עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא עצרתי כי היה רשום לי בתוכנית שלשות וכשביקשתי 120 התכוונתי ל3.אתה מדהים אותי כל פעם מחדש
למה לא עצרת כשהמאמן שלך אמר לך לעצור ?
וכמה הבאק סקוואט שלך כבר ?
כן 160 לחזרה.160 eyesss ל1 כה ?
לפעמים במסיבות אני אוהב לשכנע את עצמי שאני חזק יחסית למשקל שלי ואז אני רואה סירטונים שלך ומבין שאני טועה
תודה 😃קודם כל מוניטין! כמה זמן אתה כבר על המשקל הזה?
כן, כבר תקופה ארוכה שאתה לא מגרד את ה- 62. לפחות לא בסרטונים.את הסיבה אני יודע אבל יש גדילה טבעית של הגוף. אתה כבר לא בגיל שגובהים?תודה 😃 אתה מתכוון על משקל גוף?
אני שומר על המשקל, כנראה בגלל הקיץ גם ירדתי בערך קילו כי אני שוקל באימונים 62~63 בדרך כלל. לגבי הגדילה שלי כבר נראה לי שמיציתי אותה אמא שלי 1.56 ואבא שלי 1.69 ואני 1.67 אני מאמין שהמקסימום שאני יגבה זה 1.70. חוץ מזה אחרי אליפות אירופה אני רוצה לעלות משקל ולשקול 69~70כן, כבר תקופה ארוכה שאתה לא מגרד את ה- 62. לפחות לא בסרטונים.את הסיבה אני יודע אבל יש גדילה טבעית של הגוף. אתה כבר לא בגיל שגובהים?
תודה 😃כל הכבוד! יופי של פרונט סקוואט
ולגבי השאלה המקורית אני על המשקל גוף הזה 3 שנים בערך כי לפני 3 שנים שקלתי 58~59. בעיקרון 3 שנים אי על אותו קטגוריית משקל.קודם כל מוניטין! כמה זמן אתה כבר על המשקל הזה?