הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פאוורקלין

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
היה היום אימון טכניקה בלבד על פאוורקלין, עבדתי עם עלי חאפיז למי שמכיר.
הוא עזר לי לטכניקה בסיסית, אני אתרגל עוד 2-3 אימונים לפחות טכניקה לפני שאתחיל להתקדם.
הסרטון אחרי משהו כמו 150 חזרות עם 15 ו-20 ק"ג, מנוחות של דקה שתיים בין הסטים וגם בין הסטים של ה-30 ק"ג נחתי דקה גג, אז הבעיות בטכניקה 90% בגלל זה).

הכי חשובה לי הביקורת של המשקולנים, אשמח אם תגיבו.
ואני מצטער אבל אני מעדיף בלי הערות לפי הטכניקה של ריפ (אהמ beast and cheat), בשום מצב לא מקשיב לו בנוגע למשקולנות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה נראה כאילו אתה רק מושך עם היידים והופך את זה שים משקל שלפחות לא תצליח להפוך אותו כאילו זה מטאטא

• פותח/ת השרשור
זה נראה כאילו אתה רק מושך עם היידים והופך את זה שים משקל שלפחות לא תצליח להפוך אותו כאילו זה מטאטא
זה אולי נראה ככה בסטים פה, אבל אני מושך עם הטרפזים והתאומים, אם זה כבד לי אני גם קופץ.

• פותח/ת השרשור
תוסיף עוד 15 קילו לפחות ותחזור
אי אפשר לתת ביקורת ככה
זה דווקא היה כבד יחסית- אחרי 150 חזרות שום דבר לא יכול להיות קל.
צודק. רק ידיים.
וגם הדדליפט לא טוב באינדוקציה.
אולי זה ככה בגלל שאני משכתי אחרי 150 חזרות, אני באמת הרגשתי על עצמי שהטכניקה פחות טובה בסטים שעשיתי לבד (במשקלי עבודה) מאשר בסטים שעלי ביקר אותי עם משקלים קלים.
דדליפט- אני אמור להיו עם כתף בקו אחד עם המוט, נכון? זו הבעיה?

בכל מקרה לא לנעול בינתיים, מחר אני אפרסם פה טכניקה של הקלין עם משהו כמו 40 ק"ג.

יותר מדי דברים לא נכונים כאן, אתה פשוט לא יודע איך למשוך ולקשר בין הדדליפט למשיכה.
בקשר ללימוד טכניקה בPC, ברגע שאתה הולך על משקל צריך שיהיה משקל, או מטאטא או משקל, לא באמצע- אם עברת את שלב המטאטא שים משקל.
אם היה משקל מאתגר לא היית נועל אף חזרה.

אם הצלחת לעשות 150 חזרות באימון בהגדרה השתמשת במשקל קל מדי, מה שיפה בעבודה עם מוט זה שבעיות טכניקה הכי גדולות צצות כשיש אתגר וכל השרירים המעורבים באמת עובדים. 20 קילו מרימים בתור תרגיל בייספס, קל מדי.

• פותח/ת השרשור
מי זה עלי חפיז?
בילדר אחד, שוקל 120 על 25-28 אחוזי שומן גובה 175, הוא בילדר רציני.
הוא אמנם בילדר אבל הוא אחד היותר רציניים בתחום.
יותר מדי דברים לא נכונים כאן, אתה פשוט לא יודע איך למשוך ולקשר בין הדדליפט למשיכה.
בקשר ללימוד טכניקה בPC, ברגע שאתה הולך על משקל צריך שיהיה משקל, או מטאטא או משקל, לא באמצע- אם עברת את שלב המטאטא שים משקל.
אם היה משקל מאתגר לא היית נועל אף חזרה.

אם הצלחת לעשות 150 חזרות באימון בהגדרה השתמשת במשקל קל מדי, מה שיפה בעבודה עם מוט זה שבעיות טכניקה הכי גדולות צצות כשיש אתגר וכל השרירים המעורבים באמת עובדים. 20 קילו מרימים בתור תרגיל בייספס, קל מדי.
אני אלך מחר על משקל טיפה יותר מאתגר, אני בטוח שזה כי הייתי מותש מלפני זה.
אח שלי, תעשה מתח...
יש לי בעיות עם התרגיל ולכן אני עושה פאוורקלין.

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה אם אפשר לשאול?
אני אוכל תסביכים עם התרגיל.
בהתחלה עשיתי 20 ק"ג מהמשקל גוף שלי (שקלתי 65 הגרביטון הרים 45) ל-3X5, הגעתי למשקל גוף של 73 עם 6,5,3,3, ואז ירדתי ל-5,4,2 עכשיו במכון החדש אני עושה עם המוט החדש 1,0,0 ונמאס לי מזה.

מקשיב לבילדר,
מתנגד אפילו לשמוע את הדעה "של ריפטו" (כאילו שהוא באמת כותב כאן)

בהגדרה, זה נקרא FAIL facepalm

קשה לראות מיפה, לא רואים אם אתה אוחז בHOOK GRIP כמו שאמורים להניף בפאואר קלין, שים לב במשיכה שהמוט אמור לעלות בקו ישר ואצלך הוא הולך קדימה ואז אתה מביא אותו אחורה למנח הסופי, זה אומר שאתה משתמש עם הידיים מה שלא אמור לקרות בהנפה.

• פותח/ת השרשור
מקשיב לבילדר,
מתנגד אפילו לשמוע את הדעה "של ריפטו" (כאילו שהוא באמת כותב כאן)

בהגדרה, זה נקרא FAIL facepalm
הכוונה היא להערות לפי הטכניקה שהוא מלמד.
שכחתי לציין, אבל עלי חאפיז גם היה גם משקולן בעבר. הוא יודע גם היי פולס, ג'רק, קלין מלא, סנאץ', פאוור סנאץ' וכו'.
לא הייתי מקשיב לבילדר כדי ללמוד פאוורקלין. אתה חלש ונוטה להגרר לשטויות, תתרכז בעיקר.
תראה מה רשמתי למעלה בשורה השנייה.
קשה לראות מיפה, לא רואים אם אתה אוחז בHOOK GRIP כמו שאמורים להניף בפאואר קלין, שים לב במשיכה שהמוט אמור לעלות בקו ישר ואצלך הוא הולך קדימה ואז אתה מביא אותו אחורה למנח הסופי, זה אומר שאתה משתמש עם הידיים מה שלא אמור לקרות בהנפה.
לא אחזתי ב-HOOK, לא נוח להחזיק מוט באוויר ולאחוז ככה הוק אז לא עשיתי את זה.
זה קרה רק בסטים על ה-30 ק"ג, בגלל שהייתי עייף מהכל.

סרטונים מעודכנים:
הסקוואט-

לא הצלחתי לצלם ב-100% אז צילמתי פעם קצת קדימה פעם קצת אחורה.
הרגליים צמודות בגלל שאם הן רחבות יוצא שאני יושב בצורה טבעית בלי יכולות לשנות את זה יותר על רגל ימין ולא בדיוק באמצע.
פאוורקלין-

לא הצלחתי לצלם הכל אז צילמתי חלק אחר כל פעם. אני צריך לעבוד לדעתי על התזמון של החלק השני- ישר אחרי הנעילה להיכנס עם האגן ולתזמן ביחד את הטרפזים-תאומים/קפיצה-אגן, אם אני אתקן את זה אני מאמין שהקלין יהיה חלק.
בכל מקרה לדעתי לשני אימונים למדתי בצורה לא רעה פאוורקלין, אבל מי אני שאחליט את זה.
דדליפט-

ירידה לא טובה, לא נועל ומתחיל מהתחת.
עוד הערות או עצות לתיקון?

מה זה אמור להיות ב0:21 בסרטון של הדדליפט?בכללי הדדליפט לא נראה טוב.
קודם תשלוט בדדליפט ואז תעבור לפאוורקלין.

