הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

starting strange

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך
LB

קצת עדכונים:
אני משלשל כי שתיתי אתמול קרוב לליטר חלב.
ישנתי קרוב ל12 שעות ככה שהיום אני אפציץ.

שתית אותו ברצף? אני מחלק את זה לבוקר וערב וזה סבבה
ובקשר לסקוואט אם אתה עושה lb אז תעשה את מה שאמרתי מקודם, זה תיקונים פשוטים ממש

• פותח/ת השרשור
שתית אותו ברצף? אני מחלק את זה לבוקר וערב וזה סבבה
ובקשר לסקוואט אם אתה עושה lb אז תעשה את מה שאמרתי מקודם, זה תיקונים פשוטים ממש
לא ממש ברצף זה היה עם ציריוס אבל אני פשוט שותה אתזה.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד, תמשיך להתקדם 😃
תודה רבה מוטי! מתי אתה מגיע בראשון? לא ראיתי אותך כל השבוע! הכרתי שם המון אנשים וכולם תומכים בי ונורא כיף להיות שם.
עדכון אימון שבוע 1 אימון 3.
סקוואט 45 קילו:5/5/4 חזרה אחרונה פשוט החלקתי והטכניקה מגעילה, אני מוריד ל40 קילו בשביל לעבוד על הטכניקה.
בנץ 35 קילו:5/4 ואחרי זה 30 קילו עם 5 והיה קל מאוד, נעשה ריסט ל30 קילו בשביל לעבוד על הטכניקה.
דדליפט 40 קילו:בגלל שהסקוואט היה קשה וכבר היה ממש מאוחר עשיתי כמו אימון קודם, והדדליפט פשוט עף. לעלות ב 7.5 קילו אימון הבא או 10?

אימון מעולה, למדתי שאני חלש בטירוף, צריך לאכול ולנוח, ולא לעבוד עד חצי שעה לקראת האימון.
אני שוקל 53 קילו, אני רוצה לסגור תחודש הזה על 55 לפחות, שיהיה לי בהצלחה.

תודה רבה מוטי! מתי אתה מגיע בראשון? לא ראיתי אותך כל השבוע! הכרתי שם המון אנשים וכולם תומכים בי ונורא כיף להיות שם.
עדכון אימון שבוע 1 אימון 3.
סקוואט 45 קילו:5/5/4 חזרה אחרונה פשוט החלקתי והטכניקה מגעילה, אני מוריד ל40 קילו בשביל לעבוד על הטכניקה.
בנץ 35 קילו:5/4 ואחרי זה 30 קילו עם 5 והיה קל מאוד, נעשה ריסט ל30 קילו בשביל לעבוד על הטכניקה.
דדליפט 40 קילו:בגלל שהסקוואט היה קשה וכבר היה ממש מאוחר עשיתי כמו אימון קודם, והדדליפט פשוט עף. לעלות ב 7.5 קילו אימון הבא או 10?

אימון מעולה, למדתי שאני חלש בטירוף, צריך לאכול ולנוח, ולא לעבוד עד חצי שעה לקראת האימון.
אני שוקל 53 קילו, אני רוצה לסגור תחודש הזה על 55 לפחות, שיהיה לי בהצלחה.
כנראה שלא אגיע גם בראשון...
כן הכרת את החר'ה שלנו 😃
תכין תפריט ותקפיד עליו(מאזן קלורי חיובי), תתחיל לטרוף!
ותשים בדדליפט 50.

• פותח/ת השרשור
עובד במפעל 12 שעות, ואני לא מספיק להגיע למכון אחרי שאני חוזר לבית.
מקווה שבשבוע הקרוב אעבוד 9 שעות...
איזה באסה. בכל מקרה רק שתדע שזה מכון מדהים, המאמנים פשוט מעולים בקושי מנסים לעזור לי. היום נפלה עלי פלטה לא באו לצרוח עליי. פשוט גן עדן :D

איזה באסה. בכל מקרה רק שתדע שזה מכון מדהים, המאמנים פשוט מעולים בקושי מנסים לעזור לי. היום נפלה עלי פלטה לא באו לצרוח עליי. פשוט גן עדן :D
המאמנים חרטה אצלנו, ותלוי איזה מדריך היה באותו הרגע.
יש את המפגר שניגש באמצע ומתחיל להפריע, ויש אחד שרואה שאני עושה משהו ושותק.

• פותח/ת השרשור
המאמנים חרטה אצלנו, ותלוי איזה מדריך היה באותו הרגע.
יש את המפגר שניגש באמצע ומתחיל להפריע, ויש אחד שרואה שאני עושה משהו ושותק.
עליי עד עכשיו לא ניגשו. חוץ מאחת שאמרה לי שאני לא עושה טוב והתחילה להרצות לי, הנהנתי עם הראש והמשכתי עם כשל.

• פותח/ת השרשור
כן יש גם את זאתי...
עזוב, לא להקשיב לשום מאמן במכון.
אמםם אתה מגיע לאימון אז תגיד לי יום לפני או באותו יום תכתוב בלוג שלי/שלך. בכל מקרה כבר יצא לי להתאמן כזה לבד. אוקיי אז עדכונים. בגלל שאני אידיוט אז מהיום אני מעלה רק 2.5 בבנץ ולא 5.
אימון A הבא:
סקוואט 40/45 קילו
בנץ 32.5.
דדליפט 50.

באימון B נראה כמה אני ארים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שבוע 2 אימון 1
אימון B-אימון אדיר!
סקוואט 45 קילו-PR בסוף הכלתי על זה, מחר אני מעלה סרטון. יום ראשון הבא פלטה!
פרס 22.5 PR-היה טיפה קשה בגלל הטכניקה, את ה25 אני אעלה לבדיקה.
מתח 2X5 1X1-כבר לא נשאר כוח וגם הייתי צריך ללכת, ככה שלא יצא לי לנוח.ברגע שאני סוגר 9-8 חזרות אני שם משקל.

יש לציין שבזכות מוטי הלכתי על 45. תודה למישהו שאני לא זוכר איך קוראים לו, למוטי וגל על הספוטינג ועל התמיכה באימון.

עדכון:קוראים לו בני והוא אמר לי ללכת לעשות יד קדמית וגם להתאבד 😵

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עדכון מצב:
משלשל, לא כיף לי.
היום 35 סקוואט
30 בנץ
50 דדליפט.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
למה המשקלים? ירדת בסקוואט ובנצ' והשארת אותו משקל דדליפט
שבוע 2 אימון 2
סקוואט-3X5X35-ריסט טכניקה, תירגלתי תטכניקה, נמשיך ל40 שבוע הבא. בקרוב נעלה את הסט ה3 שהוא היה הכי טוב(וכולם היו גרועים..)
בנץ-3X5X32.5- ריסט לטכניקה, בשני הסטים הראשונים הספוטר הציק לי, אבל בחמישית כבר עשיתי בלי ספוטר והיה קל-לא מחשיב כPR אבל ממשיך ל35 אימון הבא.
דדליפט-1X5X50 PR-עלייה של 10 ק"ג, היה קל ובטעות עשיתי עוד חזרה מיותרת, צריך להגיע ל60 קילו, הטכניקה לא מדהימה אבל היא טובה בהתחשב שהפלטות נמוכות.

שבוע 2 אימון 2
סקוואט-3X5X35-ריסט טכניקה, תירגלתי תטכניקה, נמשיך ל40 שבוע הבא. בקרוב נעלה את הסט ה3 שהוא היה הכי טוב(וכולם היו גרועים..)
בנץ-3X5X32.5- ריסט לטכניקה, בשני הסטים הראשונים הספוטר הציק לי, אבל בחמישית כבר עשיתי בלי ספוטר והיה קל-לא מחשיב כPR אבל ממשיך ל35 אימון הבא.
דדליפט-1X5X50 PR-עלייה של 10 ק"ג, היה קל ובטעות עשיתי עוד חזרה מיותרת, צריך להגיע ל60 קילו, הטכניקה לא מדהימה אבל היא טובה בהתחשב שהפלטות נמוכות.

בדדליפט שים הגבהה אם אתה עושה עם פחות משישים קילו. גם ככה הגמישות בדדליפט מקשה מאוד בהתחלה אז כשהמוט נמוך זה בכלל מפריע

• פותח/ת השרשור
K
בדדליפט שים הגבהה אם אתה עושה עם פחות משישים קילו. גם ככה הגמישות בדדליפט מקשה מאוד בהתחלה אז כשהמוט נמוך זה בכלל מפריע
זה בסדר, אימון הבא 60 קילו. נתחיל להראות טכניקה. בכל מקרה אני אעלה תסרטונים בקרוב. היה לי מכנסיים בעייתים שזה הקשה עליי בסקוואט היום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית