עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התמונה מכווצת ?
שינוי יפה אני חייב להגיד אבל לא נירא שאתה תהיה על 10% ב80 קילו...כן...
אז נרד עוד קצת ;)שינוי יפה אני חייב להגיד אבל לא נירא שאתה תהיה על 10% ב80 קילו...
חחחחחחח כבר התחלתי קצת ולקחתי הפסקה קצרה בגלל שזה מתיש.. נחזור בקרוב.שינוי יפה, יאללה אינטרווליום :🙁
תעלה תמונה לא מכווצת ונוכל יותר להבין את מצבך.
אני אעלה תמונה כשאגיע ל 80 קילו (עוד 3 קילו) ואשקול אם להמשיך.. כנראה שאני אמשיך מעבר ל80 קילו.יש לך לדעתי יותר מ4 לרדת, נראה כאילו אתה על איזה 15% שומן כזה, יש לך בכיף איזה חודשיים של חיטוב עוד. בהצלחה!
כרגע תקוע על 82.. להערכתו של משה 14% שומן.מה קורה עם החיטוב עכשיו?
איפה זה עומד?
יאלה דחיפה אחרונה וסלאמת
מה ההגדרה ל"תקוע"?כרגע תקוע על 82.. להערכתו של משה 14% שומן.
אני מאמין שב78 אני אהיה מרוצה חחחחח
אז מעכשיו עוד 4 קילו קשים
בשבועיים האחרונים לא עמדתי בתפריט כמו שצריך - במקום ה1750 קלוריות, יצא לי לפעמים להגיע ל 2000 בערך(אבל תמיד הייתי במאזן שלילי ולצערי יצא לי להפסיד אימון+ריצה שזה בשבילי בערך 1000 קלוריות בהוצאה הקלורית) וגם כשכן עמדתי אני מתנדנד בין 82 ל 82.5 קילו ולא יורד מה82.מה ההגדרה ל"תקוע"?
אם זה באמת ככהבשבועיים האחרונים לא עמדתי בתפריט כמו שצריך - במקום ה1750 קלוריות, יצא לי לפעמים להגיע ל 2000 בערך(אבל תמיד הייתי במאזן שלילי ולצערי יצא לי להפסיד אימון+ריצה שזה בשבילי בערך 1000 קלוריות בהוצאה הקלורית) וגם כשכן עמדתי אני מתנדנד בין 82 ל 82.5 קילו ולא יורד מה82.
אני אתן לזה עוד שבוע, אם אני לא יורד בשבוע הזה מתחת ל 82 אני אתייעץ פה אולי לשנות משהו
במבה אם הגירעון הקבוע שלי ביום יום הוא 600 קלוריות, ובנוסף יוצא לי 3 פעמים בשבוע לעשות אירובי של כ1000 קלוריות, שזה אומר שבממוצע אני מוריד עוד 400 קלוריות (3000 קלוריות מאירובי לשבוע) = 1000 קלוריות מתחת לRMR בממוצע שבועי. זה תקין לקראת סוף החיטוב על 14% שומן?