עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הבעיה ב15 חזרות?4:54
390X15 לא אמרת שזה מתאמנים של ריפטו ?
זה נכון, אבל הקטע הוא שרוב האנשים בארץ שלא נופלים מהם הם חבר'ה מאוד, מאוד מוכשרים, שרובם צעירים.כיף לראות שאצלנו בארץ הרבה מתאמנים לא נופלים מהם,
עם כל התנאים שלהם (אם זה תזונה או סביבת אימונים)
על זה אני מדבר,זה נכון, אבל הקטע הוא שרוב האנשים בארץ שלא נופלים מהם הם חבר'ה מאוד, מאוד מוכשרים, שרובם צעירים.
זה שונה שנות אור מאנשים מבוגרים (יחסית) "רגילים" שמשיגים ביצועי עילית.
לא לוקח כלום מאף אחד, גם החבר'ה המוכשרים עובדים מאוד קשה - חד משמעי. אבל הקטע זה שאצלו כולם משיגים תוצאות מדהימות, ופה רק המיוחדים (לא בהכרח מבחינה גנטית - גם מבחינה של קריאה, ידע, הבנה וחכמת אימונים).
כמובן שגם התנאים משפיעים, אין ספק, אבל כל אלה שטוענים שהוא קשקשן, לא מבינים כמה שהם רחוקים מהמציאות ולא באמת מבינים כמה איכותיות התוצאות שהוא מביא לקהל ה"עממי", שזו עיקר ההתעסקות שלו.
לא ראית סרטונים של ריפטו ב10 חזרות?
הביקורת על אלה שאומרים שריפטו קשקשן לא הופנתה כלפיך...על זה אני מדבר,
התנאים שלהם טובים יותר, אני מניח שגם המזון שם יותר זול וזמין מאשר בארץ.
אני כמובן לא אחד שאומר שריפטו קשקשן, אני עשיתי את התכנית שלו והצלחתי בה.
לא ראית סרטונים של ריפטו ב10 חזרות?
The fuck?ריפטו טוען שמשקולנים חלשים
אם אתה מתכוון להתחרות, אז תלמד את הטכניקה, ותראה אם אתה מרים יותר משקל (זה ממש לא מחייב שמרימים יותר משקל ב-LB מאשר ב-HB, בשביל להבין כמה ריפטו קשקשן גם לגבי זה, אני ממליץ לקרוא את הספר של ג'יימי לואיס destroy the opposition שבו הוא מנתח טכניקות של אלופי עולם. המסקנה היא שאין ממש חוקים. נכון להיום הסקוואט הכי כבד שהורם RAW ללא רצועות ברכיים זה מה שאושר העלה לכאן, HB של ריי ויליאמס עם 400 רשמי, ו-410 שנפסל כי הוא לא חיכה ל"ראק"). אם אין לך כוונה להתחרות, תרגיש חופשי להמשיך עם HB, בלי לחשוב שאתה מפסיד יותר מדי. גם אם אתה מרים יותר משקל ב-LB, זה בעיקר מהסיבה הפשוטה שאתה מקצר טווח תנועה. גם פאוורליפטרים רבים וטובים כמו אד קואן וד"ר סקוואט היו מתאמנים עם HB למטרות התחזקות, והיו מחליפים ל-LB רק כדי להרים יותר משקל בתחרות.
מעניין את זה לא הכרתי, אשמח אם תגיד לי איפה קראת את זה.גם פאוורליפטרים רבים וטובים כמו אד קואן וד"ר סקוואט היו מתאמנים עם HB למטרות התחזקות, והיו מחליפים ל-LB רק כדי להרים יותר משקל בתחרות.
מה ביצועי עלית בסקוואט 184X5 (גם המשקל גוף של ההוא עליו אני מדבר נראה גבוה)? גם בהנחה והם טבעיים, אלה לא ביצועי עלית ולא משהו שמספר מכובד של אנשים לא מוכשרים בפורום הגיע אליו.זה נכון, אבל הקטע הוא שרוב האנשים בארץ שלא נופלים מהם הם חבר'ה מאוד, מאוד מוכשרים, שרובם צעירים.
זה שונה שנות אור מאנשים מבוגרים (יחסית) "רגילים" שמשיגים ביצועי עילית.
לא לוקח כלום מאף אחד, גם החבר'ה המוכשרים עובדים מאוד קשה - חד משמעי. אבל הקטע זה שאצלו כולם משיגים תוצאות מדהימות, ופה רק המיוחדים (לא בהכרח מבחינה גנטית - גם מבחינה של קריאה, ידע, הבנה וחכמת אימונים).
כמובן שגם התנאים משפיעים, אין ספק, אבל כל אלה שטוענים שהוא קשקשן, לא מבינים כמה שהם רחוקים מהמציאות ולא באמת מבינים כמה איכותיות התוצאות שהוא מביא לקהל ה"עממי", שזו עיקר ההתעסקות שלו.
1. אל תשכח את הגילמה ביצועי עלית בסקוואט 184X5 (גם המשקל גוף של ההוא עליו אני מדבר נראה גבוה)? גם בהנחה והם טבעיים, אלה לא ביצועי עלית ולא משהו שמספר מכובד של אנשים לא מוכשרים בפורום הגיע אליו.
1. רוב האנשים שאתה מדבר עליהם עשו את זה במתודה של ריפטו, או במשהו מאוד מאוד דומה לזה.פוסט מעניין, אני מסכים עם "אבקכוכבים".
בכל מקרה לא צריך להיות גאון כדי לדעת שבן אדם שיש לו טכניקה אפילו סבירה בסקוואט ודדליפט , יסקביט וידדלפט באופן קבוע על בסיס שבועי , יאכל וישן כמו שצריך יוכל להגיע למשקלים שנראים בסרטון אפילו אם הוא נימנה ב"אוכלוסיה הכללית"- עובדה, יש לנו כמה וכמה כאלו פה בפורום ובכלל, פה בארץ. אפשר להגיע לשם דרך התוכניות של ריפטו ואפשר דרך תוכניות כוח אחרות ואפשר תאמינו או לא , גם בפיצולים!!! :nailbiting:
הטיעונים מעניינים, אבל חוקי הפיזיקה עדיין זהים - ומשיכה בקו ישר ואנכי היא עדיין יותר יעילה, FACE IT. וכן, רוב מאמני הWL באופן גורף מאמנים בשיטה ה"משקולנית", ומסגלים לנערים בני 10-14 (ואפילו דרומה) את ההרגלים האלה, ככה שלצפות ממישהו בגיל 20+ לשנות צורת משיכה שהוא הסתגל אליה במשך הרבה שנים בגיל צעיר... זה לא משהו כזה פשוט.אתה קצת מבולבל - אתה זה שטוען: "ריפטו מייצר סוסים, הוא לא קשקשן". אז כן, אם פתאום תוצאות הופכות אותו ללא קשקשן, אז זה סותר את הטענה שמשקולנים שמרימים פי 2.5 יותר ממנו צריכים לעשות מה שהוא אומר.
טכניקת המשיכה היא לא טכניקה שמישהו חשב איך בכוונה לא לייעל את המשיכה, אלא היא טכניקה שפותחה ע"י עשרות שנים של "ניסויים בבני אדם". הטענה של ריפטו שמשקולנים עושים מה שהם עושים כי זה פשוט ככה עשרות שנים היא טענה חסרת שחר. כל משקולן עובר הרבה חרא עד שהוא מוצא את כל הפרטים הקטנים בטכניקה, עד שהוא מגיע לטכניקה שהוא מרים בה הכי הרבה משקל. היו משקולנים בעבר שהיו מרימים בעמידת צפרדע, יש כאלה שהם חובבי המשיכה "הסינית", כמו שטיינר ורזה-זאדה, ויש כאלה שיותר נוטים למשיכה "הרוסית", שהמוט עדיין רחוק מאמצע כף הרגל בסטארט, אבל תחת יותר גבוה מהסינים. אפילו יותר מזה - גם בדדליפט קלאסי אפשר להרים לא מעל אמצע כף הרגל. לאושר היה במשך שנים סקוואט יותר חזק מהדדליפט, עד שהוא עשה קצת ניסוי וטעייה, ושינה את המשיכה, כך שהוא מושך את המוט לא רק למעלה בקו ישר, אלא אחורה ולמעלה.
לגבי HB התייחסתי בלוג שלי:
אז כן, עובדתית ריפטו קשקשן. אין דרך אחת יחידה ונכונה לעשות סקוואט, קלין או דדליפט.
זה מראה שלא באמת הבנת את הטענות שלו.אלא אם כן אתה טוען שמפלצות כמו מתיאס שטיינר וחוסיין רזה-זאדה בנויים בדיוק באותה אנתרופומטריה כמו הסינים