הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתיחות לזוקפים\גלוטאוס

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך

DarY

משתמש משקיע
3,705
2,496
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,104
3,705
2,496
בעקבות דדליפט כבד מאוד לפני שבועיים אני חושב שמתחתי שריר באיזור של הקצה של הזוקפי גב \תחילת הגלוטאוס

אני עושה ראמבל רולר ופואם רולר באיזור אבל מאוד קשה למצוא את הנקודה
אני צריך שתעזרו לי למצוא מתחיות למקום הספציפי הזה או מתחיות כלליות שמשלבות גם ישבן וגם זוקפי גב בנוסף לפום רולר שאני כבר עושה..
תודה

בעקבות דדליפט כבד מאוד לפני שבועיים אני חושב שמתחתי שריר באיזור של הקצה של הזוקפי גב \תחילת הגלוטאוס

אני עושה ראמבל רולר ופואם רולר באיזור אבל מאוד קשה למצוא את הנקודה
אני צריך שתעזרו לי למצוא מתחיות למקום הספציפי הזה או מתחיות כלליות שמשלבות גם ישבן וגם זוקפי גב בנוסף לפום רולר שאני כבר עושה..
תודה

לא הבנתי את ההגיון שלך. מתחת שריר לפני שבועיים , ואתה חושב שמתיחות (נוספות) אמורות לעזור לך?
ומה הקטע של ה FOAM ROLLER? למה כולם מתגלגלים על זה? פיספסתי משהו משמעותי ? יש איזה עדות לסגולות המדהימות שלו שכולם להוטים לרכוש אחד?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי את ההגיון שלך. מתחת שריר לפני שבועיים , ואתה חושב שמתיחות (נוספות) אמורות לעזור לך?
ומה הקטע של ה FOAM ROLLER? למה כולם מתגלגלים על זה? פיספסתי משהו משמעותי ? יש איזה עדות לסגולות המדהימות שלו שכולם להוטים לרכוש אחד?
מתחתי שריר בפשיטה של הגב.. אז חשבתי לעשות מתיחות כמו כפיפות של הגב
ופום רולר זה גורם לי להרגיש טוב אחר כך.. כמו מסאז סהכ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית