הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט אחרי דדליפט

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
אני יודע שאתם דוגלים ב"סקוואט או למות" וכאלה אבל אני מעדיף לשפר את הדדליפט כרגע אז אני עושה קודם דדליפט 😃
רציתי לדעת בכמה אמורה להיות ירידה במשקלים של הסקוואט אחרי דדליפט כבד (2 סטים)? (כי הפסקתי לעשות סקוואט לאיזה חודשיים ורציתי לדעת האם אני עדיין בסביבות הRM5 שלי)
ויהיה נחמד לדעת מה יהיה ההפך: אם אני יעשה סקוואט קודם, בכמה תיהיה ירידה בדדליפט?

אני יודע שזה אינדיוידואלי אבל יהיה נחמד לדעת בערך
תודה 😃

• פותח/ת השרשור
עם הסקוואט הדדליפט משתפר, חבל
הייתי עושה רק סקוואט כי דדליפט לא יכלתי או לא רציתי או *הכנס סיבה דפוקה אחרת* ואז יצא שהדדליפט בפיגור והסקוואט ממש גבוה. אז עכשיו יש עדיפות לדדליפט.
כשהדדליפט יתקע אני יחליף את הסקוואט לעדיפות ראשונה, ואז כשהסקוואט שוה יתקע אני יחליף לדדליפט (נראלי כן... או שאני אשאל עם הסקוואט, קשור עד לאן אני אגיע)

אני יודע שאתם דוגלים ב"סקוואט או למות" וכאלה אבל אני מעדיף לשפר את הדדליפט כרגע אז אני עושה קודם דדליפט 😃
רציתי לדעת בכמה אמורה להיות ירידה במשקלים של הסקוואט אחרי דדליפט כבד (2 סטים)? (כי הפסקתי לעשות סקוואט לאיזה חודשיים ורציתי לדעת האם אני עדיין בסביבות הRM5 שלי)
ויהיה נחמד לדעת מה יהיה ההפך: אם אני יעשה סקוואט קודם, בכמה תיהיה ירידה בדדליפט?

אני יודע שזה אינדיוידואלי אבל יהיה נחמד לדעת בערך
תודה 😃

כח לא מאבדים מהר אבל בטח לא התשפרת ,כמו שהיה יכול לקרות עם היית עושה ההפך .
לא תיהיה ירידה בדדליפט אלא עלייה ...

• פותח/ת השרשור
כח לא מאבדים מהר אבל בטח לא התשפרת ,כמו שהיה יכול לקרות עם היית עושה ההפך .
לא תיהיה ירידה בדדליפט אלא עלייה ...
אחרי סקוואט כבד אי אפשר לזוז בכלל, אז איך עליה בכוח בדיוק?

קודם כל אפשר לעשות סקוואט כבד ואחר כך דדליפט כבד באותו אימון .
עשית SS לא ?
סתם נקודה למחשבה , כמה אנשים אתה מכיר עם סקוואט מלא של 200 ודדליפט של 120 , וכמה אתה מכיר שהיחס הפוך .
מספר האנשים שעובדים דדליפט אפילו פעם בשבועיים , והוא יותר נמוך מהסקוואט שלהם הוא אפסי.
אלה שיגידו שלך שאצלם זה ככה הם בדרך כאלה שעושים סקוואט חלקי ומפחדים להעלות משקל בדדליפט .

תפסיק להתבכיין. דדליפט אחרי סקוואט עובד יותר טוב מסקוואט אחרי דדליפט ואין בעיה לעשות את שניהם באותו אימון.

הייתי עושה רק סקוואט כי דדליפט לא יכלתי או לא רציתי או *הכנס סיבה דפוקה אחרת* ואז יצא שהדדליפט בפיגור והסקוואט ממש גבוה. אז עכשיו יש עדיפות לדדליפט.
כשהדדליפט יתקע אני יחליף את הסקוואט לעדיפות ראשונה, ואז כשהסקוואט שוה יתקע אני יחליף לדדליפט (נראלי כן... או שאני אשאל עם הסקוואט, קשור עד לאן אני אגיע)

עושה רושם כאילו אתה רוצה לעבוד דד ליפט בגלל שהוא בפיגור מבחינת המשקל עבודה , אבל למה לא להסתכל על זה ככה שהסקוואט שלך הוא במשקל עבודה טוב וכדאי לך להתמיד בו ולעלות בו משקלים כי הוא התרגיל הבסיסי ביותר ושהכי תורם לגדילה של הרגליים ?

בסה"כ המטרה של רובנו פה היא לגדול , ולא להרים משקלים גדולים גם בסקוואט וגם בדד ליפט , אם המטרה שלך היא לגדול אני חושב שאת הלא צריך להתייחס למשקלי עבודה בתרגיל אחד ולהשוות אותו לשני , וברגע שאתה רואה שהוא בפיגור אז לעבוד עליו .

עושה רושם כאילו אתה רוצה לעבוד דד ליפט בגלל שהוא בפיגור מבחינת המשקל עבודה , אבל למה לא להסתכל על זה ככה שהסקוואט שלך הוא במשקל עבודה טוב וכדאי לך להתמיד בו ולעלות בו משקלים כי הוא התרגיל הבסיסי ביותר ושהכי תורם לגדילה של הרגליים ?

בסה"כ המטרה של רובנו פה היא לגדול , ולא להרים משקלים גדולים גם בסקוואט וגם בדד ליפט , אם המטרה שלך היא לגדול אני חושב שאת הלא צריך להתייחס למשקלי עבודה בתרגיל אחד ולהשוות אותו לשני , וברגע שאתה רואה שהוא בפיגור אז לעבוד עליו .

התבלבלת אחי. רצית לכתוב את זה בפורום השני.

רק חזקים הם חכמים - מסכימים?
לא כל החכמים חזקים - מסכימים?

יש פה פרדוקס D:

אפשר להגיד שרוב החכמים הם לא חזקים. - אפשר להסכים על זה.
ואז
יש חזק שהוא חכם - אפשר לומר שיש אדם אחד חכם שהוא חזק, אחד מסוגו בעולם.

מה שאומר בדיעבד, שאם יש אחד שהוא חזק והוא גם חכם, הוא נמצא במיעוט.
עכשיו עקרונית:
כל האנשים שכותבים ב LBS הם אנשים חכמים.
מכאן נובע שרוב האנשים שכותבים בLBS לאו דווקא חזקים :D
בגלל זה אנחנו מתאמנים ואוכלים 5000 קלוריות.

קיצר נדפק המוח 😵

רק חזקים הם חכמים - מסכימים?
לא כל החכמים חזקים - מסכימים?

יש פה פרדוקס D:

אפשר להגיד שרוב החכמים הם לא חזקים. - אפשר להסכים על זה.
ואז
יש חזק שהוא חכם - אפשר לומר שיש אדם אחד חכם שהוא חזק, אחד מסוגו בעולם.

מה שאומר בדיעבד, שאם יש אחד שהוא חזק והוא גם חכם, הוא נמצא במיעוט.
עכשיו עקרונית:
כל האנשים שכותבים ב LBS הם אנשים חכמים.
מכאן נובע שרוב האנשים שכותבים בLBS לאו דווקא חזקים :D
בגלל זה אנחנו מתאמנים ואוכלים 5000 קלוריות.

קיצר נדפק המוח 😵
רואים שלא למדת לוגיקה ...
לך תוכיח שכל האנשים בעולם הם עם עניים כחולות .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית