נק' מוניטין:
0
- 3
- 0
אני התחלתי לקחת אנטיביוטיקה וכדור שמיבש את האף בגלל הנזלת כי יש לי סינוסיטיס זה מפריע לי להמשיך להתאמן בחדר כושר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר לדעת למה? כאילו מבחינת ביצועים? או שיש סכנה כל שהיא?לא מומלץ להתאמן על אנטיביוטיקה בכללי
את האמת שזה יותר מיתוס שרץ ברשת שאף פעם לא בדקתי (בהנחה גם שהרופא אמר לי)אפשר לדעת למה? כאילו מבחינת ביצועים? או שיש סכנה כל שהיא?
את האמת שזה יותר מיתוס שרץ ברשת שאף פעם לא בדקתי (בהנחה גם שהרופא אמר לי)
אם אני לוקח אנטיביוטיקה סביר להניח שאני לא בראש של אימנים אז אני לא אתאמן
ראיתי שאלה דומה באיזה פורום אחר ועד כמה שאני זוכר הלא היתה דיעה חד-משמעית. היתה שם איזו רופאה שאמרה שאין בעיה להתאמן עם אנטיביוטיקה והיו מי שאמרו אחרת. נראה לי שהבעיה היא לא האנטיביוטיקה אלא הגורם לאנטיביוטיקה, במקרה של פותח האשכול הסינוסיטיס. שכיבות סמיכה עם סינוסיטיס נשמעות לי כמו רעיון גרוע מאד - שינויי הלחץ עלולים לגרום לכאבי תופת ואולי אפילו להתפשטות הדלקת לאזורים נוספים. אבל אני לא רופא.הגיוני, אבל גם בגלל שגם יש לי את זה .. אני הייתי סובל מאי יציבות לא כל הזמן אלא פתאום זה מגיע לכמה שניות ...
לקחתי מינוציקלין למשך 3 חודשים בערך, התאמנתי, התקדמתי והרגשתי אחלה.לא מומלץ להתאמן על אנטיביוטיקה בכללי
תקרא מה רשמתי אח"כלקחתי מינוציקלין למשך 3 חודשים בערך, התאמנתי, התקדמתי והרגשתי אחלה.
שאלתי את הרופא אם אסור או משהו, קראתי גם את העלון למשתמש ואין איסור כזה.
אם האנטיביוטיקה הזאת לא משביתה אותך אלא סתם מייבשת את האף או משהו, אז הכל בסדר.
?אנטיביוטיקה במהותה מעייפת מאוד
גם להתאמן מעייף במהותו. אז לא מומלץ להתאמן אם מתאמנים?אנטיביוטיקה במהותה מעייפת מאוד, לא מומלץ להתאמן כשאתה נוטל אנטיביוטיקה לא משנה באיזה מינונים.
חחחח בוא אני אספר לך, בתור אחד שלקח מלפני 10 יום עד היום אנטיביוטיקה...גם להתאמן מעייף במהותו. אז לא מומלץ להתאמן אם מתאמנים?