starting strange

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
שבוע 2 אימון 3
סקוואט 3X5X40-קל, יותר לשבת אחורה, יותר לכווץ חזה ולהסתכל למטה. סה"כ ניראלי שטוב. לצערי אין סרטון היום.
פרס-3X22.5-ה25 פשוט לא עלה. הטכניקה שלי נוראית ורק עכשיו הבנתי אתזה, חטפתי התכווצות בצוואר.
מתח 1X5-הלכתי הביתה, כאב.

סה"כ ביינתים בסדר. אם נראה שבסקוואט אני עדיין הטכניקה לא טובה נוריד משקל.
יום ראשון יש פלטה בדדליפט! מתרגש..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היום פלטה בדדליפט והולכים על שיא בבנץ ומשווים תשיא בסקוואט, ראשון שבוע הבא פלטה סקוואט.

חשבתי שבגלל שאני לא יודע איך לעלות משקלים., סליחה.
בכל מקרה האימון נדחה למחר, רביעי ואז שישי ואז נחזור לראשון שלישי חמישי.

בכל אופן, מאוד כדאי לך לקרוא את הספר המלא, או לפחות את הפרקים על הטכניקה אם אתה מנסה ללמוד לעשות את התרגילים לבד.

• פותח/ת השרשור
בכל אופן, מאוד כדאי לך לקרוא את הספר המלא, או לפחות את הפרקים על הטכניקה אם אתה מנסה ללמוד לעשות את התרגילים לבד.
אני לא לבד, אני עם מוטי, GALVO מהפורום ועוד הרבה חברה שם. אני קורא מאמרים ורואה סרטונים ומתעניין בתחום. בכל מקרה שיהיה לי כסף אז אולי נחשוב על לקנות תספר. שבוע 3 אימון 1
סקוואט-3X5X45-קל, ממשיכים לעלות יום ראשון הבא, פלטה ואז נחתוך תהתקדמות בחצי.
בנץ 3X5X35 PR-סוף סוף.
דדליפט-1X5X60 FUCING PLATE PR-סוף סוף פלטה, 110% משקל גוף. להמשיך לעלות ב10 או לחתוך ל7.5?

תעלה סירטוני טכניקה בסקוואט ובדדליפט.
אם קל בדדליפט תמשיך בעשיריות.

• פותח/ת השרשור
תעלה סירטוני טכניקה בסקוואט ובדדליפט.
אם קל בדדליפט תמשיך בעשיריות.
ממשיך, לא היה טכניקה כי לא מצאתי מקום טוב ולא רואים כלום. אני אמשיך לאכול. אימון הבא אני כבר אעלה כי הסקוואט זה כבר משקל שעשיתי כבר שלוש פעמים, בבנץ לא היה אפשר לצלם לא היה לי איפה לצלם, ובדדליפט צילמתי לא נכון.

• פותח/ת השרשור
חחחח תחשוב שאותי כבר אין... לא יוצא לנו להתאמן ביחד.
אני ברביע ושישי מגיע, ואחרי זה חוזר לראשון שלישי חמישי.
תגיד לי מתי אתה בא ונתארגן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שבוע 3 אימון 1
סקוואט 50x3x5-ברכיים קרסו והיה גוד מורנינג. היה קשה כי אני פשוט תקוע על המשקל. נתחיל לאכול כמו חזיר ואם לא ילך גם באימון בשישי אולי כבר נחשוב על ריסט טכניקה.
פרס-20x3x5-קל, חוזר לעלות.
מתח 1x1 1X4-נשבר לי הזין בחזרה האחרונה והתחלתי תפאוורקלין, שונא תתרגיל הזה.
פאוורקלין 25x5x3-טכניקה.
בקרוב סרטונים.

• פותח/ת השרשור
שבוע 3 אימון 2
סקוואט 55x3x5 PR-יום שני הבא הזדמנות אחרונה סלקוואט, אם הטכניקה גרוע, אני עושה ריסט. בכל מקרה זה כבר מעל משקל גוף.
בנץ כשל, 4 חזרות 37.5 והיה ספוטר חרא. חוזר ל30 לתרגל טכניקה.
דדליפט-70X5 PR-חותך תהתקדמות ב5. שוב פעם הסרטון יצא עקום. ניראלי שאולי גם ידרש ריסט קל.
אוקיי סיכום חודשי(למרות שתכלס עברו רק 2 שבועות ושני אימונים .)
סקוואט - 35 - > 55 בהתחשב שהיה ריסט(מאז הריסט עליתי כל אימון 5 קילו) מעולה :D
בנץ - 30 - > 35 לא אכזבה, התחלתי עם משקל גבוהה מידי בשבילי, וגם בזה שכבר היה ריסט.
דדליפט - 40 - > 70 העלתי משקל רק בשלוש אימונים האחרונים, ככה שמעולה! 😃 חותך תהקדמות ל5 קילו.
פרס - 20 - > 22.5 לומד תטכניקה, נמצא ביינתים בריסט.
פאוורקלין 25 - > 25 אימון 1 ביינתים.
משקל גוף 52 = 52-מי זה אני מתאכזב. צריך להתחיל לאכול, ניראלי זאת הבעייה הרצינית אצלי.
מתחיל ריסט בבנץ. אם הטכניקה בסקוואט תהיה כמו שהייתה היום, אני עושה ריסט, כנ"ל גם בדדליפט, למרות שלדעתי היא הייתה בסדר.

ממי אתה לומד את הטכניקה בדיוק?! נראה שאתה צועד במקום כבר הרבה מאוד זמן. תתחיל להעלות סירטונים ומשקלים. אל תיתן ריסט כל כך מהר.

• פותח/ת השרשור
ממי אתה לומד את הטכניקה בדיוק?! נראה שאתה צועד במקום כבר הרבה מאוד זמן. תתחיל להעלות סירטונים ומשקלים. אל תיתן ריסט כל כך מהר.
סבבה, אני פשוט מפחד להפצע. דרך אגב, יום שני פלטה בסקוואט.

אני מציע לך להפסיק לסמוך על האנשים שאתה מתאמן איתם (גם כי ראיתי באחד הסירטונים שלך שהם מדברים שטויות). תלמד לצלם כמו שצריך, זה מאוד מאוד פשוט, תקפיד על כל התנאים לצילום כמו שמסבירים בנעוץ. ותעלה כל סט עבודה שלך.
אני נמצא בלוג של בחור שלא יודע לעשות אף תרגיל מהחמישה כמו שצריך ורואה רק סירטון אחד. משהו כאן לא בסדר נכון?

• פותח/ת השרשור
אני מציע לך להפסיק לסמוך על האנשים שאתה מתאמן איתם (גם כי ראיתי באחד הסירטונים שלך שהם מדברים שטויות). תלמד לצלם כמו שצריך, זה מאוד מאוד פשוט, תקפיד על כל התנאים לצילום כמו שמסבירים בנעוץ. ותעלה כל סט עבודה שלך.
אני נמצא בלוג של בחור שלא יודע לעשות אף תרגיל מהחמישה כמו שצריך ורואה רק סירטון אחד. משהו כאן לא בסדר נכון?
אוקיי, תודה על הביקורת. אני אעקוב אחרי הנעוץ ואעלה סרטונים בשני הקרוב 😃
תודה!

• פותח/ת השרשור
שבוע 3 אימון 3
ריסט.
סקוואט 60XF
פרס 22.5X3X5-טכניקה חרא.
פאוורקלין 30X5X3-גם.
אוקיי.
הבנתי שאני אידיוט, חלש, יהיר, שחצן ובעיקר חלש. בגלל הלוז של החגים וכל זה אני חוזר להתאמן רק ביום ראשון/שישי.
מתחיל ריסט.
סקוואט 45 קילו
בנץ 30 קילו
דדליפט 60 קילו
פרס 22.5
פאוורקלין 30 קילו
משקל גוף 52.5, חייב לישון יותר, לאכול יותר ולהיות חזק יותר, נוותר על החלום להתחרות, קפצתי מעל הפופיק.
המטרה היחידה שיש לי עד סוף החודש זה להגיע ל54 קילו.
ננצל את החופש עד שישי/ראשון להכרת הטכניקות בכל תרגיל של התוכנית. אני לא מאוכזב, אני שמח, אני יותר חכם ממקודם, אני יודע שיש לי עוד דרך ארוכה לעבור בתחום ופשוט צריך להשקיע עכשיו הרבה בשביל שהטכניקה תהיה טובה והמשקלים יעלו.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית