הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד שבוע מתחיל מסה+ss(שאלות בקטנה)

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
שלום,

בעוד כשבוע אני מתחיל ss ומסה :D
אני גובה 1.90 משקל 85(ירדתי 5קילו של שריר בגלל מחלה אבל הבנתי שיש דבר שנקרא זיכרון שריר אז..).

טוב אז יש לי כמה שאלות כלליות ביותר:

1.כמה מעל הניטרלי צריך לאכול?(בערך-לפי מה שהבנתי לא כדאי להיות על תפריט במסה במיוחד למתחילים)

2.איזה מאכלים מומלצים ?(אורז,פסטה,ברוקלי,חזה עוף,סטייק,פרגיות וכו...)

3.אם הייתי בערך על מתחת ניטרלי בערך שבועיים ומשהו,זה יהיה בריא לתת בום פתאום של המון אוכל?

4.המלצות/טיפים למתאמן מתחיל שעושה מסה וss יהיה מעולה!!

5.בעיקרון המטרה שלי זה פיתוח גוף ולא כוח,באיזה משקלים מומלץ לי להתחיל תוכנית אחרת?(לא כוח)

תודה רבה רבה למי שיעזור לי !

שלום,

בעוד כשבוע אני מתחיל ss ומסה :D
אני גובה 1.90 משקל 85(ירדתי 5קילו של שריר בגלל מחלה אבל הבנתי שיש דבר שנקרא זיכרון שריר אז..).

טוב אז יש לי כמה שאלות כלליות ביותר:

1.כמה מעל הניטרלי צריך לאכול?(בערך-לפי מה שהבנתי לא כדאי להיות על תפריט במסה במיוחד למתחילים)

2.איזה מאכלים מומלצים ?(אורז,פסטה,ברוקלי,חזה עוף,סטייק,פרגיות וכו...)

3.אם הייתי בערך על מתחת ניטרלי בערך שבועיים ומשהו,זה יהיה בריא לתת בום פתאום של המון אוכל?

4.המלצות/טיפים למתאמן מתחיל שעושה מסה וss יהיה מעולה!!

5.בעיקרון המטרה שלי זה פיתוח גוף ולא כוח,באיזה משקלים מומלץ לי להתחיל תוכנית אחרת?(לא כוח)

תודה רבה רבה למי שיעזור לי !

1. תתחיל 300-500 וכשאתה מתחיל להתקע במשקלים תדחוף עוד אוכל
2. מה שבא לך;)
3. אתה מתכוון בגירעון של חיטוב או משהו באיזור ה 100- או משהו כזה?
4. תתחיל בערך 80% מRM5 כרגע בכל התרגילים
אל תפחד לטחון אוכל
תישן טוב
תטחן אוכל:p
5. בחירה שלך - כעיקרון ככל שתמשיך יותר עם תוכניות כוח ותצבור יותר משקל על המוט, אתה תגיע לתוצאות יותר טובות ויותר מהירות כשתעבור לתוכנית בילדינג. לדעתי כדאי לך לעבור כשאתה ממצה את ss

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
תודה
1. תתחיל 300-500 וכשאתה מתחיל להתקע במשקלים תדחוף עוד אוכל
2. מה שבא לך;)
3. אתה מתכוון בגירעון של חיטוב או משהו באיזור ה 100- או משהו כזה?
4. תתחיל בערך 80% מRM5 כרגע בכל התרגילים
אל תפחד לטחון אוכל
תישן טוב
תטחן אוכל:p
5. בחירה שלך - כעיקרון ככל שתמשיך יותר עם תוכניות כוח ותצבור יותר משקל על המוט, אתה תגיע לתוצאות יותר טובות ויותר מהירות כשתעבור לתוכנית בילדינג. לדעתי כדאי לך לעבור כשאתה ממצה את ss

בהצלחה!

קודם כול,תודה רבה.

ובנוגע לשאלה מספר 2,אני פשוט לא רוצה להגיע למצב שיהיה עליי יותר מידי שומן אז ממה להמנע?
בנוגע לשאלה 5,אחרי ss לאיזה תוכנית בילדינג אני יכול לעבור?

תודה

קודם כול,תודה רבה.

ובנוגע לשאלה מספר 2,אני פשוט לא רוצה להגיע למצב שיהיה עליי יותר מידי שומן אז ממה להמנע?
בנוגע לשאלה 5,אחרי ss לאיזה תוכנית בילדינג אני יכול לעבור?

2. בעיקרון מה שגורם למראה שמן זה הפחמימות בגלל שהם סופחות מים, אבל להמנע מפחמימות במסה זה קשה מאוד עד בלתי אפשרי. יש תוכנית שנקראת carb back load - cbl שאמורה לעשות שתעלה מעט בשומן בזמן מסה, אבל אני לא חושב שהיא כל כך טובה למתחילים. דבר עם white owl הוא עשה אותה.
5. אני לא ממש מבין בתוכניות בילדינג אבל לדעתי ab/c/d

• פותח/ת השרשור
2. בעיקרון מה שגורם למראה שמן זה הפחמימות בגלל שהם סופחות מים, אבל להמנע מפחמימות במסה זה קשה מאוד עד בלתי אפשרי. יש תוכנית שנקראת carb back load - cbl שאמורה לעשות שתעלה מעט בשומן בזמן מסה, אבל אני לא חושב שהיא כל כך טובה למתחילים. דבר עם white owl הוא עשה אותה.
5. אני לא ממש מבין בתוכניות בילדינג אבל לדעתי ab/c/d

אחלה תודה.

תגיד ליפני חודשיים עשיתי ab והיה מילטרי פרס,קיצור לפעמים כשהייתי בא לעלות את המוט למעלה פתאום הגב שלי היה מתעגל כלפי פנים.
נורמלי? איך לשלוט בזה?

אחלה תודה.

תגיד ליפני חודשיים עשיתי ab והיה מילטרי פרס,קיצור לפעמים כשהייתי בא לעלות את המוט למעלה פתאום הגב שלי היה מתעגל כלפי פנים.
נורמלי? איך לשלוט בזה?

זה כנראה קורה בגלל שרירים חלשים בגב התחתון ובגלל טכניקה לא טובה. אני מציע לך:
1. לפני כל חזרה לנשום נשימה עמוקה ולהחזיק בבטן למשך כל החזרה(כמו שעושים בסקוואט)
2. להרים את המוט בקו ישר כמה שיותר קרוב לפנים
3. לחזק את הזוקפי גב עם סקוואט ודדליפט(שאת זה אתה עושה גם ככה בss)
4. לראות את הסרטון Press 2.0 של ריפטו(תחפש ביוטיוב, אם אתה לא מוצא אני אביא לינק). זה הגרסא של הפרס בss3, תנסה את הטכניקה הזאת גם ותעשה אותה אם זה יותר נוח לך מהגרסא הרגילה.

אם עדיין לא קראת, תקרא את הספר SS

Back
למעלה תחתית