הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[עזרה] דגשים איך לעשות את תרגילי הברזל - SS

• פותח/ת השרשור Mrb0dy
  • פורסם בתאריך

Mrb0dy

משתמש מתחיל
216
1
נק' מוניטין:
33
216
1
אני אשמח אם מישו יוכל לרשום לי פה בתמצית במדויק איך לעשות נכון את כל תרגילי הברזל ב SS
שהם :

Squat , Deadlift , Press , Row

Bench press - אני יודע פחות או יותר אז אין צורך .

מה שחשוב שיהיה כל שלב ושלב , ואני יודע שיש מדריכים והכל אבל אני מחפש את התמצית של התמצית
אני כבר קראתי מדריכים , ראיתי כבר סרטונים וקראתי בין לבין
הקטע הוא שאני עכשיו מתכוון לחזור כנראה ל SS ואני רק צריך תזכורת מדויקת איך לבצע את התרגילים כי המון זמן לא ביצעתי אותם ואני רק צריך רענון .

דוגמא להסבר :

דדליפט :

1. לעמוד מעט צר יותר מהסקוואט (רוחב של נחיתה מקפיצה במקום) ולהפנות את אצבעות הרגליים טיפה החוצה.
2. מוט מעל אמצע כל כף הרגל, זה יוצא בערך מעל הלשון של הנעל שלך.
3. להחזיק את המוט באחיזה שהיא מעט יותר רחבה מהעמידה שלך, מבלי לכופף את הברכיים בכלל.
4. לגעת עם השוקיים במוט מבלי להזיז אותו.
5. להרים את החזה הכי חזק שאפשר מבלי להוריד את הירכיים למטה. אנשים מורידים את התחת כשהם עושים את זה וזה פשוט לא נכון.
6. לקחת נשימה עמוקה ולהחזיק אותה בפנים, ופשוט לעמוד, תוך כדי שאתה דוחף את הרצפה חזק עם הרגליים. תחזיר את המוט לרצפה ככה שהירכיים יוצאות אחורה ראשונות כמו בתנועה שעשית ללמעלה.

מה שחסר לי בהסבר הזה של הדדליפט הוא לגבי הנשימה שלא הבנתי כ"כ ... אני צריך לקחת נשימה עמוקה ולהחזיק אותה בפנים עד שאני עומד או עד שאני מוריד את המוט חזרה לרצפה ?

תודה !

Back
למעלה תחתית