פאוורקלין 3X70

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה

טכניקה לא 100% באתי בראש לסגור את זה וזהו (יש ימים כאלו) עד עכשיו עשיתי פעם בשבועיים התחלתי ב42.5 ואז 52.5 , 60 וזה מפעם הבאה מוסיף רק 2.5 כל שבועיים.
חזרה שנייה גבולית בסוף הסירטון יש תמונה, מבחינתי זה שלי.
הארות והערות יתקבלו בברכה.

קודם כל לא רע כל הכבוד! מוניטין 😃
עכשיו הסט אפ שלך טיפה גבוה מדיי עם התחת לדעתי ואתה מעיף את המוט קדימה.
תתחיל יותר מכווץ תרים אות המוט כלפי מעלה ולא קדימה ותתפוס אותו כשהגב נשען טיפה קדימה(תוציא את החזה יותר החוצה) ולא אחורה.
והייתי ממליץ לא לעלות במשקל איזה שבועיים שלוש פשוט תישאר על שישים עד שהטכניקה תיהיה טיפה יותר טובה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל לא רע כל הכבוד! מוניטין 😃
עכשיו הסט אפ שלך טיפה גבוה מדיי עם התחת לדעתי ואתה מעיף את המוט קדימה.
תתחיל יותר מכווץ תרים אות המוט כלפי מעלה ולא קדימה ותתפוס אותו כשהגב נשען טיפה קדימה(תוציא את החזה יותר החוצה) ולא אחורה.
והייתי ממליץ לא לעלות במשקל איזה שבועיים שלוש פשוט תישאר על שישים עד שהטכניקה תיהיה טיפה יותר טובה.

זה 70 לא 60 , לתחת יותר נמוך אתה מתכוון לרדת למטה כמו שעושים לפני סנאץ' כמו שקוקליוב עושה לפני דדליפט?
ואני באמת אנסה להרים את המוט יותר מעלה ופחות קדימה (רואים את זה ממש בחזרה השלישית).
ואני עושה פאוורקלין פעם בשבועיים עד עכשיו עשיתי קפיצות גדולות כמו שכתבתי ולדעתי בחמישי בעוד שבועיים אני אוכל לסגור 72.5 ביותר קלות מזה אבל אני עושה 5X3 מטפס אז אני אצלם את כל הסטים ולא רק את הכבד ואעלה לפה לביקורת , תודה רבה על הכל 😃

זה 70 לא 60 , לתחת יותר נמוך אתה מתכוון לרדת למטה כמו שעושים לפני סנאץ' כמו שקוקליוב עושה לפני דדליפט?
ואני באמת אנסה להרים את המוט יותר מעלה ופחות קדימה (רואים את זה ממש בחזרה השלישית).
ואני עושה פאוורקלין פעם בשבועיים עד עכשיו עשיתי קפיצות גדולות כמו שכתבתי ולדעתי בחמישי בעוד שבועיים אני אוכל לסגור 72.5 ביותר קלות מזה אבל אני עושה 5X3 מטפס אז אני אצלם את כל הסטים ולא רק את הכבד ואעלה לפה לביקורת , תודה רבה על הכל 😃
כמו לפני סנאץ' והתכוונתי שתעבוד על שישים
כדי שיהיה משקל שיהיה לך יותר נוח לתת דגש על טכניקה ושלא יהיה קל מדי. אין טעם שתתרגל טכניקה עם השיא שלך קח צעד אחורה תשפץ את הטכניקה ואז תוכל לקחת שלוש צעדים קדימה

• פותח/ת השרשור
צלם מזווית אחרת.
אני אצלם
כמו לפני סנאץ' והתכוונתי שתעבוד על שישים
כדי שיהיה משקל שיהיה לך יותר נוח לתת דגש על טכניקה ושלא יהיה קל מדי. אין טעם שתתרגל טכניקה עם השיא שלך קח צעד אחורה תשפץ את הטכניקה ואז תוכל לקחת שלוש צעדים קדימה
טוב אז אני אוריד ל60 לשבועיים הבאים :sporty074:
אני מניח שאני אוכל לעשות פעם אחת השבוע באימון A שלי ואז פעמיים בשבוע הבא באימון A ו-C בלי לפגוע יותר מדי בהתקדמות אז אני אצלם ואעלה לאשכול הזה 😃

הצעה שלי תעשה את הסטים בלי אוזניות
עד שלא תיהיה לך טכניקה טובה ותשלוט במוטוריקה של התרגיל שהוא יבוא לך טבעי, זה האומנם מכניס אותך לאטרף אבל זה פוגע קצת בריכוז.
זה קצת נראה שאתה מביא את המוט למנח של FRONT SQUAT קצת עם הידיים, אל תשכח שהידיים רק תומכות הן לא משתתפות כמעט בהנפה,
רוב ההנפה באה מהטרפזים(SHRUG) ומהשכמות.
אכן משקל יפה תעבוד עוד קצת על הטכניקה ותתפוס מישהו מהמכון שיצלם אותך רגע מזווית שקצת יותר נוח לראות מה אתה עושה.

• פותח/ת השרשור
הצעה שלי תעשה את הסטים בלי אוזניות
עד שלא תיהיה לך טכניקה טובה ותשלוט במוטוריקה של התרגיל שהוא יבוא לך טבעי, זה האומנם מכניס אותך לאטרף אבל זה פוגע קצת בריכוז.
זה קצת נראה שאתה מביא את המוט למנח של FRONT SQUAT קצת עם הידיים, אל תשכח שהידיים רק תומכות הן לא משתתפות כמעט בהנפה,
אכן משקל יפה תעבוד עוד קצת על הטכניקה ותתפוס מישהו מהמכון שיצלם אותך רגע מזווית שקצת יותר נוח לראות מה אתה עושה.
ארגנתי כבר מישהו מהפורום שיצלם
ובד"כ אני בלי אוזניות אבל היה שיר ממש טוב ורציתי להמשיך לשמוע 🤡

WTF?
קודם כל זו לא הנפה. דבר שני הקימה מהקלין מתבצעת בפרונט סקוואט. דבר שלישי הידיים לא תומכות ולא בטיח - הן אחראיות בסה"כ על הכנסת המרפקים קדימה - פעולה שמתבצעת אך ורק ברגע שאתה כבר עוזב את הריצפה, כלומר כבר לא מייצר כוח כנגד המוט, ובנוסף, רוב המשיכה מגיעה מפלג הגוף התחתון - הטרפזים הם לא המנוע של התרגיל.

לדעתי המוט ממש רחוק מהגוף(אחרי המשיכה השניה) וזה נובע מההתפוצצות באגן קדימה ולא ממש למעלה (תחשוב על השימוש באגן שלך בזמן ניתור למעלה), חוץ מזה זוית קצת בעייתית לראות את כל השאר אבל משקל יפה.

• פותח/ת השרשור
לדעתי המוט ממש רחוק מהגוף(אחרי המשיכה השניה) וזה נובע מההתפוצצות באגן קדימה ולא ממש למעלה (תחשוב על השימוש באגן שלך בזמן ניתור למעלה), חוץ מזה זוית קצת בעייתית לראות את כל השאר אבל משקל יפה.
כן הערת את זה פעם למישהו שלא יעשה את המוט בדוגי אלא ינתר למעלה וזה מה שאני אני אעשה 😃

לדעתי יהיה לך גם יותר נוח אם תתרגל לזה כי המוט לא יעוף רחוק ממך אלא למעלה ויהיה לך יותר נוח להכנס תחתיו במיוחד במשקלים גבוהים יותר.

הביקורות שאנשים מצליחים להנפיק מזוית לא רלוונטית מרשימות.

אני אוסיף משלי.

תתפוצץ הכי חזק שאתה מסוגל, תחשוב שהמוט טס לתקרה.
כשאתה מתחיל את המשיכה תהיה ממש מכווץ ותחשוב על המיקומים שאתה צריך לעבור בהם כדי לא לפספס את ההתפוצצות.

• פותח/ת השרשור

קקקקקקקקק

קקקקקקקקקקק

WTF?
קקקקקקקקקקקקקק

הנה 3 סטים מהיום של 60
עכשיו בינתיים לא יישמתי הרבה מהתיקונים כי רציתי קודם לצלם מזווית שונה עכשיו יש לי כמה דברים להוסיף לפני,
זה אחרי סקוואט כבד (ביחס אליי) וגוד מורנינג קשה (ביחס אליי) , זה היה ללא חימום וללא מנוחה אפילו אז די ציפיתי שיצא חרא (הצלם מיהר).
ו-2 דברים ששמתי לב אליהם - היד שלי לא רפויה בהתחלה קראתי באחד הלוגים שקראו לזה משיכה מוקדמת עם הידיים או משהו כשבפועל הן לא משתתפות בתנועה (אני צודק?) ואני באמת עושה את זה יותר מדי קדימה....
עכשיו בחמישי אני אנסה עם 52.5-60 3X3 עם ההצעות שלכם (בהתחלה תחת יותר נמוך, להתפוצץ יותר ויותר למעלה מאשר קדימה ולהרים מרפקים יותר).

תתחיל בשני דברים.
א. לא לתלוש את המוט, תהיה מכווץ בסטארט. בתור מתחיל אתה צריך לעשות את הקטע עד הקפיצה לאט. כדי לדעת איך התנועה מרגישה ולהטמיע תנועה נכונה. כרגע אתה משתולל.
ב. לתקן את הראק פוזישן.

עדיין מתחיל עם התחת יותר מדי למעלה.
במהלך המשיכה תשאיר את הידיים ישירות ולקפוץ למעלה לא קדימה.
הייתי ממליץ לעשות משיכות קלין זה יעזור לך מאוד להבין את התנועה.

• פותח/ת השרשור
עדיין מתחיל עם התחת יותר מדי למעלה.
במהלך המשיכה תשאיר את הידיים ישירות ולקפוץ למעלה לא קדימה.
הייתי ממליץ לעשות משיכות קלין זה יעזור לך מאוד להבין את התנועה.
יש לך איזה סרטון טוב שמסביר איך לעשות היי פולס?
או סירטון של מישהו שעושה היי פולס באופן מושלם ואני כבר אבין לבד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית