הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ GVT

• פותח/ת השרשור MMB
  • פורסם בתאריך

MMB

משתמש מתחיל
67
0
נק' מוניטין:
0
67
0
בשביל GVT:
א. עדיף לעשות בנץ' פרס או פרס שלילי עם דאמבלים?
ב. מתח רגיל או בסופיניציה? לא הבנתי איך אני משלב סופר סטים בתוכנית.
אני אמור לבצע את תרגיל החזה והגב כסופר סט אחד של השני ואז לנוח 90 שניות?

לא הבנתי כל כך למה לא לעשות SS בזמן הזה אבל לא משנה.
א. עדיף בנץ' פרס.
ב. עדיף מתח בסופינציה.
ג. אל תעשה תוכנית שיש בה סופר סטים.

למה דווקא בנץ' ולמה דווקא בסופיניציה?

בנץ' בגלל ההסבר שריפטו מסביר עליו בספר SS, לא אוכל להיכנס לזה, אבל הוא נחשב אחד משלושת התרגילים היעילים ביותר. התרגיל הטוב ביותר לחזה ואין צורך להתעסק עם שיפועים (לפחות לא כשאתה מתאמן מתחיל). חוץ מזה ריפטו מסביר בספר למה מוט טוב יותר ממשקולות יד. תקרא את הספר ותחסוך לעצמך המון שאלות.
מתח בסופינציה זה שאלה הרבה יותר טובה, והתשובה היא כזו בעיקר בגלל שהוא מאפשר לעבוד עם יותר משקל. חוץ מזה, הוא עובד יותר על הבייסיפס למתאמני כוח שלא מתעסקים בפמפומים עליו. הגב במצב יותר מאורך, טווח תנועה מעט יותר ארוך. ומעל הכל, וזוהי אבחנה אישית שלי, הוא מאפשר גיוס של יותר יחידות מוטריות (שוב, לא קראתי את זה בשום מקום, זו אבחנה אישית שלי).

ומעל הכל, וזוהי אבחנה אישית שלי, הוא מאפשר גיוס של יותר יחידות מוטריות (שוב, לא קראתי את זה בשום מקום, זו אבחנה אישית שלי).
תיקון: הוא מאפשר שימוש ביותר מסת שריר.
והיתרון העיקרי בבנץ' על פני דאמבלים - הוא היתרון של מוטות על פני אפשרויות אחרות - אופציית ההתקדמות ההדרגתית האין סופית + הסטנדרטים להרמות, כך שאתה יודע שאתה מוסיף משקל ומתחזק במקום לקצר טווח תנועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית