אפשרי לרדת?

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
שלום 😃
את החיטוב סיימתי על 74 קילו 16% והתחלתי מסה כיום אני על 83 קילו +- ואני משהו כמו 20-21 אחוזי שומן רציתי לשאול אם זה אפשרי לעשות מסה עד 90 בלי לעלות עוד בא"ש או אפילו לרדת קצת?
AD או כל דיאטה אחרת בסגנון תוכל לעזור לי? אני רק לא רוצה לגמור בתור ההוא במסה נקייה שעלה השנה בקילו 😕
אני לתקופה הקרובה ללא שום מטרה מסוימת אני מתאמן ואני מקווה לקצת מסה וקצת כוח 😃
או שאולי עדיף לצאת לחיטוב קצרצר ולחזור?

תודה על כל עזרה שתינתן 😃

7 קילו שריר זה הרבה מאוד. אתה יכול לעלות נקי בAD אבל תבין ש7 קילו שריר זה בערך שנה של עבודה

ואם כבר אתה מתכנן על AD רד לחיטוב לפני. כל עוד תתמיד לא תעלה בא"ש

• פותח/ת השרשור
7 קילו שריר זה הרבה מאוד. אתה יכול לעלות נקי בAD אבל תבין ש7 קילו שריר זה בערך שנה של עבודה

ואם כבר אתה מתכנן על AD רד לחיטוב לפני. כל עוד תתמיד לא תעלה בא"ש
כנראה שאני אמשיך טיפה וכשכבר ארגיש שמן מדי אני אחטב עד ל-14 אחוז בערך במקום ל-16 והמסה הבאה שלי תהיה יותר נקייה 😃
AD זה קצת יקר וזה בעייתי בכל מקרה תודה אפשר לנעול (פוסט חסר משמעות חח)

20-21% זה שמן ,שמן מאוד אפילו , תתחילו להתאמן כמו ספורטאים ולא כמו חבורה שהולכת אחרי העדר ..

שלום 😃
את החיטוב סיימתי על 74 קילו 16% והתחלתי מסה כיום אני על 83 קילו +- ואני משהו כמו 20-21 אחוזי שומן רציתי לשאול אם זה אפשרי לעשות מסה עד 90 בלי לעלות עוד בא"ש או אפילו לרדת קצת?
AD או כל דיאטה אחרת בסגנון תוכל לעזור לי? אני רק לא רוצה לגמור בתור ההוא במסה נקייה שעלה השנה בקילו 😕
אני לתקופה הקרובה ללא שום מטרה מסוימת אני מתאמן ואני מקווה לקצת מסה וקצת כוח 😃
או שאולי עדיף לצאת לחיטוב קצרצר ולחזור?

תודה על כל עזרה שתינתן 😃

לדעתי אין תוכנית יותר טובה לעלייה נקייה מcarb back loading. תפשפש עלייה קצת באינטרנט ותראה תוצאות של אנשים שעשו איתה מסה

• פותח/ת השרשור
20-21% זה שמן ,שמן מאוד אפילו , תתחילו להתאמן כמו ספורטאים ולא כמו חבורה שהולכת אחרי העדר ..
את האמת אתה צודק אני רוצה לחטב ואז להיכנס למסה יותר "נקייה" אני לא ממהר לשום מקום בינתיים.
אז יש לי כמה שאלות לגבי תפריט :

מה דעתכם על התפריט הזה לתחילת החיטוב (גירעון בקירוב ל-10% להתחלה מהRMR לא כולל הEMR)?

6 ביצים
15 גרם חמאה
450 גרם בשר בקר טחון לפני בישול
100 גרם גבינה צהובה 28%
4 פרוסות לחם מלא
מלפפון

ערכים:
2160 קלוריות
160 גרם חלבון
140 גרם שומן
67.5 גרם פחמימה

יש צורך בהעמסות בשלב הזה ואם כן כל כמה זמן שבועיים ? שלוש?
אני מתכנן להוריד כל פעם שאתקע 5% מהגירעון עד שאני מגיע בסוף ל25% (1800 קל')

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית