הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע איך להתחיל את תחום הליפטינג

• פותח/ת השרשור elii23
  • פורסם בתאריך

elii23

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
1
37
0
אני מדבר כמובן על העתיד , אבל בכללי , איך להתחיל להתעסק בוויט ופאוור ליפטינג????
אני מתעניין בשניהם , אבל שמעתי שפאוורליפטינג ממש לא מפותח בארץ , וויטליפטינג צריך להיות ברמה גבוהה יחסית.
רבים מכם כבר מנוסים וכבר בעניינים , אז בשאלה אחת פשוטה: איך מתחילים?? תודה מראש

מתחילים לקרוא,להתאמן טוב,לאכול כמו שצריך - לא בהכרח לדפוק גאנק,סניקרס וכל השטויות האלה..
עם הזמן זה יבוא

• פותח/ת השרשור
חחח ברור בגלל זה כתבתי לעתיד. אני שואל בכלליות , איך נכנסים להרמת משקולות (או כוח) , יש קבוצות שאפשר להצטרף אליהם או משהו?

לגבי וויטליפטינג, יש כמה קבוצות בארץ.
יש בהרצליה, אשדוד, באר שבע, אוניברסיטה תל אביב, איצטדיון הדר יוסף יש את מכבי תל אביב, בת ים וכפר פרדיס

לגבי וויטליפטינג, יש כמה קבוצות בארץ.
יש בהרצליה, אשדוד, באר שבע, אוניברסיטה תל אביב, איצטדיון הדר יוסף יש את מכבי תל אביב, בת ים וכפר פרדיס
איפה יש קבוצת וויטליפטינג בבת ים? יש לך איזשהו קישור, או דרך ליצור איתם קשר?

איפה יש קבוצת וויטליפטינג בבת ים? יש לך איזשהו קישור, או דרך ליצור איתם קשר?
הוא מתאמן שם, זה בתיכון חדש בימין א' ב' ד' ה', משהו כזה, בין 15:00 ל-19:00.
בכל מקרה שני הענפים מפותחים בצורה זהה בארץ, דווקא יש יותר PL בארץ ובמיוחד ברמה גבוהה.
יש לך את משפחת זוננריך, איש הלילה, ספגטי, הצדיק, ולאד, הנחש, אביב (דני שובבני), הקובה, סרגיי פיניאצ'ב, שטן-שור ועוד הרבה PL חזקים, חלקם (סרגיי פיניאצ'ב, משפחת זוננריך ואיש הלילה) ברמה אירופית ואפילו עולמית.
OL יש בודדים בארץ ברמה כזו, אני זוכר שיש אחד עד 85 ק"ג, את דוד לטינוב מהפורום (משהו כזה) ואולי עוד 2-3 שהם באמת ברמה גבוהה.

PL גם מתקדמים יותר מהר בהתחלה ותצבור כוח מהר בהרבה (גם מסיבות של לימודי טכניקה קצרים יותר)

• פותח/ת השרשור
איך נכנסים לתחרויות ??? לעתיד כמובן. PL זה לא קבוצות אימון נכון?? הרוב מתאמנים בחדר כושר לא?
אני מכיר פאוורליפטר בעצמי שמתאמן במכון שלי

בכל מקרה שני הענפים מפותחים בצורה זהה בארץ, דווקא יש יותר PL בארץ ובמיוחד ברמה גבוהה.
יש לך את משפחת זוננריך, איש הלילה, ספגטי, הצדיק, ולאד, הנחש, אביב (דני שובבני), הקובה, סרגיי פיניאצ'ב, שטן-שור ועוד הרבה PL חזקים, חלקם (סרגיי פיניאצ'ב, משפחת זוננריך ואיש הלילה) ברמה אירופית ואפילו עולמית.
OL יש בודדים בארץ ברמה כזו, אני זוכר שיש אחד עד 85 ק"ג, את דוד לטינוב מהפורום (משהו כזה) ואולי עוד 2-3 שהם באמת ברמה גבוהה.

PL גם מתקדמים יותר מהר בהתחלה ותצבור כוח מהר בהרבה (גם מסיבות של לימודי טכניקה קצרים יותר)
איך שכחת את ארנסט???
גם סבא וגם יותר חזק מבנדיקט!

הזכרת לי, תודה. אני מכיר אחד שמתאמן בתיכון שם, משקל גוף שלו נראלי 65-70(לא ממש רואים שהוא מתאמן), אבל בC&J מרים 80 קילו+(לא יודע בדיוק, זה מה שאני זוכר מהפעם אחרונה שיצא לנו לדבר).

איך שכחת את ארנסט???
גם סבא וגם יותר חזק מבנדיקט!
אני עדיין לא מכיר את כולם בתחום, יש כמה שאני לא מכיר 😛
איך נכנסים לתחרויות ??? לעתיד כמובן. PL זה לא קבוצות אימון נכון?? הרוב מתאמנים בחדר כושר לא?
אני מכיר פאוורליפטר בעצמי שמתאמן במכון שלי
בחו"ל יש קבוצות PL לפי מה שכמה אנשים אמרו לי אבל אולי הם דיברו על על מכונים שהם מעין קבוצות כמו ווסט סייד ו-EFTS, לא יודע.
בכל מקרה מתאמנים במכון, וברגע שאתה חושב שיש לך סיבה להתחרות (משקלים מכובדים, אף אחד לא צריך לבוא עם 20 ק"ג דדליפט בשביל להתפדח) אתה פשוט מתעדכן באתר powerlifting.co.il או ב-sportkoah.com או פשוט בקבוצות בפייסבוק ובפורום הזה, כשתהיה תחרות יפסרמו חוקים ומידע במקומות האלה ויש גם טופס הרשמה באינטרנט שתוכל להירשם בו לתחרות. אתה גם יכול לבוא בתור צופה כמו שאני מתכנן לדימונה (אם הבנץ' והקרב 3 היה באותו יום אולי הייתי בא לבנץ').
הזכרת לי, תודה. אני מכיר אחד שמתאמן בתיכון שם, משקל גוף שלו נראלי 65-70(לא ממש רואים שהוא מתאמן), אבל בC&J מרים 80 קילו+(לא יודע בדיוק, זה מה שאני זוכר מהפעם אחרונה שיצא לנו לדבר).
יש כמה כאלה מתיכון חדש במשקלים דומים.

• פותח/ת השרשור
אוקיי הצטרפתי לקבוצה בפייסבוק על מנת להיות מעודכן.... תודה רבה לכולם! אמרו לי שם שאני יכול ללכת לתחרות לא משנה כמה אני מרים , בשביל החוויה והניסיון... מה אתם אומרים?

אוקיי הצטרפתי לקבוצה בפייסבוק על מנת להיות מעודכן.... תודה רבה לכולם! אמרו לי שם שאני יכול ללכת לתחרות לא משנה כמה אני מרים , בשביל החוויה והניסיון... מה אתם אומרים?
כדי שתתחיל להתאמן קודם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית