עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה בטוח שאני לא יושב מספיק אחורה?
הנעליים עם סוליה ישרה לחלוטין..
והתכוונתי שהמוט אחרי האמצע של קו הרגל..
אתה יכול גם לראות שהברכיים אחרי סוף כף הרגל ממש טיפה ולפי מה שאני יודע זה מה שאומר להיות,אני צודק?
וכדי שהמשקל יהיה על העקבים צריך להרים חזה ולשבת אחורה?כן, אתה לא יושב מספיק אחורה בוודאות.
אני מכיר את הנעליים יש לי כאלו, נחמדות אבל לא מתאימות כמו אולסטאר.
המוט בסירטון לפני אמצע כף הרגל ככה שהטענה שלך שגויה. אפילו הרבה לפני.
בעיקרון זה מה שכתוב בספר (אם אני לא טועה) אבל בני אדם שונים אחד מהשני ככה שברוב המקרים זה יוצא שבטכניקה נכונה הברכיים לא עוברות את סוף כף הרגל כלל. זה אחת הנקודות שריפטו קצת סותר את עצמו. לטעמי, בכדי לשמור על מוט מעל אמצע כף הרגל וזווית מתאימה בגב, צריך לשבת ככה שהברך לא עוברת את קצה כף הרגל. הכל מתחיל מלשמור את המשקל על העקבים, תזכור.
וכדי שהמשקל יהיה על העקבים צריך להרים חזה ולשבת אחורה?
בגלל הטכניקה או בגלל התרגיל בכללי?אתה הורס לך את הגב בדדליפט
אני יעלה עוד סרטון מחר,אז על מה לעבוד בסקוואט? איך עכשיו?לא קראתי את כל הדיון אבל מרפרוף קל, נאמרו פה דיי הרבה דברים מטעים
בסרטון האחרון שהעלית של הסקוואט, שאתה עם חולצה לבנה, המוט נמוך מידי. בסרטון שלפניו שבאותה הודעה שמת גם דדליפט ופרס הוא בסדר כרגע.
מרכז המסה של המערכת צריך להיות על מרכז כף הרגל.
בדדליפט אתה מנסה לעשות סקוואט עם מוט בידיים, וזה גורם לכיפוף גדול בברכיים, שגורם להזזת המוט קדימה מעל מרכז כף הרגל + הזזת הכתפיים אחורה (הן חייבות להיות מקדימה למוט)
תעבור על חמשת השלבים למשיכה כפי שכתוב בנעוץ בפורום אימונים
בפרס תראה את הסירטון של ריפטו על הפרס 2.0, ולגביי הסטאפ - המרפקים צריכים להיות טיפה מקדימה למוט, ובכל מקרה לא פתוחים החוצה לצדדים - אלא נעוים בפנים, זרועות צמודות לצלעות העליונות, ככה שהאמות מקדימה לגוף - לא בצדדים, כאשר הן אנכיות גם כשמסתכלים מהצד וגם כשמסתכלים מקדימה.
כן כנראה שייעוץ אישי יעזור,העיניין שההורים בכללי מודאגים מכל העיניין של החדר כושר ואני לא בטוח שהם יבינו את שייעוץ אישי זה מה שיכול לעזור פה.. אני ידבר איתם על זההסקוואט והדדליפט קטסטרופה ובפרס אין הרבה מה לטעות הוא יחסית תרגיל פשוט. דיברנו על זה בפורום עשרות פעמים שילד בן 16 לא יכול להתמודד לבדו עם התוכנית הזו והטכניקה במורכבים. קח לדוגמא את פסיכו שהוא בגילנו ומיצה את התוכנית כמו גדול- הוא מוקף בחדר כושר שלו בחמישה שישה חברה עם סקוואט שלוש פלטות. אתה לא יכול להתמודד איתה לבד, יש לך את הייעוץ לחודש שזה לא מאוד יקר וייתן לך בסיס כלשהו וכמובן לקרוא את הספר למרות שכנראה שרק זה לא מספיק. שוב, אתה הולך קצת עם הראש בקיר, בודדים האנשים שהתמודדו עם התוכנית הזו לבדם וככל שתבין את זה יותר מהר יוקל לך.
להיפך, נצל את הדאגה שלהם לטובתך, תסביר להם שייעוץ מאיש מקצוע דווקא יעזור. תגיד להם שזה כמו לקחת מורה נהיגה לפני שיושבים לבד במכונית, אני בטוח שזה ישכנע אותם (רק שלא ידרשו ממך לעבור טסט בסוף 😃).עיניין שההורים בכללי מודאגים
חחח תודה,מה שהכי מאכזב אבל שאני אשכרה 3-4 חודשים תקוע בטכניקה של התרגילים האלה..להיפך, נצל את הדאגה שלהם לטובתך, תסביר להם שייעוץ מאיש מקצוע דווקא יעזור. תגיד להם שזה כמו לקחת מורה נהיגה לפני שיושבים לבד במכונית, אני בטוח שזה ישכנע אותם (רק שלא ידרשו ממך לעבור טסט בסוף 😃).
לא קל ללמוד שחיה בהתכתבות.מה שהכי מאכזב אבל שאני אשכרה 3-4 חודשים תקוע בטכניקה של התרגילים האלה
חחח תודה,מה שהכי מאכזב אבל שאני אשכרה 3-4 חודשים תקוע בטכניקה של התרגילים האלה..
יכול להיות שאני יסיים לקרוא את הספר וייתן עוד 2-3 אימונים לטכניקה ועם לא אז ייעוץ אישי לכמה חודשים
לא קל ללמוד שחיה בהתכתבות.
נתחיל עם הייעוץ אישי,עם לא יעבוד נעבור למאמן בעזריאלי,מעדיף להתחיל פרה פרה...אני גם חושב ככה.
@gome12 - רשמנו לך כבר את כל הqueues אבל משהו עדיין לא מסתדר, צריך מישהו שיודע את הטכניקה שילמד אותך פנים מול פנים.
אני מבין שאתה לא נייד, אתה יכול לנסוע ברכבת לעזריאלי? יש במרחק הליכה משם מאמן מאוד מוצלח בשם מייק רוזנר, אני בטוח שתוך אימון שניים הוא מסדר אותך לגמרי.
כל הכבוד לך על הנחישות. עם הגישה הזאת אין לי ספק שתצליח, ואני לא מתכוון רק לסקוואט...לא מתכוון לוותר על התכנית בכזאת קלות.
תודה רבה,סתם לסקרנות,מה לא בסדר בסירטון האחרון של הסקוואט? (חוץ מזה שאני נאבק לא ליפול אחורה אבל באימון האחרון זה הסתדר פיקס)כל הכבוד לך על הנחישות. עם הגישה הזאת אין לי ספק שתצליח, ואני לא מתכוון רק לסקוואט...
כל הכבוד בחורצ׳יק.נתחיל עם הייעוץ אישי,עם לא יעבוד נעבור למאמן בעזריאלי,מעדיף להתחיל פרה פרה...
לא מתכוון לוותר על התכנית בכזאת קלות.
1-2 אימונים הבאים אני ינסה לעבוד מאה אחוז עם משקלים קלים על הטכניקה ועם לא יעבוד לייעוץ אישי
כרגע אני חורש על הספר. בכל מקרה תודה על התמיכה של כולכם.