הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סיום חיטוב, ייעוץ.

LeapOfFaith

משתמש מתחיל
33
2
נק' מוניטין:
10
33
2
שלום,
אני מסיים חיטוב בשישי הבא עם העמסה (יוצא על היומולדת שלי 😃 ), ו6 ימים אחר כך אני טס לאיביזה, לכן חשבתי לעשות נטראלי או מאזן מעט שלילי בימים לפני כן. כמה פחמימות עדיף לי לצרוך?
כרגע בחיטוב אני ביום העמסה, העמסה הבאה תהיה ב10 ימים, בתוך ה10 ימים אני אהיה על 50 גרם פחמימה וכ230 חלבון. ב10 ימים לפני כן הייתי על 65-75 פחמימה.
נתונים 190 על 90 קילו, בסביבות ה8 אחוז, אני מתכנן לחתוך עוד 1.5-2 להוריד עוד טיפה בשומן ולאבד כמה שפחות כוח ושריר.

תודה לכם.

- - - עידכון הודעה - - -

ועוד דבר שקצת סיבך אותי,
ביום העמסת פחמימות צריך גם להמצא במאזן חיובי? לפחות זה מה שהבנתי, אשמח לתיקון בנושא.

אתה חייב להעלות תמונה- מאוד קשה לי להאמין שאתה תשעים קילו על מטר תשעים עם שמונה אחוז שומן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני יכול לצרף תמונהאבל, איך אני מעלה תמונה לפה מהitouch?
ותיקון קל אני 87 קילו, אני 193 פאונד, עשיתי המרה טיפה לא נכונה. ו'3"6 שאני מאמין שזה 190.

אני יכול לצרף תמונהאבל, איך אני מעלה תמונה לפה מהitouch?
ותיקון קל אני 87 קילו, אני 193 פאונד, עשיתי המרה טיפה לא נכונה. ו'3"6 שאני מאמין שזה 190.

תעביר את התמונה למחשב ויש לך בסרגל מעל התיבה להודעה, צרף תמונה.
6 פיט 3 אינצ' זה מטר תשעים ואחד. עדיין יש לך נתונים מפלצתיים. בהנחה שאתה 8 אחוז שומן אתה עושה סקוואט של 180 קילו.

• פותח/ת השרשור
image.jpg

זה בתחילת החיטוב, אני חושב שפה הייתי 90 קילו (197 פאונד).
וכן, לפני הפציעה בACL וMCL היה לי 425 ל3. אני מתחיל לחזור לאט לאט, התחלתי ממוט ריק ואחרי כחודשיים אני על 315 ל3.
רגליים זה החלק החזק וגב אצלי, חזה סביר, ידיים אני בקושי עובד.

הערה: זו פעם ראשון שאני עושה חיטוב כזה, עשיתי UD2.0 פעם אחת רק בשביל לנסות את זה(4 שבועות).

נערך לאחרונה:
זו תמונה לפני החיטוב אם כן קבל:161bd:
ולמה היית צריך חיטוב ?

• פותח/ת השרשור
כן זה לפני שלוש שבועות. החלטתי לעשות חיטוב קצר של 5-6 שבועות בשביל להוריד טיפה במשקל וגם בגלל הפציעה. אני לא חזק כמו שלפני הפציעה, אבל זה דבר מובן, וזה ייקח זמן.
אני בקושי איבדתי כוח ודי מעט שריר, ככה שזה עובד טוב. לקחתי את רוב הדברים מהפורטל והפורומים פה, אבל עדין יש לי מספר שאלות ולכן אשמח אם תוכלו לענות לי עליהן 😃

נראה מעולה כל הכבוד
אני אנסה לעשות על הדברים שהבנתי (או שאני חושב שהבנתי).
-אתה יכול לעשות נייטרלי או להיות בגרעון לפני איביזה כדי לשמור על החיטוב שלך (אם זו המטרה)..נייטרלי לדעתי יהיה יותר טוב בשבילך (ממילא הוא יצטרך לבוא מתי שהוא,עדיף שיהיה בימים האלו כי החיטוב לא ילך לאיבוד)
-ביום העמסה צריך להיות במאזן חיובי.

• פותח/ת השרשור
תודה לך במבה,
הסיבה לנטראלי לפני איביזה היא שאני רוצה למזער נזקים, כי ברצינות אני אהיה שם כשבועיים, אני אוכל ואשתה ולא ממש אתחשבן בכמויות כי זו פשוט תהיה חוויה, פלוס האימונים לא יהיו דומים בכלל למה שאני עושה עכשיו, אני לא חושב שיהיה שם סקוואט ראק :(
לגבי העמסה כמה גרם פחמימות מומלץ?
והDepletion מגיע באימון לפני העמסה?
האם זאת בעיה לסיים את החיטוב ביום העמסה?

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית