עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם במתח אפשר להוסיף משקל,תנסה לשים משקולות בתוך תיק ושהתיק יהיה בצד הקדמי שלך ותנסה לעלות..
אני היחידי שמרגיש שהגרביטרון לא מקל על מתח?כל תרגיל חופשי עדיף על תרגיל במכשיר. אם קל לך במתח אתה יכול להוסיף עלייך משקל, אני לדוגמה משתמש בשרשרת וכל פעם מעלה כשנהיה לי קל. אם אתה לא טוב במתח אתה יכול להתחיל במכשירים כמו גרביטון, לי אישית זה עזר להעלות מ2 מתח ל22.
אני מנחש שמדובר ב 40 פאונד ולא 40 קילו. זה יוצא 18 קילו בערך.על הגרביטרון עם עזרה של 40 קילו
אתה רואה שזה מתאמן מתחיל,אתה לא תגיד לו לקנות חגורה!שינסה קודם עם תיק ואז יבין מזה מתח עם משקלהוא אמר שבפולי היא פשוט יותר נוחה מאשר מתח, ואם כבר הוספת משקל אז זה עם חגורה.
אתה יכול להשתמש גם בתיק גב ולהכניס לתוכו פלטות...למען הסדר הטוב, כחלק מהתוכנית שלי אני עושה מתח בתוספת משקל (אין לי חגורה במכון אז אני תופס דאמבל עם הרגלים, זה משנה?). שאלתי את השאלה לא כדי למצוא מה מתאים בשבילי אלא יותר לידע כללי וכדי לדעת מה לענות בצורה טובה ורצינית לכל מיני זבי חוטם במכון שיוצרים תורים של סופרלנד לפולי עליון.
תודה על התשובות.
משונה מאד. אני אבדוק מחר מה ההשפעה עלי.לא לא. 40 קילו
מה הקשר?? הוא מתאמן במכון כושר וכמעט בכל מכון כושר יש חגורה להוספת משקל אז למה שלא ישתמש בא :banghead::banghead:אתה רואה שזה מתאמן מתחיל,אתה לא תגיד לו לקנות חגורה!שינסה קודם עם תיק ואז יבין מזה מתח עם משקל
משונה מאד. אני אבדוק מחר מה ההשפעה עלי.
למען הסדר הטוב, כחלק מהתוכנית שלי אני עושה מתח בתוספת משקל (אין לי חגורה במכון אז אני תופס דאמבל עם הרגלים, זה משנה?). שאלתי את השאלה לא כדי למצוא מה מתאים בשבילי אלא יותר לידע כללי וכדי לדעת מה לענות בצורה טובה ורצינית לכל מיני זבי חוטם במכון שיוצרים תורים של סופרלנד לפולי עליון.
תודה על התשובות.
הנחתי שהמשקל שלך היה 93 קילו, כך שהורדת 43% ממנו (40/93). הורדתי אותו אחוז בערך ממשקל הגוף שלי (למעשה הורדתי קצת פחות כך שהיה לי יותר קשה, בגלל הקפיצות במשקל הפלטות) והצלחתי להכפיל את מספר עליות המתח יחסית למה שאני עושה במשקל הגוף. המחיר ששילמתי הוא שכשניסיתי אח"כ לעשות עליות מתח רגילות הגוף שלי הגיב כאילו אני שוקל טון, כך שהצלחתי לעשות פחות מחצי. אתה אשם! 😃משונה מאד. אני אבדוק מחר מה ההשפעה עלי.
חחחחחח מצטער על הבלאגןהנחתי שהמשקל שלך היה 93 קילו, כך שהורדת 43% ממנו (40/93). הורדתי אותו אחוז בערך ממשקל הגוף שלי (למעשה הורדתי קצת פחות כך שהיה לי יותר קשה, בגלל הקפיצות במשקל הפלטות) והצלחתי להכפיל את מספר עליות המתח יחסית למה שאני עושה במשקל הגוף. המחיר ששילמתי הוא שכשניסיתי אח"כ לעשות עליות מתח רגילות הגוף שלי הגיב כאילו אני שוקל טון, כך שהצלחתי לעשות פחות מחצי. אתה אשם! כדי לסגור את הנושא סופית הנה הצעה: כוון את הגרביטון על 100, כלומר כביכול יותר מהמשקל שלך. אני מהמר על כך שכשתעלה עליו המושב יירד למטה, וזה יוכיח שמדובר בפאונדס - אחרת היית נשאר כשהמושב למעלה כי אותם 93 ק"ג שלך לא היו מעלות את 100 הק"ג שבצד השני... ואל תשכח לדווח את התוצאות.