הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש אפשרות לעשות דבר כזה?

• פותח/ת השרשור tkchtx
  • פורסם בתאריך

tkchtx

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום אני חדש בפורום. הייתי קורא כאן הרבה אבל פעם ראשונה אני מגיב.
הבנתי ממישהו שיש אופציה לעשות דבר כזה
לעשות סייקל של למשל 6 שבועות אחרי זה לעשות 6 שבועות הפסקה בלי PCT, אחרי ההפסקה לעשות עוד סייקל של 6 שבועות ורק אחרי זה לעשות PCT
יש אפשרות כזאת בלי לגרום נזק לגוף?
או לעשות 8 שבועות, אחרי זה 8 שבועות הפסקה ועוד 8 שבועות. בקיצור אני מקווה שהבנתם אותי.
במידה וכן כמה זמן אחרי זה אני יצטרך לעשות מנוחה ..? תודה.

שלום אני חדש בפורום. הייתי קורא כאן הרבה אבל פעם ראשונה אני מגיב. הבנתי ממישהו שיש אופציה לעשות דבר כזה לעשות סייקל של למשל 6 שבועות אחרי זה לעשות 6 שבועות הפסקה בלי PCT, אחרי ההפסקה לעשות עוד סייקל של 6 שבועות ורק אחרי זה לעשות PCT יש אפשרות כזאת בלי לגרום נזק לגוף? או לעשות 8 שבועות, אחרי זה 8 שבועות הפסקה ועוד 8 שבועות. בקיצור אני מקווה שהבנתם אותי. במידה וכן כמה זמן אחרי זה אני יצטרך לעשות מנוחה ..? תודה.

זה מה שאתה מחפש

http://www.lbs.co.il/threads/43304/

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה! זה לא בדיוק מה שחיפשתי אבל למדתי משהו חדש.
הכוונה שלי היא כזאת:
לדוגמא אני רוצה עכשיו לעשות סייקל מסה רגיל של 8 שבועות. אחרי הסייקל הזה אני צריך לתת לגוף שבועיים עד שהחומר יוצר מהגוף, עוד כשלושה שבועות של PCT ואחרי זה 8 שבועות מנוחה. נכון?
מה שאומר ש עד שאפשר להתחיל את הסייקל הבא שלך צריך לחכות 13 שבועות מינימום כדי הגוף יחלים.
בחור שאני מתאמן איתו שנמצא הרבה שנים בתחום אמר לי שהוא הסייקל האחרון שהוא עשה היה ככה.
6 שבועות סייקל מסה, אחרי 6 שבועות הם פשוט הפסיקו לקחו הפסקה של 6 שבועות (מנוחה כאילו ללא PCT) וחזרו ל עוד 6 שבועות סייקל מסה ורק אחרי ה6 שבועות הנוספים התחילו את הPCT.
הוא אמר שאני יכול לעשות אותו דבר (רק שאני עושה 8 שבועות) וכאילו לחסוך בכך 5 שבועות. הבנת את הכוונה שלי? אני מאוד מקווה שאני ברור.
אם כתבתי כאן מידע לא נכון\מוטעה תתקנו אותי בבקשה. תודה.

ממש אבל ממש לא , אל תשמע לאנשים שהם גדולים ונראים טוב במכון , חרטא מסיבה זו שהוא מנסה לדחוף לך חומרים . אתה לא יכול שלא לעשות פיסיטי , אלא אם כן אתה עושה cruise & blaste מה שאמרו כאן , אבל אם זה סייקל הראשון שלך אז בכלל אל תעשה תשיטה הזאת . תן סייקל טסט תעשה פיסיטי כמו שצריך וזהו , תקרא כאן בנעוצים זה המלצה שלי אל תקשיב לחבר׳ה במכון ...

קודם כל תודה! זה לא בדיוק מה שחיפשתי אבל למדתי משהו חדש.
הכוונה שלי היא כזאת:
לדוגמא אני רוצה עכשיו לעשות סייקל מסה רגיל של 8 שבועות. אחרי הסייקל הזה אני צריך לתת לגוף שבועיים עד שהחומר יוצר מהגוף, עוד כשלושה שבועות של PCT ואחרי זה 8 שבועות מנוחה. נכון?
מה שאומר ש עד שאפשר להתחיל את הסייקל הבא שלך צריך לחכות 13 שבועות מינימום כדי הגוף יחלים.
בחור שאני מתאמן איתו שנמצא הרבה שנים בתחום אמר לי שהוא הסייקל האחרון שהוא עשה היה ככה.
6 שבועות סייקל מסה, אחרי 6 שבועות הם פשוט הפסיקו לקחו הפסקה של 6 שבועות (מנוחה כאילו ללא PCT) וחזרו ל עוד 6 שבועות סייקל מסה ורק אחרי ה6 שבועות הנוספים התחילו את הPCT.
הוא אמר שאני יכול לעשות אותו דבר (רק שאני עושה 8 שבועות) וכאילו לחסוך בכך 5 שבועות. הבנת את הכוונה שלי? אני מאוד מקווה שאני ברור.
אם כתבתי כאן מידע לא נכון\מוטעה תתקנו אותי בבקשה. תודה.
זה נשמע דפוק מאוד, מכיוון שאין פה פרוטקול של פיסיטי הגוף יתאושש הרבה יותר לאט. ומעבר לבריאות שלך יש לך פוטנציאל לפגוע במסה השרירית שצברת ב6 שבועות של המסה. עד שהגוף יחזור לרמת הורמונים שהוא יוכל להחזיק לך את השרירים לא בטוח כמה ישאר לך מהם, יש סיבה שעושים פיסיטי והוא חייב להיות איכותי, עוד פעם מעבר לבריאות זה שמירה על תוצאות הסייקל.

שלום אני חדש בפורום. הייתי קורא כאן הרבה אבל פעם ראשונה אני מגיב.
הבנתי ממישהו שיש אופציה לעשות דבר כזה
לעשות סייקל של למשל 6 שבועות אחרי זה לעשות 6 שבועות הפסקה בלי PCT, אחרי ההפסקה לעשות עוד סייקל של 6 שבועות ורק אחרי זה לעשות PCT
יש אפשרות כזאת בלי לגרום נזק לגוף?
או לעשות 8 שבועות, אחרי זה 8 שבועות הפסקה ועוד 8 שבועות. בקיצור אני מקווה שהבנתם אותי.
במידה וכן כמה זמן אחרי זה אני יצטרך לעשות מנוחה ..? תודה.

אוו קיי, נניח לשניה שאתה יכול, מה הרעיון מאחורי זה?
לא יותר פשוט לעשות סייקל נגיד 6 שב' חומרים מסויימים ואחרי 6 שב' לשנות חומרים ולשחק קצת עם מינונים למשך עוד 6 שב'
ואז לעשות PCT?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית