ייעוץ העמסה הפוכה במסה?

• פותח/ת השרשור zorner
  • פורסם בתאריך

zorner

משתמש פעיל
841
255
נק' מוניטין:
870
841
255
ספייס הרצליה
קראתי במאמר הזה: http://regevelya.net/bodybuilding/ שכדאי לעשות "העמסה הפוכה" במסה שאוכלים פחות קלוריות מאשר ביום רגיל.
ציטוט:
הגוף שלנו הוא יצירה מדהימה של אמנות אבולוציונית. הוא מסתגל לכל דבר כמעט. על מנת להמשיך להתקדם ולצבור מסת שריר וכוח, תיאלצו 'לרמות' את מכניזם הרגולציה (ויסות) הטבעי של הגוף. תעשו זאת על ידי חיתוך כמות המזון (קלוריות, חלבון, מיקרו-נוטריאנטים, הכל) בחצי או אפילו יותר, אחת לשבוע. המטאבוליזם של אקטומורף נוטה להיות יותר 'אדפטיבי' (סתגלתני), ולכן הייתי ממליץ להקפיד לעשות זאת אחת לשבוע. זה 'יזעזע' את גופכם וימנע דאון-רגולציה קלורית והורמונלית.
מצד שני אף פעם לא ראיתי במקום אחר שכתוב לעשות את זה אז מה אתם אומרים זה עוזר במשהו או שזה בכלל מעכב את העליה במסה?

קראתי במאמר הזה: http://regevelya.net/bodybuilding/ שכדאי לעשות "העמסה הפוכה" במסה שאוכלים פחות קלוריות מאשר ביום רגיל.
ציטוט:

מצד שני אף פעם לא ראיתי במקום אחר שכתוב לעשות את זה אז מה אתם אומרים זה עוזר במשהו או שזה בכלל מעכב את העליה במסה?
לא שמעתי על זה
מה גם שלמאמר אין סימוכין אז קשה לדעת אם הוא התבסס על מחקרים או שהוא הסיק את מסקנותיו לבד...

עוד לא ראיתי בן אדם שחתך את הקלוריות שלו לחצי אחת לשבוע, והגוף שלו קיבל "שוק", הגוף לא מקבל שוק מתהליכים כאלה שקורים ביום אחד.
וגם אם כן והוא קיבל "שוק" והזדעזע....? מה השגת מזה?

עוד לא ראיתי בן אדם שחתך את הקלוריות שלו לחצי אחת לשבוע, והגוף שלו קיבל "שוק", הגוף לא מקבל שוק מתהליכים כאלה שקורים ביום אחד.
וגם אם כן והוא קיבל "שוק" והזדעזע....? מה השגת מזה?
לא מדויק, העמסת פחמימות גם מתבצעת יום אחד ומעבירה את הגוף "שוק" כלשהו.
אבל שוב,זה לא משנה, אני לא מתייחס למאמר

לא מדויק, העמסת פחמימות גם מתבצעת יום אחד ומעבירה את הגוף "שוק" כלשהו.
אבל שוב,זה לא משנה, אני לא מתייחס למאמר
העמסת פחמימות, מתבצעת כשהגוף כבר נמצא בשוק מתהליך הדיאטה, והיא באה לשפר תהליכים מטבוליים בגוף וגם תהליכים פסיכולוגיים במוח...
אבל להיות בפלוס קלורי ואחת לשבוע לחתוך בחצי את הקלוריות, לא תזיז לגוף הוא גם ככה נמצא בפלוס קלורי ויש לו הרבה מאקרוטיים שנאגרו, ככה שזה לא יזיז לו.

העמסת פחמימות, מתבצעת כשהגוף כבר נמצא בשוק מתהליך הדיאטה, והיא באה לשפר תהליכים מטבוליים בגוף וגם תהליכים פסיכולוגיים במוח...
אבל להיות בפלוס קלורי ואחת לשבוע לחתוך בחצי את הקלוריות, לא תזיז לגוף הוא גם ככה נמצא בפלוס קלורי ויש לו הרבה מאקרוטיים שנאגרו, ככה שזה לא יזיז לו.
זה שרשמת את זה.. לא אומר שזה נכון
הינה
"העמסה הפוכה במאסה, מתבצעת כשהגוף נמצא בשוק מתהליך הדיאטה (מאסה), והיא באה לשפר תהליכים מטבוליים בגוף וגם תהליכים פסיכולוגיים במוח (מי שהיה במאסה ארוכה יודע כמה זה קשה לאכול)"

אתה צריך להבין שאני לא אומר שכותב המאמר צודק... אבל אתה הבאת דוגמא לא טובה, הגוף כן יכול לקבל שוק מיום אחד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית