ייעוץ טכניקה סקוואט דדליפט ופרס

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך

gome12

משתמש פעיל
372
13
נק' מוניטין:
52
372
13

1.בדדליפט בירידה אני פשוט לא מצליח לשמור על גב ישר,לדעתי התחת נמוך מידי
2.למה בסקוואט ב2 חזרות האחרונות המוט מתחיל לזוז על הגב (הוא לא עולה בקו ישר עם מסתכלים טוב)

עברתי על הסרטון הזה מלא פעמים,להחזיק גב תחתון אני יודע ואפשר לראות בחזרות הראשונות אבל ב2 חזרות האחרונות ממש ממש קשה ללחוץ את הבטן,לעמוד על פלטה שאני עושה סקוואט? (המוט לפעמים ממש מתיישב על המוטות בטחון

אתה יכול גם לעבור עליה 9000 פעם, אתה לא מיישם, תנסה לעשות את התרגיל שהוא מסביר בסרטון לפני הסקוואט, זה מאוד עוזר.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול גם לעבור עליה 9000 פעם, אתה לא מיישם, תנסה לעשות את התרגיל שהוא מסביר בסרטון לפני הסקוואט, זה מאוד עוזר.
בינתיים עשיתי את התרגיל רק בבית,לעשות אותו גם באימון עצמו?

• פותח/ת השרשור
בהחלט, מיד לפני הסקוואט והדדליפט, מאוד עוזר, מניסיון
גיליתי שכיווץ שאני עושה בתרגיל שהוא מסביר שם,הוא בידיוק הכיווץ שאני עושה בסקוואט (בניגוד למה שהוא מסביר שם,אני יודע לשלוט בגב תחתון.. לדעתי החזה לא מורם שזה משהו שאף פעם לא הקפדתי עליו,הכתפיים לא מאוחר.. בכל זאת אני יעשה את מה שאמרת לפני העבודה בסקוואט,אבל לדעתי יש פתרון אחר

• פותח/ת השרשור
80 5x3,קשה בטירוף,הגב עדיין קורס אבל הרבה הרבה פחות (למרות שהרגשתי כאבים קטנים אחרי הסקוואט בגב) העמידה שלי לא הייתה טובה בכלל (רגליים פונות החוצה ב70-80 לפחות) הרגליים הרבה הרבה אחרי רוחב כתיפיים וכנראה שבגלל זה היה קשה לי לשמור על הכיווץ בגב (עם כי התרגיל שעשיתי לפני הסקוואט עזר לי מאוד!)

לגבי הסקוואט שלך , אתה עולה עם החזה לא עם האגן (היפ דרייב)
דבר שני יותר חושב תוריד משקל !!! רואים שהמשקל גדול עליך בשלב הזה...

הגב שלך קורס בתחתית, הברכיים שלך קורסות פנימה ואתה לא יושב אחורה (לפי הסירטון האחרון).

תנסה לראות אם הגב קורס עם מוט ריק, ואם מדובר פה בבעיה טכנית או חוסר גמישות.
תדחוף ברכיים החוצה, שים לב שהם הולכות באותו קו עם הכפות רגליים.
שב אחורה בתנועה כאילו שאתה יושב על כסא שיחסית רחוק ממך.

בקיצור, עדיף שתלמד את כל התנועה מחדש, אבל זו התייחסות ספציפית למה שאפשר לראות.

• פותח/ת השרשור
הגב שלך קורס בתחתית, הברכיים שלך קורסות פנימה ואתה לא יושב אחורה (לפי הסירטון האחרון).

תנסה לראות אם הגב קורס עם מוט ריק, ואם מדובר פה בבעיה טכנית או חוסר גמישות.
תדחוף ברכיים החוצה, שים לב שהם הולכות באותו קו עם הכפות רגליים.
שב אחורה בתנועה כאילו שאתה יושב על כסא שיחסית רחוק ממך.

בקיצור, עדיף שתלמד את כל התנועה מחדש, אבל זו התייחסות ספציפית למה שאפשר לראות.
טוב תודה רבה אני יוריד משקל

אם אתה מרגיש כאבים קטנים בגב זהה מטכניקה שגויה ואם הטכניקה שלך שגויה ואתה תמשיך להתקדם אז הפציעה שלך רק תגדל עדיף לך להוריד משקל שוב עד שטכניקה לטכניקה יותר סבירה...
הערות על הטכניקה:
אתה מתחיל את התנועה מהרגליים לא מהאגן זאת הבעיה העיקרית פה, אתה לא מתיישב עדיין מספיק לאחור.

• פותח/ת השרשור
סקוואט: 67.5 יש שיפור אדיר בטכניקה,לא יודע למה אבל המשקל היה טיפה קשה,אימון הבא 72.5,ומשם אני עולה רק ב2.5 סה''כ הריסט עזר לי מאוד ואני מודה לכם על זה שאמרתם לי להוריד משקל כי לדעתי מהר מאוד הייתי דופק את הגב אבל בזכותכם שמתי את האגו בצד והורדתי משקל
פרס: pr 32.5 אני נשבע שזה פעם ראשונה שאני יכול להגיד שאני באמת מרגיש שקשה בפרס
דדליפט: 60 1x3
הטכניקה גם השתפרה אבל עדיין יש מה לעבוד בעיקר בירידה,עשיתי 3 חזרות כי התחיל לנזול לי דם בכמויות ואנשים העירו לי על זה תוך כדי הסט,אימון הבא מכנסיים ארוכים..
בכללי אני מרגיש שהטכניקה השתפרה ברמות..

אין תגובות?

סקוואט: 67.5 יש שיפור אדיר בטכניקה,לא יודע למה אבל המשקל היה טיפה קשה,אימון הבא 72.5,ומשם אני עולה רק ב2.5 סה''כ הריסט עזר לי מאוד ואני מודה לכם על זה שאמרתם לי להוריד משקל כי לדעתי מהר מאוד הייתי דופק את הגב אבל בזכותכם שמתי את האגו בצד והורדתי משקל
פרס: pr 32.5 אני נשבע שזה פעם ראשונה שאני יכול להגיד שאני באמת מרגיש שקשה בפרס
דדליפט: 60 1x3
הטכניקה גם השתפרה אבל עדיין יש מה לעבוד בעיקר בירידה,עשיתי 3 חזרות כי התחיל לנזול לי דם בכמויות ואנשים העירו לי על זה תוך כדי הסט,אימון הבא מכנסיים ארוכים..
בכללי אני מרגיש שהטכניקה השתפרה ברמות..

אין תגובות?

בדדליפט אל תסתכל הצידה בסט בשביל זה אתה מצלם, ואתה יכול להוריד את המוט יותר מהר... והצילום ממש רחוק קשה לראות
בפרס שים לב שהמוט צמוד לראש שלך בעלייה ולא נוצר המרווח הזה... תסיים חזרה כשהמוט נוגע בחזה... ושהמרפקים לפני המוט
בסקוואט אתה לא שובר מקביל, ותהיה יותר מכווץ בתחתית

יש אנשים שקשה ללהם ללמוד את התרגילי בסיס לבד ומסרטוני הדרכה.
מה שאתה צריך זה הדרכה אישית ממישהו מוסמך שיודע לבצע תרגילי בסיס בטכניקה טובה

• פותח/ת השרשור
בדדליפט אל תסתכל הצידה בסט בשביל זה אתה מצלם, ואתה יכול להוריד את המוט יותר מהר... והצילום ממש רחוק קשה לראות
בפרס שים לב שהמוט צמוד לראש שלך בעלייה ולא נוצר המרווח הזה... תסיים חזרה כשהמוט נוגע בחזה... ושהמרפקים לפני המוט
בסקוואט אתה לא שובר מקביל, ותהיה יותר מכווץ בתחתית
אבל שאני יורד יותר מידי בסקוואט הזווית של הגב משתנה,אבל אפשר להגיד כבר שהסקוואט טוב לא?

יש אנשים שקשה ללהם ללמוד את התרגילי בסיס לבד ומסרטוני הדרכה.
מה שאתה צריך זה הדרכה אישית ממישהו מוסמך שיודע לבצע תרגילי בסיס בטכניקה טובה
נראה עם יש מאמנים שיודעים

• פותח/ת השרשור
תקשיב , שים 60 קילו אפילו 55 . ותירד למטה למטה למטה , שבור מקביל אתה עושה חצי תנועה אין לך מתיחה בהאמסטרינג בכלל כמעט. ASS TO GRASS. ל 90 מעלות אתה בקושי מגיע.
ולפני שאתה מתיישב אתה מוציא ברכיים החוצה ? כי זה לא ממש נראה ככה בסרטון
אתה בטוח במה שאתה אומר?

נערך לאחרונה:
צריך להיזהר מאנשים שמנסים לאנוס LB להיות HB, אין כזה דבר ATG בLB.
בגלל שהגב נוטה קדימה בLB, הדרך היחידה לרדת ATG היא להרפות לחלוטין את הגב התחתון - לא משהו שתרצה לעשות עם משקל על הגב.
אתה תיתקל בזה עוד הרבה לצערי, במיוחד עקב גילך הצעיר. בערך בשלוש פלטות אנשים לא מדברים איתך יותר.

אתה יודע כבר איך סקוואט צריך להראות ונתנו לך את כל הדגשים, יש שיפור מאימון לאימון.

• פותח/ת השרשור
צריך להיזהר מאנשים שמנסים לאנוס LB להיות HB, אין כזה דבר ATG בLB.
בגלל שהגב נוטה קדימה בLB, הדרך היחידה לרדת ATG היא להרפות לחלוטין את הגב התחתון - לא משהו שתרצה לעשות עם משקל על הגב.
אתה תיתקל בזה עוד הרבה לצערי, במיוחד עקב גילך הצעיר. בערך בשלוש פלטות אנשים לא מדברים איתך יותר.

אתה יודע כבר איך סקוואט צריך להראות ונתנו לך את כל הדגשים, יש שיפור מאימון לאימון.
איזה באסה,בגלל מה שהוא כתב החלטתי אחרי סט אחד של 75,להוריד ל60 ובאמת שאין הבדל,ניסיתי לרדת יותר למטה ולשבת יותר אחורה אבל אז התברר שהברכיים בפער משמעותי לפניי הסוף של הרגל וכנראה שזה אומר שאני יורד אחורה מידי,סה''כ אימון דיי גרוע היה היום חוץ מיזה שעבדתי עם מדריך שממליץ על SS על דדליפט ויש שיפור משמעותי.. בפרס יש עוד עבודה.. בטעות צילמתי רק את הגב. אימון הבא אני חוזר ל75.
סרטונים תכף יעלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית