הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ "חיטוב בזק"

LiftHeavy

משתמש קבוע
1,128
1
נק' מוניטין:
8,748
1,128
1
אני כרגע בחיטוב כחודשיים בערך שירדתי במהלכם 3-4 אחוזי שומן, 6-7 קילו אם אינני טועה.
רואים קווי מתאר של ריבועים בבטן, אבל לא מספיק לטעמי.
עוד שבועיים בדיוק יש לי טיול שנתי, ואני רוצה לעשות שוק לאנשים שם.
אני זוכר שהיה אשכול לפני מספר שבועות בנושא, ומשה השיב שיש שיטה שצריך להעשות FBW פעמיים ביום וזה לא אפשרי בשבילי [לימודים]
האם יש שיטה אחרת לירידה דרסטית בשומן בזמן קצר?

תנסה לעשות ייבוש יום לפני הטיול עצמו.
אתה אוכל כמה שיותר פחמימות עם כמה שפחות שתייה.

זאת העמסה לפני תחרות וגם צריך לאכול טיפה מלחים כדי להחדיר את הנוזלים לתאי השריר לתת מראה 'מלא' יותר.

בשבועיים אתה לא תדהים אף אחד אלא אם תלך לקיצוניות שהיא מיותרת, אם זה ממש חשוב הייתה צריך לחשוב על כך לפני כן.
בעיקרון אפשר לא לאכול פחממות ולהמעיט בנתרן ואם ממש בא אז לעשות אירובי, בכל מקרה לא מבין את האנשים שעושים את השטויות האלו לפני טיולים, כל דבר קטן שתוכל בטיול עם נתרן/פחחמה הכל יהרס ומה אתה לא תאכל כלום בטיול תביא טונה ותירס מהבית? בחיית חדל שטויות.

• פותח/ת השרשור
בשבועיים אתה לא תדהים אף אחד אלא אם תלך לקיצוניות שהיא מיותרת, אם זה ממש חשוב הייתה צריך לחשוב על כך לפני כן.
בעיקרון אפשר לא לאכול פחממות ולהמעיט בנתרן ואם ממש בא אז לעשות אירובי, בכל מקרה לא מבין את האנשים שעושים את השטויות האלו לפני טיולים, כל דבר קטן שתוכל בטיול עם נתרן/פחחמה הכל יהרס ומה אתה לא תאכל כלום בטיול תביא טונה ותירס מהבית? בחיית חדל שטויות.

משה, אתה בעצמך אמרת שתוך שבועיים אתה הורדת 6-8 קילו אם זכור לי נכון.

6-8 קילו של מה זאת השאלה, תיהיה בטוח שרוב הנתח של זה היה נוזלים לכן אני אומר שזה ביזבוז זמן מוחלט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית