הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סרטוני טכניקה בss

• פותח/ת השרשור zorner
  • פורסם בתאריך
הכיוון חיובי. תמשיך לעשות כל חזרה בריכוז מלא, ולהעלות סרטונים.

הבנצ' שלך מטייל לגמרי, תוריד אותו למטה עם גב מכווץ. אין מה לכוון נמוך על הגוף.

בסקוואט הייתי ממליץ להקטין כל פעם קצת את הפיסוק עד שהרגליים יהיו ברוחב הכתפיים בערך והכפות רגליים שלך קצת פתוחות מידי, יהיה לך קצת מוזר בהתחלה אבל אחרי שתתרגל זה ישתלם לך, ככל שהפיסוק יותר רחב האדוקטורים שלך(המפשעות) משתתפות יותר בתרגיל ואתה רוצה שכל התנועה תבוא מהאגן.
הדדליפט נראה טוב הייתי עושה הרבה חתירות לחזק את כל איזור השכמות זה יעזור לך לשמור על כיווץ בחזרות של הדדליפט בעיקר ככל שהמשקל ילך ויעלה שם בדרך כלל הטכניקה מתחילה להדרדר.

• פותח/ת השרשור
הכיוון חיובי. תמשיך לעשות כל חזרה בריכוז מלא, ולהעלות סרטונים.

הבנצ' שלך מטייל לגמרי, תוריד אותו למטה עם גב מכווץ. אין מה לכוון נמוך על הגוף.

אתה מתכוון להוריד את המוט יותר לכיוון החלק העליון של החזה?

בסקוואט הייתי ממליץ להקטין כל פעם קצת את הפיסוק עד שהרגליים יהיו ברוחב הכתפיים בערך והכפות רגליים שלך קצת פתוחות מידי, יהיה לך קצת מוזר בהתחלה אבל אחרי שתתרגל זה ישתלם לך, ככל שהפיסוק יותר רחב האדוקטורים שלך(המפשעות) משתתפות יותר בתרגיל ואתה רוצה שכל התנועה תבוא מהאגן.
הדדליפט נראה טוב הייתי עושה הרבה חתירות לחזק את כל איזור השכמות זה יעזור לך לשמור על כיווץ בחזרות של הדדליפט בעיקר ככל שהמשקל ילך ויעלה שם בדרך כלל הטכניקה מתחילה להדרדר.

איך אתה מציע לי לשלב את החתירות בss ובאיזה שלב?(אני כרגע עושה את התוכנית הרגילה עם פאוורקלין ובלי תרגילי עזר)

אתה מתכוון להוריד את המוט יותר לכיוון החלק העליון של החזה?

בכלל אל תחשוב לאן המוט יורד. גב חזק, חזה מורם, הוא ירד לאן שהוא צריך.

איך אתה מציע לי לשלב את החתירות בss ובאיזה שלב?(אני כרגע עושה את התוכנית הרגילה עם פאוורקלין ובלי תרגילי עזר)

אל תשלב. הוא כתב שטויות. אם משהו בשביל הדדליפ צריךלהתחזק, אז הדדליפט יחזק אותו.

באדום.

מניסיון שלי פאואר קלין זה הנפה מורכבת שמעט מאוד אנשים בעיקר בחדרי כושר יודעים לבצע אותה, בדרך כלל מי שיודע לבצע אותה זה אנשים שעוסקים בקרוספיט וWEIGHTLIFTING...וגם הרבה אנשים מתבלבלים כי יש פאואר קלין, יש קלין גבוה, ויש קלין רגיל...תוריד את הפאואר קלין גם ככה רוב הסיכויים שאתה לא עושה את זה נכון( אלא אם כן יש איתך מישהו שהוא ספץ בטכניקה של התרגיל שרואה אותך ומתקן אותך, בכל מקרה אתה תתקע מהר מאוד בתרגיל הזה), תעשה BENT OVER RAW זה ממש המנח גוף של הדדליפט זה מחזק את הגב באיזור השכמות אני יודע שלי אישית זה מאוד עזר שעשיתי SS
וכמובן לאכול והרבה 😃

• פותח/ת השרשור
מניסיון שלי פאואר קלין זה הנפה מורכבת שמעט מאוד אנשים בעיקר בחדרי כושר יודעים לבצע אותה, בדרך כלל מי שיודע לבצע אותה זה אנשים שעוסקים בקרוספיט וWEIGHTLIFTING...וגם הרבה אנשים מתבלבלים כי יש פאואר קלין, יש קלין גבוה, ויש קלין רגיל...תוריד את הפאואר קלין גם ככה רוב הסיכויים שאתה לא עושה את זה נכון( אלא אם כן יש איתך מישהו שהוא ספץ בטכניקה של התרגיל שרואה אותך ומתקן אותך, בכל מקרה אתה תתקע מהר מאוד בתרגיל הזה), תעשה BENT OVER RAW זה ממש המנח גוף של הדדליפט זה מחזק את הגב באיזור השכמות אני יודע שלי אישית זה מאוד עזר שעשיתי SS
וכמובן לאכול והרבה 😃

למדתי פאוור קלין ממאמן במכון ומסרטונים אז נראה לי שיש לי טכניקה סבבה מחר באימון אני אצלם ואעלה לפה סרטונים

אני לא מסכים עם האמרה הזאת ש"הדדליפט" ישפר את מה שהוא צריך ברור שזה עניין של מיומנות ועם הזמן לומדים ומשפרים תטכניקה אבל אין זה אומר שלא צריך לעשות תרגילים מסביב בשביל לחזק קבוצות שרירים שעובדות גם בדדליפט ואין מה לעשות יש פערי כח ביניהם לבין קבוצות שרירים אחרות שעובדות...
אין מה לעשות הגלוטאוס והאמסטרינג יותר חזקים מהשכמות, ובמשקלים גבוהים בשביל לשמור על כיווץ ולשמור על טכניקה חשוב לחזק את השרירים האלה.
פאואר קלין זה טכניקה מורכבת שלא הרבה יודעים באמת לעושת היא מכילה אלמנטים של
POWER SHRUG
HIGH PULLES
FRONT SQUAT
שהכל מתבצע בהנפה מהירה אני הייתי ממליץ פחות לעשות את זה כרגע אישית אני חושב שחתירות יעזור לך יותר בעיקר לחזק את הגב שעובד קשה בדדליפט בסקוואט ובבנץ'. אבל תצלם בלי שום קשר 😃

אני לא מסכים עם האמרה הזאת ש"הדדליפט" ישפר את מה שהוא צריך ברור שזה עניין של מיומנות ועם הזמן לומדים ומשפרים תטכניקה אבל אין זה אומר שלא צריך לעשות תרגילים מסביב בשביל לחזק קבוצות שרירים שעובדות גם בדדליפט ואין מה לעשות יש פערי כח ביניהם לבין קבוצות שרירים אחרות שעובדות...
אין מה לעשות הגלוטאוס והאמסטרינג יותר חזקים מהשכמות, ובמשקלים גבוהים בשביל לשמור על כיווץ ולשמור על טכניקה חשוב לחזק את השרירים האלה.
פאואר קלין זה טכניקה מורכבת שלא הרבה יודעים באמת לעושת היא מכילה אלמנטים של
POWER SHRUG
HIGH PULLES
FRONT SQUAT
שהכל מתבצע בהנפה מהירה אני הייתי ממליץ פחות לעשות את זה כרגע אישית אני חושב שחתירות יעזור לך יותר בעיקר לחזק את הגב שעובד קשה בדדליפט בסקוואט ובבנץ'. אבל תצלם בלי שום קשר 😃

די לדבר שטויות !!

זה לא כזה שטויות. פוואר קלין זה תרגיל יחסית מסובך וללמוד לעשות אותו נכון ולהוציא ממנו את המירב לוקח זמן , זה לא אומר שאי אפשר ללמוד אותו לבד. מה שכן שטויות שזה בכלל לא צריך פרונט סקוואט בשביל פווארקלין.

קלין וסנאץ רגילים הם תרגילים כבר קצת יותר מורכבים שכדי ללמוד אותם כמו שצריך אני אישית הלכתי לאימונים בקבוצת משקולנים + אימונים אישיים עם אחד המאמנים שם.

די לדבר שטויות !!
אם אתה חושב שאני מדבר שטויות זה זכותך לפחות תסתור אותי עם אמירות, מאמרים וכו'.

מה שכן שטויות שזה בכלל לא צריך פרונט סקוואט בשביל פווארקלין.
הכוונה בפרונט סקוואט זה המנח הסופי של ההנפה לא כל התנועה אני יודע מה ההבדל בין קלין, קלין גבוה, ופאואר קלין,
וכן במכוני קרוספיט מלמדים אותך לעשות את ההנפות האלה או במכוני WEIGHTLIFTING.
אפשר גם ללמוד לעשות את זה לבד אבל צריך בקרה של מישהו מבין שיראה מהצד וידע לתקן ולתת הערות.

אני אישית בעד לעשות חתירות במקום, לחזק את הגב זה חשוב גם לסקוואט גם לדדליפט וגם לבנץ'.

נדירים המאמני קרוספיט בארץ שיודעים ללמד הנפות אולימפיות כמו שצריך ואני מדבר בתוך קרוספיטר. להרבה (גם ברמת העילית) מהקרוספיטרים אין טכניקה טובה בהנפות האולימפיות.

אני יודע בגלל זה גם המלצתי לו לעזוב את זה כרגע, ההנפות האלה מורכבות ולא הרבה באמת יודעים לעשות אותם שלא לדבר על ללמד אותם.
אני בעצמי התחלתי עכשיו קצת להתעסק עם ההנפות האלה, לשמוע הערות ולראות סרטים ביו טיוב זה נחמד אבל ליישם את זה במכון בעיקר אם אין מי שיראה אותך
זה קשה, וכמו בכל תרגיל ככל שאתה מעלה משקל יותר קשה לך לשמור על הטכניקה.
בגלל זה גם אני הולך להתאמן במכון קרוספיט החדש בראשון לציון שמה חבר שלי ישראל מאמן שהוא אלוף הארץ בקרוספיט לשנת 2012 ו2013 ולקח מקום 10 באסיה.
בשביל לדעת טוב צריך ללמוד מהטובים ביותר.

לשמלי גם אין טכניקה להיט בהרמות אבל גם רם שם אז תלמד מרם כי הוא להיט בזה ממה שהבנתי.

בכל מקרה לשמלי יש עוד שנה אחת לקחת מקום ראשון, כי באפריל 2015 כבר יהיה לו מחליף 😃

אגב אני מתכנן להגיע להתאמן שם קצת לפעמים שמעתי שזה בוקס ברמה מאד גבוהה וכמו שאמרת יש מה ללמוד משמלי ומרם.

נערך לאחרונה:
חחח שמלי תותח אני מכיר אותו מהתיכון הבנאדם היה דופק ספרינטים עוד ברחם של אמא שלו 😃
אבל שיהיה בהצלחה;)

מאיר גירסאות הפאוור ממש לא קשה ללמוד ולא צריך טכניקה מעולה בהם, רוב הפורום למדו לבד.
אבל סתם בתור המלצה שכבר ראיתי מישהו שחושב כמוני פה שיתחיל מHANG ככה הוא מתרגל בדיוק את הקטע שהוא צריך....

זה שהם למדו מהפורומים ומסרטונים לא אומר שהם מיישמים את הטכניקה בצורה טובה במכון, בעיקר ככל שהמשקל ניהיה יותר כבד.
גם אני שעשיתי SS עשיתי סקוואט טוב בהתחלה אבל שהגעתי ל105-110 קילו ל3 חמישיות כבר התחלתי לאבד את הטכניקה ונוצרה לי דלקת קטנה בחיבור של הרגליים עם האגן...אני לא אומר שזה לא אפשרי אני אישית מניסיון פחות הייתי ממליץ כל אחד יעשה מה שטוב לו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית