ספרינטים לא רק לאצנים, גם לרזים?

• פותח/ת השרשור Gits
  • פורסם בתאריך

Gits

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני שחיף בצורה רצינית, 62 קילו על מטר 82 בערך ויצאתי מהמכון כושר כי לא נתנו לי לבצע תרגילים מורכבים כגון דדליפט וסקוואט מכיוון שמבחינתם זה תרגילים מסוכנים והם לא מוכנים בשום אופן שזה יבוצע אצלם.
אז הבנתי שמיותר לי להשאר במכון כושר ועדיף לי להתאמן בחוץ או לנסות לפחות.
המטרה היא כמובן להתחזק ברמה טובה ולעלות במאסה.
אני מתאמן כל יום אבל רק תרגיל אחד לכשל, יום ראשון מתח, יום שני מקבילים, יום שלישי רגליים וככה הלאה.
עכשיו אני רוצה לעלות במאסה ולחזק את הגוף כמו שצריך, אבל אני דיי מסתבך עם התרגילי רגליים ואני בקושי מרגיש שהם מקבלים אימון אז אני רוצה לתת בהם
והבנתי שאפשר לעשות משהו עם ספרינטים, השאלה היא כמה זמן הספרינט אמור להיות, כמה סטים וכו' והאם לבצע את זה לאחר אימון הרגליים ככה שהקושי יהיה יותר גדול והתמורה תהיה יותר גדולה.
כי אם אני אעשה יותר מדיי יהיה לי קשה להחזיר את כל הקלוריות.
אני חשבתי על 100 מטר כפול 6 או 8 חזרות ומנוחת הליכה עד לנקודה שבה אני מבצע ספרינט שוב.
עצות?
בכל מקרה תודה רבה.

נערך לאחרונה:
אנחנו משתמשים במוט אולימפי כי אפשר להתקדם בו בצורה הדרגתית לאורך זמן רב, לעשות ספרינט באימון ראשון וספרינט באימון שמיני יעזור(שיפור בזמנים, ספרינט למרחק יותר ארוך בזמן קצוב), אבל אחרי חודשיים כבר יהיה קשה לחשוב על איך להתקדם, כשבמוט אולימפי אפשר להתקדם ב2.5 קילו ותרתי משמע זה משהו שאפשר להשתמש בו כמה שנים.

תחפש מכון כושר אחר שמוכן ומסוגל ללמד אותך איך להתאמן ולא מבוסס על מיתוסים ואנשים לא מקצועיים

• פותח/ת השרשור
יש לי 3 מכוני כושר בעיר ובדרתי בכולם, באחד מהם הכל מותר... הבעיה היא שכל המתאמנים שם ערבים ואין אפילו יהודי אחד... אז תבין לבד באיזה מצב אני נמצא חחחחחחח.
גם התקדמות קטנה היא התקדמות, העיקר לעשות משהו. השאלה איך לעשות את הספרינטחם נכון בשביל שיתאימו למטרה.

כמו שנאמר למעלה, ספרינטים יכול לעשות אבל לאחר כמו חודשים לא יהיה לך לאן להתקדם כי אין גיוון. זה ספרינט.
אם אין מכוני כושר שמתאימים לך, תקנה מוט אולימפי וגוון עם התרגילים והמשקלים...

Back
למעלה תחתית