, יהיה לך קצת מוזר בהתחלה אבל אחרי שתתרגל זה ישתלם לך, ככל שהפיסוק יותר רחב האדוקטורים שלך(המפשעות) משתתפות יותר בתרגיל ואתה רוצה שכל התנועה תבוא מהאגן.
הדדליפט נראה טוב הייתי עושה הרבה חתירות לחזק את כל איזור השכמות זה יעזור לך לשמור על כיווץ בחזרות של הדדליפט בעיקר ככל שהמשקל ילך ויעלה שם בדרך כלל הטכניקה מתחילה להדרדר.
אתה מתכוון להוריד את המוט יותר לכיוון החלק העליון של החזה?
בכלל אל תחשוב לאן המוט יורד. גב חזק, חזה מורם, הוא ירד לאן שהוא צריך.
איך אתה מציע לי לשלב את החתירות בss ובאיזה שלב?(אני כרגע עושה את התוכנית הרגילה עם פאוורקלין ובלי תרגילי עזר)
אל תשלב. הוא כתב שטויות. אם משהו בשביל הדדליפ צריךלהתחזק, אז הדדליפט יחזק אותו.
מניסיון שלי פאואר קלין זה הנפה מורכבת שמעט מאוד אנשים בעיקר בחדרי כושר יודעים לבצע אותה, בדרך כלל מי שיודע לבצע אותה זה אנשים שעוסקים בקרוספיט וWEIGHTLIFTING...וגם הרבה אנשים מתבלבלים כי יש פאואר קלין, יש קלין גבוה, ויש קלין רגיל...תוריד את הפאואר קלין גם ככה רוב הסיכויים שאתה לא עושה את זה נכון( אלא אם כן יש איתך מישהו שהוא ספץ בטכניקה של התרגיל שרואה אותך ומתקן אותך, בכל מקרה אתה תתקע מהר מאוד בתרגיל הזה), תעשה BENT OVER RAW זה ממש המנח גוף של הדדליפט זה מחזק את הגב באיזור השכמות אני יודע שלי אישית זה מאוד עזר שעשיתי SS
וכמובן לאכול והרבה 😃
אני לא מסכים עם האמרה הזאת ש"הדדליפט" ישפר את מה שהוא צריך ברור שזה עניין של מיומנות ועם הזמן לומדים ומשפרים תטכניקה אבל אין זה אומר שלא צריך לעשות תרגילים מסביב בשביל לחזק קבוצות שרירים שעובדות גם בדדליפט ואין מה לעשות יש פערי כח ביניהם לבין קבוצות שרירים אחרות שעובדות...
אין מה לעשות הגלוטאוס והאמסטרינג יותר חזקים מהשכמות, ובמשקלים גבוהים בשביל לשמור על כיווץ ולשמור על טכניקה חשוב לחזק את השרירים האלה.
פאואר קלין זה טכניקה מורכבת שלא הרבה יודעים באמת לעושת היא מכילה אלמנטים של
POWER SHRUG
HIGH PULLES
FRONT SQUAT
שהכל מתבצע בהנפה מהירה אני הייתי ממליץ פחות לעשות את זה כרגע אישית אני חושב שחתירות יעזור לך יותר בעיקר לחזק את הגב שעובד קשה בדדליפט בסקוואט ובבנץ'. אבל תצלם בלי שום קשר 😃
אם אתה חושב שאני מדבר שטויות זה זכותך לפחות תסתור אותי עם אמירות, מאמרים וכו'.די לדבר שטויות !!
הכוונה בפרונט סקוואט זה המנח הסופי של ההנפה לא כל התנועה אני יודע מה ההבדל בין קלין, קלין גבוה, ופאואר קלין,מה שכן שטויות שזה בכלל לא צריך פרונט סקוואט בשביל פווארקלין.