בסקוואט קשה לראות ולהבין כי הזווית צילום גרועה וקרובה מידי...נראה שאתה מאוד לא יציב זה בדרך כלל בגלל הנעליים או בגלל שהכפות רגליים שלך הולכות החוצה מידי אתה יותר מידי זז לפני הירידה וזה סתם מבזבז לך אנרגיה.
הפאואר קלין לא נראה טוב, נראה שאתה מושך עם הידיים ועם כמה שזה לא נוח זאת הנפה שמבצעים בHOOK GRIP זה קשה אבל מתרגלים הייתי ממליץ לך לעזוב את התרגיל בינתיים לשפר את הדדליפט, שדרוש לשפר, אתה צריך להכנס יותר טוב לסט אפ ולא לעשות חזרות כאילו אתה מפמפם יד קידמית, בדדליפט כל חזרה בפני עצמה נכנסים לסט אפ מכווצים טוב את הגב, מרימים את החזה ואז מושכים(כמובן לא עם הידיים, הידיים זה כמו חבלים של מנוף זה לא המנוע), מורידים ונכנסים שוב לסט אפ. וגם תנסה בסרטון הבאה לצלם קצת יותר מרחוק שיהיה אפשר לראות את התמונה המלאה.

• פותח/ת השרשור
בסקוואט קשה לראות ולהבין כי הזווית צילום גרועה וקרובה מידי...נראה שאתה מאוד לא יציב זה בדרך כלל בגלל הנעליים או בגלל שהכפות רגליים שלך הולכות החוצה מידי אתה יותר מידי זז לפני הירידה וזה סתם מבזבז לך אנרגיה.
הפאואר קלין לא נראה טוב, נראה שאתה מושך עם הידיים ועם כמה שזה לא נוח זאת הנפה שמבצעים בHOOK GRIP זה קשה אבל מתרגלים הייתי ממליץ לך לעזוב את התרגיל בינתיים לשפר את הדדליפט, שדרוש לשפר, אתה צריך להכנס יותר טוב לסט אפ ולא לעשות חזרות כאילו אתה מפמפם יד קידמית, בדדליפט כל חזרה בפני עצמה נכנסים לסט אפ מכווצים טוב את הגב, מרימים את החזה ואז מושכים(כמובן לא עם הידיים, הידיים זה כמו חבלים של מנוף זה לא המנוע), מורידים ונכנסים שוב לסט אפ. וגם תנסה בסרטון הבאה לצלם קצת יותר מרחוק שיהיה אפשר לראות את התמונה המלאה.
אני מנסה למצוא את המנח של הרגליים כי אני תמיד מתיישב על רגל ימין יותר מעל שמאל ואני מנסה לפתור את זה ובשביל זה אני מחפש את המנח המתאים לי מבחינת רגליים.
היה כאן הוק גריפ, אני אנסה שוב בראשון לעשות פאוורקלין אבל לפני הסקוואט כשאני עוד לא עייף, ואני אשים את המוט יותר גבוה, הוא פשוט נמוך ולהחזיק ככה את המוט באוויר זה לא נוח ומשבש את הסט אפ.
בדדליפט הלך לי האגודל אחרי כל כך הרבה הוק גריפ (בקלין 7 סטים כולל חימום, בדדליפט 3 כולל חימום) ועצרתי בגלל זה, ואחרי זה פמפמתי את השאר כי זה כאב.
אני אנסה, זה טיפה בעייתי אבל אנסה.
מה זה אמור להיות ב0:21 בסרטון של הדדליפט?בכללי הדדליפט לא נראה טוב.
קודם תשלוט בדדליפט ואז תעבור לפאוורקלין.
הדדליפט באמת לא היה טוב בסט הזה בגלל ההוק גריפ, העייפות המצטברת וכי לא חשבתי מספיק על טכניקה.
בקלין אני שולט יותר טוב מהדדליפט לדעתי, רק צריך שיהיה סט אפ נוח ולצלם סט נורמלי של דדליפט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית