נק' מוניטין:
932
- 1,911
- 431
- בית
תגיד, קראת את הספר ss?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
?תגיד, קראת את הספר ss?
לא. ביסט אמר לי להוסיף בלחיצות 2.5.
לא. ביסט אמר לי להוסיף בלחיצות 2.5.
חשבתי שבגלל שאני לא יודע איך לעלות משקלים., סליחה.מה הקשר?
חשבתי שבגלל שאני לא יודע איך לעלות משקלים., סליחה.
בכל מקרה האימון נדחה למחר, רביעי ואז שישי ואז נחזור לראשון שלישי חמישי.
אני לא לבד, אני עם מוטי, GALVO מהפורום ועוד הרבה חברה שם. אני קורא מאמרים ורואה סרטונים ומתעניין בתחום. בכל מקרה שיהיה לי כסף אז אולי נחשוב על לקנות תספר. שבוע 3 אימון 1בכל אופן, מאוד כדאי לך לקרוא את הספר המלא, או לפחות את הפרקים על הטכניקה אם אתה מנסה ללמוד לעשות את התרגילים לבד.
ממשיך, לא היה טכניקה כי לא מצאתי מקום טוב ולא רואים כלום. אני אמשיך לאכול. אימון הבא אני כבר אעלה כי הסקוואט זה כבר משקל שעשיתי כבר שלוש פעמים, בבנץ לא היה אפשר לצלם לא היה לי איפה לצלם, ובדדליפט צילמתי לא נכון.תעלה סירטוני טכניקה בסקוואט ובדדליפט.
אם קל בדדליפט תמשיך בעשיריות.
אני ברביע ושישי מגיע, ואחרי זה חוזר לראשון שלישי חמישי.חחחח תחשוב שאותי כבר אין... לא יוצא לנו להתאמן ביחד.
סבבה, אני פשוט מפחד להפצע. דרך אגב, יום שני פלטה בסקוואט.ממי אתה לומד את הטכניקה בדיוק?! נראה שאתה צועד במקום כבר הרבה מאוד זמן. תתחיל להעלות סירטונים ומשקלים. אל תיתן ריסט כל כך מהר.
אוקיי, תודה על הביקורת. אני אעקוב אחרי הנעוץ ואעלה סרטונים בשני הקרוב 😃אני מציע לך להפסיק לסמוך על האנשים שאתה מתאמן איתם (גם כי ראיתי באחד הסירטונים שלך שהם מדברים שטויות). תלמד לצלם כמו שצריך, זה מאוד מאוד פשוט, תקפיד על כל התנאים לצילום כמו שמסבירים בנעוץ. ותעלה כל סט עבודה שלך.
אני נמצא בלוג של בחור שלא יודע לעשות אף תרגיל מהחמישה כמו שצריך ורואה רק סירטון אחד. משהו כאן לא בסדר נכון?